Slovenija, zadnje novice

Jarčeva naj bi dobila novo službo – gre za nagrado za njeno protestniško angažiranost?

Nova 24TV pred 8 minutami
Foto: STA Sinikalistki Teji Jarc se je spet nasmehnila sreča – obetala naj bi se ji služba v enem izmed vodilnih evropskih sindikatov, in sicer za več kot odlično plačilo. Jarčeva informacije sicer še ni potrdila. Sindikalistko si je slovenska… »

Poštarji pripravljeni ustaviti poslovanje med podjetji in državljani

Zurnal24 pred 8 minutami
Sindikat poštnih delavcev je zadnji predlog vodstva Pošte Slovenije glede zvišanja plač zavrnil. Če dogovora do 1. aprila ne bo, napovedujejo stavko. Sindikat poštnih delavcev je zadnji predlog vodstva Pošte Slovenije glede zvišanja plač zavrnil… »

Svet UKC Ljubljana za v. d. strokovnega direktorja imenoval Gregorja Norčiča

Delo pred 8 minutami
Norčič prihaja s kliničnega oddelka za abdominalno kirurgijo kirurške klinike UKC Ljubljana. Člani sveta Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana so se na današnji dopisni seji seznanili z odstopom strokovne direktorice UKC Jadranke… »

Je javno-finančna politika Golobove vlade dolgoročno vzdržna?

24ur pred 8 minutami
Vladne načrte oziroma obljube aktualne oblasti na eni in posamične zahteve zdravnikov, učiteljev, gasilcev, sodstva in drugih poklicnih skupin javnih uslužbencev na drugi strani pozorno spremljajo tudi v fiskalnem svetu. Je torej javno-finančna… »

Socialni transferji: tveganja za goljufije obstajajo, a vzpostavljen je nadzor

Necenzurirano pred 31 minutami
V zadnjih letih težko zaobidemo nekatere dileme glede določenih prejemnikov socialne pomoči. So res vsi upravičenci dejansko upravičeni, ali izberejo to pot, ker je enostavnejša, se zastavlja nehvaležno vprašanje. Takšna sklepanja so umetno… »

Emma Willis ob obletnici poroke: Za negovalce so posebne priložnosti težke

24ur pred 8 minutami
Emma Heming Willis je na družbenem omrežju obeležila 14. obletnico poroke z možem Bruceom Willisom, ob tem pa zapisala, kako težke so tovrstne posebne priložnosti za negovalce. Vplivnica namreč skrbi za zvezdnika, ki se sooča s frontotemporalno… »

Le tri članice Nata pri obrambnih izdatkih glede na BDP zaostajajo za Slovenijo

RTV Slovenija pred 8 minutami
Slovenija je lani za obrambo namenila 1,26 odstotka BDP-ja, kar jo še vedno uvršča med članice Nata z najnižjimi obrambnimi izdatki. Za njo zaostajajo le tri države. Slovenija pa je presegla cilj 20 odstotkov obrambnega proračuna za naložbe v… »

Za stanovalce Delavske je poleg dogovora možnost tožba

Delo pred 43 minutami
Varuh človekovih pravic s sodelavci je v Celju sprejel 19 pobudnikov, z Delavsko ulico pa se ukvarjajo že nekaj let. Stanovalci stavbe na Delavski 16 in 18 so ob današnjem obisku varuha človekovih pravic Petra Svetine v Celju ponovno opozorili na… »

Svet UKC Ljubljana za v. d. strokovnega direktorja imenoval Gregorja Norčiča

Dnevnik pred 43 minutami
Člani sveta Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana so se na današnji dopisni seji seznanili z odstopom strokovne direktorice UKC Jadranke Buturović Ponikvar in jo razrešili s položaja. Za v. d. strokovnega direktorja največje slovenske… »

Credit Suisse bo izplačala nagrade, zviševali naj bi tudi plače

24ur pred 8 minutami
Druga največja švicarska banka Credit Suisse, ki jo bo v izogib stečaju prevzela največja švicarska banka UBS, namerava kljub težavam izplačati vse načrtovane nagrade vodstvu in ostalim zaposlenim. Opustili naj ne bi niti načrta o zvišanju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem