Večer

(VIDEO) Zelenski: Ukrajinske sile osvobodile več krajev na jugu in vzhodu. Rusi napadli mesto v kijevski regiji

Večer pred 4 urami
Ukrajinska vojska je v zadnjih dneh med napredovanjem na jugu in na vzhodu države osvobodila več krajev, ki so jih zasedali ruski okupatorji, je sporočil ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Volodimir Zelenski je dejal, da njihove sile hitro… »

Uradno: Josip Iličić se je vrnil v Maribor, vijoličasti s 34-letnim virtuozom podpisali dolgoročno pogodbo

Večer pred eno uro
"Jojo, dobrodošel doma!" so ob 10. uri objavili na spletni strani Maribora. Kranjčan je z vijoličastimi podpisal pogodbo do leta 2025. Predstavitev z novinarsko konferenco ob 17. uri v Europarku. Po skoraj treh tednih čakanja, ali bo NK Maribor uradno… »

Rusija bo spet prek Avstrije vzpostavila dobavo plina Italiji

Večer pred 5 minutami
Ruski energetski velikan Gazprom bo znova vzpostavil dobave plina Italiji prek Avstrije. Konec minulega tedna je dobavo tega energenta ustavil, domnevno zaradi težav v transportu. "Transport ruske nafte prek avstrijskega ozemlja se nadaljuje," je v… »

Tragična smrt zvezdnice kultne TV-serije je pretresla sceno, utopila se je pred očmi 4-letnega sina

Večer pred 5 minutami
Mali Ryan je praznoval že tretji rojstni dan brez ljubljene mame, tokrat mu je nasmeh na obraz vrnil oče z zares ljubkim darilom. Sinček pokojne igralke Naye Rivere, Josey Hollis Dorsey, je praznoval 7. rojstni dan, fotografije končno spet nasmejanega… »

Popotniki so izbrali 12 najprijaznejših evropskih mest: Je na lestvici tudi kakšno slovensko?

Večer pred 5 minutami
Kar dve mesti na odmevni lestvici zasedata portugalska kraja, popotnike je prepričal tudi hrvaški turistični biser. Bralci revije Conde Nast Traveller so tudi letos izbirali najprijaznejše države in mesta v Evropi. In medtem ko je bila Irska… »

Kdaj se bo ravenski vrtec preselil v novo stavbo?

Večer pred eno uro
Zaradi nekaterih sprememb se je investicija v novi ravenski vrtec nekoliko podražila. Na Ravnah na Koroškem se gradnja novega nizkoenergijskega vrtca, ki stoji v neposredni bližini Osnovne šole (OŠ) Prežihovega Voranca in ravenskega letnega bazena… »

(FOTO) Pravljično! Rebeka Dremelj dopustuje v eni najlepših držav na svetu in se tam v kopalkah namaka v topli vodi

Večer pred eno uro
Afriko je to poletje že odkljukala, zdaj pa je našo podjetno pevko klic daljave zvabil na dramatični sever. Rebeka Dremelj se rada potepa. In to ne sama. Na potovanja praviloma vzame tudi svojo družino in, na veselje javnosti, spletne sledilce, s… »

(POGLED) Pogovoriti se bo treba o našem nogometu

Večer pred tremi urami
Dve spodobni predstavi, pa se realnost slovenskega nogometa spet zdi lepša. Ampak kakšno je njegovo stanje v resnici? Dve spodobni predstavi, pa se realnost slovenskega nogometa spet zdi lepša. Članska reprezentanca je v ligi narodov pokazala zametke… »

Deželni glavar se Melonijeve ne boji: "Moramo pa se zavedati, da njena stranka ni prijazna do manjšin in avtonomij"

Večer pred 4 urami
Arno Kompatscher poudarja, da je nemškogovoreča manjšina v Italiji zaščitena ne le z ustavo, pač pa tudi z mednarodnim pravom. Poudarja dobro sodelovanje s Slovenci v Italiji. Arno Kompatscher je predsednik oziroma deželni glavar italijanske… »

Neprijetne številke: Toliko vitaminov je v sveže iztisnjenem in toliko v kupljenem pomarančnem soku

Večer pred 5 urami
Pomaranča ni samo asociacija na poletje, ampak je tudi prava zakladnica zdravja. Sadeži namreč vsebujejo številne minerale in encime ter kar 14 vitaminov, pri čemer je posebno pomemben visok delež vitamina C. Sto gramov mesa pomaranče vsebuje kar… »

Večer, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem