Ko je okus na prvem mestu: od kokošje juhe do vegetarijanske bolonjske omake

SiolNET 07.04.2023

Vsak kuhar ima kakšno svojo skrivnost, ki mu pomaga, da njegova jed očara tudi najzahtevnejše jedce. Če tudi vi spadate med kuharje, ki so prepričani, da v kuhinji prebijejo čisto preveč časa, naj vam razkrijemo skrivnost: najboljši okus jedi lahko dobimo tudi s sestavino, ki je očarala že številne kuharje po vsej Evropi.

Foto: Shutterstock Dobre jedi bodo še boljše, če bomo uporabili ščepec dodatka, ki zagotavlja stoodstotni uspeh. To je stara dobra Vegeta, ki v 50 letih, kolikor časa že kuhamo z njo, še vedno prisega na najboljše sestavine. Pravzaprav postaja vedno boljša, saj je zdaj na voljo v več različnih okusih in različicah, tako da resnično lahko poiščemo pravo Vegeto za svojo jed. Najbolj prodajan dodatek jedem v Evropi Več kot deset vrst zelenjave v eni žlički. Foto:

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference