Recept: piščančja bedra v omaki

SiolNET 14.03.2023  |  Kaj kuhaš danes

Hitra jed, ki se bo prilegla k testeninam.

Sestavine: 500 g mariniranih piščančjih beder brez kosti in kože 200 ml smetane za kuhanje 1 žlica timijana 3 žlice parmezana 200 ml jušne osnove 150 ml vode (opcijsko) 1 žlica moke (opcijsko) oljčno olje 2 stroka česna Postopek: V ponvi na oljčnem olju najprej popecite meso. Ko je pečeno, ga shranite na toplo in v isti ponvi začnite pripravljati omako. Najprej v posodo vlijte jušno osnovo, dodajte česen in timijan, nato dodajte še smetano za kuhanje in parmezan.

Preberite še

Evropske kulture v Radovljici

Gorenjski glas pred 11 urami

Igre po zgledu naših babic

Gorenjski glas pred 11 urami

Kobilarna Lipica praznuje 444 let

RTV Slovenija pred 12 urami

Atentát

Delo pred 16 urami

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference