Kronika

Neuradno sta za prodajo stanovanja javnega interesa ovadeni županja Ruš Repolusk in njena sestra

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Mariborski kriminalisti so zaradi suma zlorabe uradnega položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti podali kazensko ovadbo zoper uradno osebo pravne osebe javnega prava, zaradi pomoči pri tem dejanju pa še zoper eno fizično osebo. Preiskavo suma… »

Ugotovili identiteto napadalca v sydneyjskem nakupovalnem središču

Delo pred 6 dnevi
Napadalec naj bi ubil pet ljudi, policisti pa naj bi v posredovanju ustrelili moškega. Možnost, da bi šlo za terorizem, izključena. V nakupovalnem središču Westfield Bondi Junction v bližini znane plaže Bondi v avstralski metropoli Sydney je bilo… »

Eksplozija v hidroelektrarni: trije mrtvi, štirje pogrešani

Zurnal24 pred 10 dnevi
Nadaljujejo iskanje, a nimajo večjega upanja. V eksploziji, ki je v torek odjeknila v hidroelektrarni južno od Bologne v Italiji, so po novih podatkih umrli najmanj trije ljudje. Še štiri delavce pogrešajo in iščejo že več kot 18 ur, a upanja, da… »

V učilnici je zagorelo, otroke so morali evakuirati

Zurnal24 pred 9 dnevi
Gasilci so požar pogasili in pregledali vse prostore. V občini Črnomelj je nekaj po 14. uri gorelo v tehnični učilnici Osnovne šole Stari trg ob Kolpi. Gasilci so pogasili požar ob mikrovalovni pečici, prezračili prostore šole in vrtca ter s… »

Prepoved približevanja za mladoletnico, ki je v Mostah poškodovala vrstnika

Dnevnik pred 13 dnevi
V petek popoldan je na območju Most v Ljubljani mladoletnica v prepiru z ostrim predmetom huje poškodovala vrstnika. Njegovo življenje ni ogroženo. Ljubljanski policisti so dogodek potrdili, zaradi varstva osebnih podatkov – gre za mladoletni osebi… »

IZ URE V URO BOLJ SRHLJIVO: Za volanom sta bila pijana; je eden Danko res zadavil z golimi rokami?!

Regional pred 16 dnevi
Srbski predsednik Alekandar Vučić je danes sporočil, da je dveletna deklica Danka Ilić mrtva, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. Policija je po besedah Vučića pridržala dva osumljenca za njen umor, ki naj bi dejanje tudi priznala. "Imamo… »

Hekerji nadaljujejo z napadi na slovenske strani

Zurnal24 pred 21 dnevi
Kibernetski napadi na spletne strani slovenskih ustanov so se nadaljevali tudi v petek. Popoldne je bila tarča kibernetskega napada tudi spletna stran policije, zaradi česar je bila krajši čas nedostopna. Policija zagotavlja, da varovani podatki niso… »

#foto V Nemčiji že druga prometna nesreča avtobusa ta teden; poškodovanih je vsaj 20 dijakov

Dnevnik pred 22 dnevi
V prometni nesreči avtobusa v Severnem Porenju-Vestfaliji je bilo zgodaj davi poškodovanih več kot 20 ljudi, od tega eden huje. Na avtobusu, ki je zapeljal s ceste in se prevrnil, so bili dijaki poklicne šole, ki so se vračali iz Anglije. To je že… »

GRČIJO MOČNO STRESLO: Opozorila pred cunamijem niso izdali

Regional pred 22 dnevi
Zahod Grčije je davi stresel močan potres, ki je imel po podatkih grškega geodinamičnega inštituta v Atenah magnitudo 5,7. Žarišče potresa, ki so ga čutili tudi v prestolnici Atene, je bilo v Jonskem morju ob zahodni obali polotoka Peloponez. O… »

Nesreča v Ljubljani: vlak zadel tovorno vozilo

Dnevnik pred 26 dnevi
Pri železniški postaji v Mostah v Ljubljani se je zjutraj potniški vlak na zaprtem nivojskem prehodu zaletel v tovorno vozilo. Zaradi naleta potniškega vlaka na tovorno vozilo je zaprta železniška proga Ljubljana Vižmarje-Medvode. Kot so sporočili… »

Kronika, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem