Zabava

MATI SAMOHRANILKA S 13 OTROKI: Pravi, da si jih ne more privoščiti, ampak rojevanje je njena supermoč (FOTO, VIDEO)

Regional pred 8 minutami
Mati samohranilka z 12 biološkimi otroki in enim posvojenim pravi, da se je prisiljena zanašati na bone za hrano zaradi krize z denarjem. 38-letna Američanka Veronica Merritt priznava, da mora svoje otroke hraniti z makaroni, hrenovkami in instant… »

Dnevni horoskop za soboto, 20. aprila 2024

Zurnal24 pred 1 dnevom
Če boste zadrževali jezo ali zamero v sebi boste s tem blokirali sposobnost jasnega zaznavanja. Pomembne vam bodo oprijemljive in realne zadeve, s katerimi boste lahko osebnostno napredovali. Čas je ugoden za finančne premike, ki ne vsebujejo… »

Dnevni horoskop za četrtek, 18. aprila 2024

Zurnal24 pred 3 dnevi
Močne čustvene vezi lahko zameglijo presojo, zato ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev. Nihanja razpoloženja so lahko pogosta, še posebej, če boste na nek način pod pritiskom. Če boste v pravem trenutku podarili nasmešek, se vam… »

Dnevni horoskop za torek, 16. aprila 2024

Zurnal24 pred 5 dnevi
Počutje bo optimistično naravnano, izžarevali boste moč, dostojanstvo in pozitivno energijo, ki se bo prepletala tudi v odnosih. Uživajte, kjerkoli se boste zadrževali, in bodite nekoliko bolj strastni ter drzni. Na področju čustev bo prevladala… »

Umrl je O. J. Simpson

Delo pred 8 dnevi
Nekdanja velika zvezda ameriškega nogometa je dosegla globalno razpoznavnost z oprostitvijo krivde v »sodnem procesu stoletja«. V starosti 76 let je umrl O.J. Simpson, nekdanji veliki zvezdnik ameriškega nogometa, ki je postal razvpit potem, ko je bil… »

ZAKAJ SO ZDRAVNIŠKA OBLAČILA BODISI MODRA ALI ZELENA? Genialen razlog, ki lahko reši življenja (VIDEO)

Regional pred 9 dnevi
Zdravniki, medicinske sestre in drugo zdravstveno osebje so nekoč nosili bele halje – toda to se je spremenilo, ko je ena oseba v začetku 20. stoletja sprejela prelomno odločitev. Večina se verjetno nikoli ni vprašala, zakaj so zdravniška… »

LJUDJE ŠELE ZDAJ SPOZNAVAJO, KAJ POMENI KRATICA 'WC': In zakaj je napisana na vratih stranišč

Regional pred 10 dnevi
Ko zavijete na javno toaleto, navadno na vratih zagledate črki 'WC'. Za nekatere sta se ti dve črki spremenili v pravo uganko, saj se sprašujejo, kaj pravzaprav pomeni WC in zakaj sta črki napisani na vratih stranišč. Eden zmedenih uporabnikov Quore… »

Okusi, zabava in umetnost gastronomije od 19. do 21. aprila v Rovinju

Dnevnik pred 10 dnevi
Stara Tobačna tovarna v Rovinju bo od 19. do 21. aprila postala središče kulinaričnega dogajanja in kraj, kjer se bodo zbrali ljubitelji gastronomije, ne glede na to, ali je hrana in pijača njihov poklic, posel ali strast. Tretji gastronomski dogodek… »

PRI 39 LETIH HOČE TRETJEGA OTROKA: Možu, ki je opravil vazektomijo, grozi, da se bo ločila, če ji ne ugodi

Regional pred 10 dnevi
Moški je na Redditu razkril svoje trpljenje potem, ko je njegova žena zahtevala, da imata tretjega otroka, pri čemer mu je celo grozila z ločitvijo, če ji ne bi ugodil. 40-letnik je pojasnil, da sta on in njegova 39-letna partnerka že vrsto let… »

SOSED ZAHTEVA, DA SPREMENI IME SVOJEGA KOSMATINCA: Pravi, da njegovo hčerko spravlja v zmedo

Regional pred 11 dnevi
Moški je opozoril na svojega soseda, ki mu je ukazal, naj spremeni ime svojemu psu, ker naj bi njegovo hčerko spravljalo v zmedo. Razložil je, da ima šestletnega psa po imenu Charlotte, (mešanec med avstralskim govedarjem in pirenejskim planinskim… »

Zabava, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem