Zasebnost uporabnika

Spletno mesto 1zavse.si za svoje delovanje uporablja majhen nabor informacij o svojih obiskovalcih in spoštuje njihovo zasebnost.

Na tej strani se lahko v celoti seznanite z informacijami, ki jih ima spletno mesto 1zavse.si o vas in kako jih uporablja, ter spremenite nekatere nastavitve v zvezi z vašo zasebnostjo.

Prilagojeni oglasi

Z možnostjo prilagojenih oglasov dovolite posameznim oglasnim omrežjem, prek katerih stranke oglašujejo na našem spletnem mestu (Google in drugi), da prikazujejo oglase, ki ustrezajo vašemu zanimanju.

Če ne izberete te možnosti, se bodo vaši oglasi še naprej prikazovali, vendar vaša oglasna omrežja se ne bodo prilagodila vašim spletnim navadam, kar lahko povzroči, da bo oglas nezanimiv.


Prilagoditve uporabnikov za prikazovanje prilagojenih oglasov trenutno veljajo samo za uporabnike iz EGP (Evropskega gospodarskega prostora).

Več o tem, kako Google prilagaja oglase za vas, lahko izveste na spletnem mestu Google.com, kjer lahko prilagodite tudi nastavitve za vsa spletna mesta, ki uporabljajo Googlove oglase.

Piškotki (cookies)

Piškotek je majhen del besedila, ki si ga delite med brskalnikom in spletnim mestom, ki ga obiskuje, na primer lističi, ki govorijo o nečem, kar bi lahko bilo koristno ob naslednjem obisku strani.

1zavse.si piškotke uporablja kot temeljno spletno tehnologijo za nemoteno delovanje strani, zapomnitev uporabniških nastavitev, omejevanje števila pojavnih oglasov in podobno. Vedno lahko onemogočite uporabo piškotkov v spletnem brskalniku, vendar to lahko privede do slabe uporabniške izkušnje pri obisku strani, ker 1zavse.si ne bo imel načina, da bi si zapomnil vaše uporabniške nastavitve, mesto, za katerega si vsak dan ogledujete vremensko napoved in podobno.

Z uporabo spletnega mesta samodejno sprejmete uporabo piškotkov spletnega mesta 1zavse.si

Piškotki tretjih oseb

1zavse.si je kompleksno spletno mesto, ki za svoje delo uporablja storitve drugih podjetij za nemoteno delovanje. Storitve tretjih oseb lahko v tehnični izvedbi uporabljajo tudi piškotke za pravilno delovanje svojih storitev, ki jih uporablja 1zavse.si, onemogočanje piškotkov lahko privede do slabe uporabniške izkušnje.

Merjenje statistike obiskov

Piškotki tretjih oseb se uporabljajo za sledenje skupni statistiki prometa na spletnem mestu 1zavse.si.

Zbrani podatki so anonimizirani in nikakor niso posamično povezani z uporabnikom, temveč se obdelujejo kot skupinski podatki (skupno število obiskov, skupno število odprtih strani v določenem obdobju itd.)

1zavse.si za države iz EGP (Evropskega gospodarskega prostora) za merjenje prisotnosti uporablja naslednje storitve:

Uporabniške nastavitve

1zavse.si si zapomni posamezne uporabniške nastavitve, da prilagodi prikaz spletnega mesta vašim potrebam. Uporabniške nastavitve si lahko ogledate tukaj.

E-poštni naslovi

Če ste se registrirali kot uporabnik, ima 1zavse.si v svoji bazi podatkov vaš e-poštni naslov, ki se uporablja za identifikacijo uporabnika ob prijavi.

1zavse.si na svojih straneh ne bo objavljal e-poštnih naslovov svojih uporabnikov in v nobenem primeru ne bo posredoval e-poštnih naslovov uporabnikov tretjim osebam.

1zavse.si za pošiljanje oglaševalskih vsebin ne bo uporabljal e-poštnih naslovov uporabnikov.

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem