Slovenski kuharski zvezdi vrtita kuhalnico: kaj bosta dali v lonec?

SiolNET 21.11.2023

Za veliko ljudi je jesen najljubši letni čas, ki prinaša nižje temperature in svež zrak, tople barve, udobna oblačila, predvsem pa veliko razvajanja z jesenskimi dobrotami. Jesen se od vseh letnih časov razlikuje prav po bogatih okusih, s katerimi si polepšamo vsakodnevne obroke, družinska praznovanja in predpraznična druženja s prijatelji. Narava nas jeseni vedno bogato obdari s svojimi pridelki, zato je to odlična priložnost, da začnemo preizkušati kakšne nove recepte in nasvete priznanih kuharjev.

Foto: Žito, d.o.o. Ko živo srebro pade pod deset stopinj Celzija, se prikrade hrepenenje po slastnih jedeh iz otroštva, tradicionalnih receptih in sladicah, ki nam narišejo nasmeh na obraz. V družbi najboljših začimb Čar vsake odlične jedi je izbor pravih začimb. Začimbe, dišavnice in drugi dodatki jedem zaokrožijo okus vsake jedi in so neprecenljiva pomoč v vsaki kuhinji. Tokrat se bomo jesenskega ustvarjanja v kuhinji lotili z začimbami Maestro in z dvema

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference