Zabava

Primož Roglič na medenih tednih v tropskih krajih

24ur pred 10 urami
Olimpijski prvak in vrhunski kolesar Primož Roglič po naporni sezoni zasluženo uživa na počitnicah v tropskih krajih, kjer se mu je pridružila tudi izbranka Lora Klinc, s katero sta se prejšnji teden poročila. Roglič je s svojimi sledilci na… »

Polka za trgatve

Slovenske novice pred 8 minutami
Pet mladih fantov, Slovenjegoriški muzikanti, ob avtorskih pesmih rado zaigra tudi skladbe Alpskega kvinteta in bratov Avsenik. Ansambel Slovenjegoriški muzikanti je pet mladih fantov, ki igrajo tako narodno-zabavno kot zabavno glasbo in so polni… »

Kraljica Elizabeta se je morala odpovedati večerni razvadi

SiolNET pred 8 minutami
Britanski kraljici so zdravniki naročili, naj preneha s priljubljenim večernim ritualom − koktajlom pred spanjem. 95-letna poglavarka Združenega kraljestva Elizabeta II. je sicer zelo dobrega zdravja, a so ji zdravniki zdaj svetovali, naj se odpove… »

Huda nesreča Jelinčičeve hčerke, v tuš kabini skoraj izkrvavela

Zurnal24 pred 1 dnevom
Poslančeva hčerka dobila kar 25 šivov, brazgotine bodo ostale za vedno …. Namesto, da bi Zmago Jelinčič užival v svoji novi primorski vili, se mu je pripetila huda nesreča, ki je posledica slabe montaže steklenih površin. Njegovo mlajšo… »

Za rakom dojk lahko zboli vsaka ženska

SiolNET pred 1 dnevom
Vsaka ženska se mora zavedati, da lahko zboli za rakom dojk, če živi dovolj dolgo. Po drugi strani pa je izjemno vzpodbuden podatek, da je danes možnost ozdravitve velika, če je rak odkrit v zgodnji fazi razvoja. Na to opozarja tudi letošnja… »

Kakšna je letos gobarska sezona? #video

SiolNET pred 1 dnevom
"Gobarske sezone še zdaleč ni konec, določene žlahtne vrste bodo zdaj šele prišle na plano." Jeseni na svoj račun pridejo navdušeni gobarji, ki pa z letošnjo sezono vsaj do zdaj ne morejo biti zadovoljni. "Letošnja sezona, če jo ocenjujemo po… »

Pripravite robčke: kmet Ambrož spet hrepeni in si jo želi (FOTO)

Slovenske novice pred 1 dnevom
Tjaša je vsa iz sebe, saj je dobila pismo skrivnostnega oboževalca. V Kmetiji se očitno obeta nov parček. Tako so skupaj že Nika in Dominik, Aljaž in Lina ter Ambrož in Nina, zdaj pa je skrivnostno sporočilo dobila Tjaša. Preberite še: Tega niso… »

Najstarejša sestra klana Kardashian je zaročena

SiolNET pred 2 dnevoma
Potem ko je njuna zveza v začetku leta postala javna, sta se zvezdnica resničnostne oddaje Kourtney Kardashian in glasbenik Travis Baker ta konec tedna uradno zaročila. 45-letni Travis Baker, bobnar zasebne Blink-182, je namreč svojo izbranko… »

(VIDEO) Ana, ki je vrgla Bizovičarja s stola in prejela zlati gumb, ni glasbena novinka. Ima že nekaj komadov ...

Večer pred 2 dnevoma
Spet se je usul dež zlatih konfetov, gledalci pa se z žiranti šova Slovenija ima talent ne bi mogli bolj strinjati. Tako zelo je vse skupaj v nedeljskem šovu navdušila čedna Ana Grdadolnik, ki je stopila na veliki oder Slovenija ima talent ter… »

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. oktobra 2021

Zurnal24 pred 3 dnevi
Merkur začenja svoje obdobje direktnega gibanja, zato se pripravite na lažje delovanje ter bolj tekočo in prodorno komunikacijo. Naredili si boste načrt, ki bo vključeval vse možnosti, tako predvidljive, kot tudi tiste nepredvidljive. Obdani z… »

Zabava, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem