Avtomobilizem

Nov “hobi” Slovencev? Skoraj 40 odstotkov je espejev.

SiolNET pred 1 dnevom
Avtomobilski posel še vedno ostaja mikaven. V Sloveniji je vanj aktivno vključenih 1.318 poslovnih subjektov, od tega skoraj 40 odstotkov espejev. Največjih pet trgovcev je lani ustvarilo 1,5 milijarde evrov prometa, od tega tretjino največji trgovec… »

Avtomobili za "drobiž": strokovnjak opozarja na pasti

SiolNET pred 2 dnevoma
Cene rabljenih avtomobilov so v zadnjem letu narasle tudi do 25 odstotkov. Kljub skromnemu proračunu, ki ga ima na voljo večina mladih voznikov ali študentov, je na trgu vseeno mogoče dobiti tudi uporabne avtomobile. Bolj kot starost in prevoženi… »

Trenutek, ko je s ceste odneslo najhitrejšega Slovenca #video

SiolNET pred 3 dnevi
Gorskohitrostna dirka v Podnanosu je ponudila dramatično igro stotink, preobratov za naslov državnega prvaka in tudi nesreč. Najbolj srhljivo je bila videti nesreča najhitrejšega Slovenca na dirki Vladimirja Stankoviča. Grudnik je bil s… »

Prestižni britanski SUV v Slovenijo: tako je videti znotraj #video

SiolNET pred 4 dnevi
Land Rover je v Slovenijo pripeljal tretjo generacijo prestižnega športnega terenca range rover sport, ki sodi med njihove ključne modele. Letno jih želijo Slovencem prodati od 30 do 50, cena zanje bo v povprečju višja kot sto tisoč evrov. Videti… »

Mestni avtomobil? Tako si ga predstavlja Citroën. #video

SiolNET pred 5 dnevi
Oli je prikaz, kako pri Citroënu vidijo električno mobilnost v mestu. Tako kot pri igrivem modelu ami, so tudi tukaj poiskali nove rešitve ter se na povsem nov način lotili zasnove mestnega avtomobila. Oli je električni pickup, oblikovan za preprosto… »

Umik Renaulta iz Slovenije, prihod Izraelcev – kaj se spreminja?

SiolNET pred 5 dnevi
Danes tudi uradno distribucijo znamk Renault, Dacia, Nissan in Alpine v Sloveniji prevzema izraelska skupina Taavura. Namesto podjetja Renault Nissan Slovenija, ki je lani v regiji ustvarilo slabe pol milijarde evrov prometa in 5,6 milijona evrov… »

Katere so najboljše? Test letošnjih zimskih gum.

SiolNET pred 6 dnevi
Le še mesec in pol nas loči do uradnega začetka zimske sezone na slovenskih cestah. Zimske pnevmatike bodo letos dražje kot lani, v povprečju za okrog 20 odstotkov, njihov test s strani evropskih avtomobilskih klubov, iz Slovenije je bil to AMZS, pa… »

Subvencije, ugodni davki: kdo je najbolj radodaren?

SiolNET pred 8 dnevi
Trenutno 21 držav članic Evropske unije nudi finančne spodbude za nakup električnih avtomobilov, nekatere med njimi tudi za priključne hibride in odpis starih vozil s termičnimi motorji. V Sloveniji bo še slab mesec potekala javna razprava o… »

Novi SUV v Sloveniji: toliko prostora ima zadaj #foto

SiolNET pred 9 dnevi
Težko je ostati hladen ob CX-60, saj je Mazda spet prav posrečeno nadgradila svoj oblikovni jezik Kodo. Še bistveno bolj všečna in odlična je potniška kabina, hvalimo vrtljivo stikalo za upravljanje večopravilne enote, fizična stikala za… »

Vrnili so nasmeške: Janković gostom ponudil 250 tisočakov

SiolNET pred 13 dnevi
Ljubljana bo že prihodnje leto naročila vsaj pet novih električnih avtobusov, vrata so odprta tudi za avtobuse z vodikovim pogonom. Cene so visoke, tako za avtobuse kot polnilnice, obe tehnologiji pa kažeta pot v brezogljični mestni promet. Janković… »

Avtomobilizem, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem