(Nedeljsko kosilo) Z lečo v srečno novo leto

Dnevnik 06.01.2023  |  Zoran Triglav Zoran Triglav

Privoščimo si nekoliko lažje, a vseeno izjemno okusne jedi Kam greste pa kaj letos na morje? To velja za eno najpogosteje zastavljenih vprašanj v novem letu, v času, ko se smučarska sezona šele zares začenja.

To ni naključje, saj je prav zdaj čas za rezervacijo najboljših nastanitev ob Jadranu. Ampak tokrat ne bo govora o ribah – niti o smučarskih jedeh. Raje se posvetimo leči. Prvič zato, ker je hvaležna sestavina za pripravo lažjih jedi, ki se precej priležejo po prehransko težkem decembru. Drugič pa zato, ker so jedi iz leče oziroma recepti zanje v zadnjem tednu starega leta vselej med najpogosteje iskanimi v spletnih brskalnikih. Se sprašujete, zakaj? S svojo obliko

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference