Slovenija

VIDEO: Poslanka LMŠ Jerca Korče o vplivu Janševega dopusta na sklenitev milijonskih poslov

Svet24 pred tremi urami
Na poročanje o dopustovanju premierja Janeza Janše na Mavriciju v družbi eminentnih dobaviteljev slovenskega zdravstva so se danes odzvali v stranki LMŠ. Poslanka in podpredsednica LMŠ Jerca Korče je ob 13. uri stopila pred mikrofon v Parku narodnih… »

Ema odobrila cepivo Moderne za mladostnike od 12. leta dalje

24ur pred 25 minutami
Evropska agencija za zdravila (Ema) je odobrila cepivo proti covidu-19 ameriškega proizvajalca Moderna tudi za otroke in mladostnike od 12. leta dalje. Emini strokovnjaki so proučili rezultate ustreznih raziskav in prižgali zeleno luč za omenjeno… »

Na NIJZ predstavili mobilno aplikacijo za preverjanje PCT pogojev

Primorske pred eno uro
Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) so predstavili mobilno aplikacijo, ki bo organizatorjem kulturnih, športnih prireditev in javnih shodov omogočala preverjanje PCT pogojev, ki so nujni za udeležbo. Aplikacija je trenutno dostopna zgolj… »

Sloveniji škodujejo tisti, ki spodkopavajo vladavino prava in svobodo medijev

Delo pred 6 urami
Evropski komisar Janez Lenarčič se je ob prihodu na Brdo pri Kranju odzval na kritike zaradi svojih izjav o poročilu o vladavini prava v EU. Evropski komisar Janez Lenarčič je ob prihodu na zasedanje ministrov EU za evropske zadeve na Brdu pri Kranju… »

Iz Postojne prek Zambije do Tokia

Delo pred eno uro
Na OI za afriško državo nastopa tudi plavalka slovenskega rodu Tilka Paljk, bila je zastavonoša na slovesnem odprtju iger. Svet je velik, ljubezen je širna. Sega do vseh kotičkov zemeljske oble. Tudi tista do narave, če ima država veličastno reko… »

Za vzhod napovedane krajevne nevihte, v Lovrencu na Pohorju že padala toča

24ur pred dvema urama
Meteorologi so za danes popoldne na Koroškem, Štajerskem in v Prekmurju napovedali močnejše krajevne nevihte. Vreme se je že razbesnelo nad Lovrencem na Pohorju, kjer je padala toča skoraj v velikosti jajca. Vikend, ki je pred nami, bo večinoma… »

Cepljenje brez naročanja tudi v UKC Ljubljana. Janša: Pohvalno, ampak ...

SiolNET pred 5 urami
V Sloveniji smo v četrtek opravili 1.641 PCR-testov na novi koronavirus in ob tem potrdili 58 okužb. Delež pozitivnih testov znaša 3,5 odstotka in je še nekoliko nižji kot dan pred tem, ko je znašal 4,8 odstotka. V Sloveniji je polno cepljenih… »

Uspeh premierjevega odvetnika: "Franci Matoz je tik pred tem, da zamenja Janeza Janšo. To je zadnja stopnica, ki je še ni…

Večer pred eno uro
Francija Matoza, ki kot odvetnik med drugim zastopa tudi največjo vladno stranko SDS in predsednika vlade Janeza Janšo, je vlada na predlog finančnega ministrstva včeraj imenovala za novega neizvršnega direktorja Družbe za upravljanje terjatev bank… »

Grims: Mi smo bili na volitve pripravljeni že zdavnaj

24ur pred 11 urami
Opozicija je ob zadnji seji vlade pred počitnicami napovedala vročo politično jesen, med drugim je pričakovati interpelacije ministrov. "Če bi imela opozicija 46 glasov, ne bi šla na interpelacijo enega ministra, pač pa s svojim predlogom za… »

Roglič se sprašuje, kako pripravljeni so drugi

Delo pred 6 urami
Že prvi uradni tekmovalni dan olimpijskih iger za Slovenijo tudi prvi vrhunec, na sporedu bo 234 kilometrov dolga cestna vožnja kolesarjev. Že prvi uradni tekmovalni dan olimpijskih iger v Tokiu bo za Slovenijo tudi prvi vrhunec. Na sporedu bo 234… »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem