Avtomobilizem

Pol milijona ljudi na Hrvaško: novosti spektakla za 2022, kaj še manjka?

SiolNET pred 1 dnevom
Del predlaganega koledarja svetovnega prvenstva v reliju za leto 2022 je drugič zapored tudi Hrvaška. Doseči je treba še nekaj dogovorov, med njimi tudi pokroviteljskega z mestom Zagreb. Reli se bo predvidoma širil tudi proti Jadranu, organizatorji… »

Silhuete policistov z radarjem: sedem ukradenih, štiri uničene

SiolNET pred 3 dnevi
Od šestnajstih postavljenih silhuet slovenskih policistov jih stoji le še šest. Preostale so neznanci poškodovali ali odstranili. Agencija za varnost v prometu (AVP) je marca v uporabo predala 16 silhuet policistov z radarjem. Postavili so jih na… »

Znane številke: le en nemški avto letos uspešnejši od te tesle

SiolNET pred 6 dnevi
Tesla je že z neevropsko oblikovanim modelom 3 vroč električni avtomobil, ki pa reže tudi v prodajne izkupičke vodilnih premijskih proizvajalcev. Med primerljivimi avtomobili je prodajno uspešnejši je BMW s serijo 3, zaostajata pa dimenzijsko… »

V praksi še "misija nemogoče"? Ta problematika čaka kmalu.

SiolNET pred 8 dnevi
Država, sodeč po včerajšnjem sestanku, v Spodnji Idriji podpira slovensko avtomobilsko industrijo, ki želi z razvojnimi inovacijami soustvarjati elektrificirane avtomobile prihodnosti. Ker pa vsaj v Sloveniji še nimamo ustrezne strategije gradnje… »

Jutri: teh deset podjetij ima sporočilo za slovensko vlado

SiolNET pred 10 dnevi
Deset vodilnih slovenskih dobaviteljev avtomobilske industrije jutri v Spodnjo Idrijo vabi nekatere ključne ministre. Z nazornim prikazom jim želijo pojasniti, pred kako velikimi in nujnimi strukturnimi spremembami je avtomobilski posel tako za… »

Že dve leti ugasnjena? Na Vrhniko zaradi nje mama Elona Muska.

SiolNET pred 12 dnevi
Nekoč je bila ta polnilnica pilotni projekt in ena prvih polnilnic za električne avtomobile izven Ljubljane, na kateri je teslo pred šestimi leti polnila tudi mama Elona Muska. Od leta 2019 je ta polnilnica, na kateri je še vedno napis Elektro… »

Kaj pa pri nas? Sosede čez noč presenetile 30 odstotkov dražje položnice.

SiolNET pred 14 dnevi
V petek se je pričelo zadnje četrtletje letošnjega leta, zaradi vse dražjih surovin, energentov in električne energije pa številne evropske države ne zmorejo več pokrivati vse višjih cen. Arera, italijanski regulativni organ za energijo, omrežje… »

Ne morejo jih prodati: ko ena najrevnejših držav kupi 40 maseratijev

SiolNET pred 15 dnevi
Papua Nova Gvineja je ena najrevnejših držav na svetu, kjer štirideset odstotkov populacije zasluži manj kot dolar na dan. Toda to ni bila ovira za vlado, ki je leta 2018 za potrebe vrha skupine za azijsko-pacifiško gospodarsko sodelovanje kupila 40… »

Pleza iz prevrnjenega avtomobila, vanj nato prileti naslednji

SiolNET pred 18 dnevi
Ceste v zaledju Poreča so včeraj gostile predzadnji reli za državno prvenstvo v Sloveniji. Zmaga in že peti naslov državnega prvaka za Roka Turka (hyundai i20R5), v ozadju pa so istrske ceste v past ujele mnoge tekmovalce. Peugeot 106 posadke… »

Lekcija tedna? Nemci nič več glavni za avtomobile?

SiolNET pred 19 dnevi
Novi avtomobili na slovenskem trgu prikazujejo mnoge hitre spremembe v avtomobilski industriji. Te niso še zares tu, se pa jasno nakazujejo. Vrstni red znamk se s tehničnimi spremembami, ki se dotikajo predvsem polne elektrifikacije pogonov, lahko… »

Avtomobilizem, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem