Osvežitev poletnega jedilnika

Gorenjski glas pred 11 dnevi  |  Erika Jesenko

Poleti se priležejo lahke in sveže jedi, ki ne obležijo v želodcu.

Piščančji fileji z limono in paradižnikom ter skutni polpeti bodo prijetna osvežitev poletnega jedilnika, čeprav obe jedi pripravimo na preprosto in hitro, le iz osnovnih sestavin. Za pripravo piščančjega fileja z limono in paradižnikom potrebujemo: 4 piščančje fileje, 1 bio limono, 2 žlički suhega rožmarina ali 4 vejice svežega, 2 paradižnika, 4 stroke česna, 4 žlice olivnega olja, sol in poper, pol žličke paprike. Limono in paradižnik narežemo na tanjše rezine. V

Gorenjski glas »

Film o dobrotniku

Gorenjski glas pred 11 urami

Za varno pot na počitnice

Gorenjski glas pred 11 urami

Film, ki bo zaznamoval generacijo

Gorenjski glas pred 11 urami

Naša učiteljica je pa slavna

Gorenjski glas pred 21 urami
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference