Politika, zadnje novice

Izrael slovensko veleposlanico poklical na pogovor

Mladina pred 1 dnevom
Izraelsko zunanje ministrstvo je zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih narodih na pogovor poklicalo slovensko veleposlanico. Izraelsko zunanje ministrstvo je v nedeljo zaradi glasovanja za članstvo Palestine v Združenih narodih na… »

»Slovenija je bila do vstopa v EU res zgodba o uspehu«

Mladina pred 1 dnevom
IZJAVA DNEVA. "Slovenija je do našega vstopa v EU v mnogočem res bila zgodba o uspehu. Je pa ta zgodba vsebovala tudi nekatere manj pozitivne plati, ki smo jih kot probleme občutili kasneje, v kontekstu vstopanja v evrsko območje. Tu mislim zlasti na… »

Anketa / Večina vprašanih v Sloveniji podpira priznanje Palestine

Mladina pred 5 dnevi
Slovensko priznanje Palestine za samostojno in neodvisno državo podpira skoraj 60 odstotkov vprašanih. Slovensko priznanje Palestine za samostojno in neodvisno državo podpira skoraj 60 odstotkov vprašanih, kaže javnomnenjska anketa, ki jo je v torek… »

SE STRINJATE Z VEČINO? Takšno je mnenje Slovencev glede Palestine (ANKETA)

Regional pred 5 dnevi
Slovensko priznanje Palestine za samostojno in neodvisno državo podpira skoraj 60 odstotkov vprašanih, kaže javnomnenjska anketa, ki jo je v torek izvedla agencija Ninamedia in jo v sredo objavil časnik Dnevnik. Po pisanju časnika je temu, da bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem