Priznanja za gorenjske dobrote

Gorenjski glas 13.04.2023  |  Cveto Zaplotnik

Kdo so gorenjski prejemniki priznanj za kis, konzervirano zelenjavo, marmelado in čaj?

Kranj – V okviru priprav na 34. festival Dobrote slovenskih kmetij, ki bo od 19. do 21. maja na Ptuju, že poteka ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov. Zdaj so znani že tudi rezultati ocenjevanj kisa, konzervirane zelenjave in drugih pridelkov, marmelade, čaja in medu. Prejemnikom bodo priznanja podelili na festivalu. Na ocenjevanju marmelad je Peter Jereb iz Račeve pri Žireh prejel zlati priznanji za robidovo in breskovo marmelado, Radmila Lapuh z Bleda zlato

Gorenjski glas »

Zapora ceste v Hrastju

Gorenjski glas pred 8 urami

Vlada v postopek za priznanje Palestine

Gorenjski glas pred eno uro

Ta konec tedna jubilejni Minfos

Gorenjski glas pred eno uro

Spodbude za zaposlovanje

Gorenjski glas pred eno uro

Atletski miting bo jutri v Kranju

Gorenjski glas pred eno uro
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference