Tehnologija

Zahtevano plačilo: kaj se dogaja z YouTubom?

SiolNET pred 1 dnevom
YouTube je že drugič v enem mesecu potrdil, da preizkuša pripravljenost uporabnikov na plačilo naročniške storitve YouTube Premium, ki v Sloveniji znaša 7,19 evra mesečno. Potem ko so septembra mnogi gledalci pred predvajanjem videoposnetkov… »

Samooskrba in kratke dobavne verige za zdravo in suvereno Slovenijo

Večer pred 1 dnevom
Zagotavljanje zdrave hrane s trajnostnim izkoriščanjem domačih proizvodnih virov je strateška opredelitev slovenske države, ki določa tudi našo ekonomsko suverenost. Danes potrošnikom ni več vseeno, kakšno hrano uživajo. Tako kot velja, da je… »

Ustvarimo okolje, ki podpira inovacije za bolj zdravo Evropo

Večer pred 1 dnevom
Farmacevtske spodbude omogočajo razvoj novih zdravil in zdravljenj, izboljšajo zdravstvene sisteme in tako ustvarjajo bolj zdravo družbo. Preden lahko novo zdravilo uporabljamo za zdravljenje pacientov, mora to dobiti dovoljenje za promet, ki ga… »

Eden od ključnih mož Appla si je z eno izjavo uničil kariero #video

SiolNET pred 2 dnevoma
Ameriški tehnološki velikan Apple je prejšnji teden odpustil Tonyja Blevinsa, podpredsednika enote za nabavo in enega od najpomembnejših funkcionarjev podjetja, ki odgovarjajo neposredno direktorju Appla Timu Cooku. Dvaindvajset let njegove službe… »

Tehnologija je lahko močan zaveznik pri izboljšanju konkurenčnosti in blaginje naroda v prihodnosti

Večer pred 7 dnevi
V Portorožu se je zaključila Microsoftova NT konferenca, na kateri je bilo med drugim veliko govora o izhodu iz krize v trajnostno rast. V Portorožu se je zaključila tradicionalna, že 27. Microsoftova NT konferenca. Poslovno-tehnološki dogodek je… »

Kronoterm skrbi za toplino domov že več kot 30 let

Večer pred 7 dnevi
Kronoterm je sinonim za kakovost, prijetno družinsko podjetje ter inovacije na področju okolju prijaznega ogrevanja in hlajenja. Podjetje Kronoterm z Gomilskega je sredi septembra obeležilo svojo 30. obletnico delovanja. Pomemben jubilej so praznovali… »

Marlesova napoved: vsak dom prihodnosti bo (najprej) imel digitalnega dvojčka

Večer pred 7 dnevi
Tehnologija digitalnih dvojčkov je inovativna rešitev za načrtovanje, vizualizacijo delovanja in upravljanje nepremičnin, ki lahko prihrani ogromno časa in denarja. Verjetno ste že slišali, da v svetu vrhunskega motošporta razvojniki veliko stvari… »

V 10 letih lahko z enim zakupljenim sončnim modulom zmanjšate ogljični odtis za 1,75 tone

Večer pred 7 dnevi
Moja elektrarna. Moja Elektrarna Drage bralke in spoštovani bralci Večera, vlagateljice in vlagatelji, napovedi verodostojnih svetovnih inštitucij so alarmantne in spodnjo vizualizacija Pirana smo izdelali glede na njihove prognoze v primeru črnega… »

Toplo zavetje doma z IR grelnim sistemom Ekosen

Večer pred 7 dnevi
Ogrevanje v prehodnem obdobju. Dnevi se krajšajo, jutra in noči so vse hladnejši. Jesen je tukaj. V prehodnem obdobju, ko so temperaturne razlike velike, se soočamo z izzivom, kateri način ogrevanja izbrati, da nam bo v teh dneh prijetno toplo… »

Recite STOP odvečni vlagi in plesni!

Večer pred 7 dnevi
Vonj po zatohlem, nabiranje kondenza na hladnejših površinah, odpadanje ometa s stropa in sten, pojav plesni …. Vam je to kaj znano? Vsi ti znaki kažejo na to, da je v vaših bivalnih prostorih raven vlage občutno previsoka. A vse našteto ni le… »

Tehnologija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem