Karamelna omaka za popestritev slane ali sladke jedi

SiolNET 23.03.2023

Pozabite na Chef's table, Michelinove zvezdice, zapleteno molekularno kuhinjo, čas je za demokratizacijo kuhanja, za več zabave in manj vzvišenih pristopov. Štirje mladi, a z zvezdniškim prahom že začinjeni kuharji so vsak v svoji izvirni kuharski maniri predstavili štiri recepte, vsakega z enim iz linije piva Union Premium.

Pripravite brbončice na divjo vožnjo in spoznajte nekaj svežih trikov in nasvetov, kako narediti kuhanje sproščeno in za prste oblizniti dobro. Žiga Gabrovec, Luka Novak, Evita Antončič in Bruno Šulman so ljubezen do piva na preprost in igriv način dvignili na povsem novo raven. Od rib in krompirčka v pivskem testu do sladic, prežetih s pivom. Vsak recept piše čisto svojo zgodbo združevanja piva in hrane. Žiga Gabrovec Hudomušni kuhar je takoj po gimnaziji svoja

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference