Večer

(FOTO in VIDEO) Protestniki s Kongresnega trga, kjer jih je nagovoril Stevanović, naprej po Ljubljani, po treh urah policija…

Večer pred 49 minutami
18.15 Policija je zaprla dostop do Erjavčeve ceste proti predsedniški palači. Del protestnikov se pomika proti Trgu republike, poroča N1, čeprav je zaprt in zaradi skorajšnje športne prireditve ograjen. 18.05 Policija jih poskuša zaustaviti… »

Opozicijske LMŠ, SD, Levica, SAB in NeP vložile že drugo interpelacijo ministra Hojsa: "Uteleša vse, kar je narobe s to…

Večer pred 4 urami
Vodja poslanske skupine Levice Matej T. Vatovec je ob današnji predstavitvi interpelacije ocenil, da "Hojs uteleša vse, kar je narobe s to vlado". Ob tem je izpostavil vladanje s silo in nasiljem, vplivanje na vse sfere družbenega delovanja… »

V torek potrdili najvišje dnevno število okužb od 12. januarja. Koliko primerov so na ta dan potrdili pred letom dni?

Večer pred 49 minutami
Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov se je dvignilo na 1198, kar je 131 več kot dan prej. V zadnjih 14 dneh so potrdili 664 okužb na 100.000 prebivalcev oziroma 47 več kot dan prej. Status #COVID19 ?? 1/3 20.10.2021 ➡️ PCR: +2.145, testiranih… »

Na Hrvaškem zabeležili največji dnevni porast okužb od začetka aprila letos, skokovito naraščanje tudi v Avstriji

Večer pred 6 urami
Na Hrvaškem so v minulih 24 urah ob 10.691 testih potrdili 3162 okužb z novim koronavirusom, kar je največji dnevni porast od začetka aprila letos. V minulih 24 urah je umrlo 23 covidnih bolnikov, med njimi je bilo pet cepljenih. V državi… »

V ZD Žalec naj bi izdajali lažna potrdila o cepljenju, sumijo zaposlena s področja zdravstvene nege, policija obiskala tudi…

Večer pred tremi urami
Zadnji dogodki, ki jih preiskujejo tudi celjski kriminalisti, potrjujejo sume, da so nekateri na Celjskem za lažna potrdila o cepljenju proti covid pripravljeni plačati tudi več sto evrov in pa zlasti, da so taka potrdila dostopna kar v zdravstvenih… »

(VIDEO) Hoja in ležanje na slovenski avtocesti: "Kdo pride na tako idejo in zakaj? So morda krivi starši?"

Večer pred 6 urami
Družba za avtoceste (Dars) je na družbenem omrežju Twitter objavila posnetek treh mladostnikov, ki se sprehajajo po gorenjski avtocesti. "Saj ni res, pa je," so pripisali ob posnetku in dodali, da so nekateri za všečke na družbenih omrežjih… »

Umrl nekdanji obrambni minister in načelnik generalštaba JLA Branko Mamula

Večer pred 8 urami
Rojen je bil 30. maja 1921 v vasi Slavsko Polje na Hrvaškem. Sodeloval je v narodnoosvobodilnem boju in bil nosilec partizanske spomenice 1941. Po vojni je bil na visokih položajih v floti jugoslovanske mornarice, nato pa opravljal funkcije v glavnem… »

(FOTO) Tako Primož Roglič z ženo Loro uživa na medenih tednih, navijače pa skrbi, kako zelo koščen je

Večer pred 7 urami
Vas zanima, kako je videti v raju? Potem poglejte na instagramovski zid našega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, ki te dni s kolesom nima prav veliko stika. Ni skrivnost, da se je ob koncu sezone poročil s svojo dolgoletno partnerico Loro Klinc… »

(KOMENTAR) Kako Vizjak ne bi bil "glup"? Ali smo neumni državljani?

Večer pred 9 urami
Po ponedeljkovem razkritju pogovora med takratnim gospodarskim, danes pa okoljskim ministrom Andrejem Vizjakom in dolgoletnim lastnikom Term Čatež in Dnevnika Bojanom Petanom o podmiznem trgovanju z delnicami smo upali, da bo ta komentar namenjen… »

(VIDEO) Za severovzhod države izdali oranžen alarm, medtem se nad Evropo širi oblak žveplovega dioksida

Večer pred dvema urama
Agencija RS za okolje (Arso) je dopoldne prek Twitterja sporočila, da se bo v višinah nad Evropo razširil oblak žveplovega dioksida iz vulkana na La Palmi, ki bo ostal visoko v ozračju, nad 5000 metri. "V nižinah vrednosti žveplovega dioksida… »

Večer, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem