Slovenija

Protestniki tokrat na Kongresnem trgu o "režimski torturi", "dokazih za virus" in "masonskih krožkih"

Necenzurirano pred 21 minutami
Potem, ko so zaradi nedeljskega maratona zaprli Trg republike, so se sredini protestniki proti pogoju PCT danes zbrali na Kongresnem trgu. Takoimenovani sredini protestniki, ki že šest tednov zapored izražajo svoje nasprotovanje vladi in pogoju PCT na… »

Opozicijske LMŠ, SD, Levica, SAB in NeP vložile že drugo interpelacijo ministra Hojsa: "Uteleša vse, kar je narobe s to…

Večer pred 4 urami
Vodja poslanske skupine Levice Matej T. Vatovec je ob današnji predstavitvi interpelacije ocenil, da "Hojs uteleša vse, kar je narobe s to vlado". Ob tem je izpostavil vladanje s silo in nasiljem, vplivanje na vse sfere družbenega delovanja… »

Krek: Epidemije še ni konec, morda prihaja nova različica

RTV Slovenija pred dvema urama
"Za naprej je težko napovedati, ampak verjetno se umrljivost ne bo kaj hitro umirila in bomo še nekaj tednov imeli po dva, tri ali več smrti na dan," je na novinarski konferenci dejal direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milan Krek. V… »

Krek: Epidemije še ni konec, morda prihaja nova različica

Primorske pred eno uro
Epidemije covida-19 ni konec, čeprav se nekateri obnašajo, kot da jo je, a virus je še vedno prisoten in je visoko kužen, zlasti v zimskem času, zato se povečuje število okuženih, hospitaliziranih in umrlih, žal pa prepočasi število cepljenih… »

Zaposlena v ZD Žalec za denar izdajala lažna potrdila o cepljenju

Celje.info pred eno uro
V ZD Žalec naj bi dva zaposlena proti plačilu izdajala potrdila o cepljenju. Nepravilnosti so v domu zaznali pri vnosu podatkov o cepljenju v elektronski register. Opravljen je bil tudi izredni interni nadzor, ki naj bi potrdil sum hujše kršitve… »

(VIDEO) Hoja in ležanje na slovenski avtocesti: "Kdo pride na tako idejo in zakaj? So morda krivi starši?"

Večer pred 6 urami
Družba za avtoceste (Dars) je na družbenem omrežju Twitter objavila posnetek treh mladostnikov, ki se sprehajajo po gorenjski avtocesti. "Saj ni res, pa je," so pripisali ob posnetku in dodali, da so nekateri za všečke na družbenih omrežjih… »

Vlada o možnih ukrepih za zajezitev cen visokih energentov

SiolNET pred eno uro
Vlada se je na današnji seji seznanila s poročilom delovne skupine za zajezitev visokih cen energentov. Ministrski zbor je opravil razpravo o možnih ukrepih, pri katerih se je delovna skupina omejila na tiste, ki jih je v svojem sporočilu kot… »

Pozitivni na hitrem, pa niste šli na PCR-test? Pozor, inšpektorat že preverja

Slovenske novice pred 57 minutami
Globa za kršitev znaša od 400 do 4000 evrov. Zdravstveni inšpektorat je bil seznanjen z večjim številom posameznikov, ki naj kljub pozitivnemu rezultatu hitrega testa na novi koronavirus nato ne bi opravili PCR-testa, na katerega so bili napoteni. Po… »

Levica vložila predlog za referendum o opremljanju Slovenske vojske

24ur pred 4 urami
evica je v državni zbor vložila predlog za razpis posvetovalnega referenduma o sprejemu predloga resolucije o splošnem dolgoročnem programu razvoja in opremljanja Slovenske vojske (SV) do leta 2035. Državni zbor zato danes o predlagani resoluciji še… »

Pogba: Dogajajo se nam reči, ki si jih ne znamo razložiti

24ur pred tremi urami
Manchester United bo v 3. krogu skupinskega dela Lige prvakov gostil Atalanto (prenos na Kanalu A in VOYO ob 20.30). Rdeči vragi so, kot kaže, v manjši rezultatski in igralni krizi, v skupini F jih čaka sila pomembna tekma proti italijanskemu tekmecu… »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem