Jezerškovi odhajajo v Pariz

Gorenjski glas 25.06.2024  |  Alenka Brun

Slovenska hiša Pariz 2024 bo v znamenju slovenske kulinarike, izbranih dobaviteljev in nadobudnih mladih gostincev. Jezeršek gostinstvo nadaljuje svojo tradicijo sodelovanja na enem najpomembnejših športnih dogodkov na svetu – olimpijskih igrah.

Luka Jezeršek: »Gostom bomo postregli pravo slovensko 'južino', ki bo vsebovala suhomesnate dobrote, izbrane sire z vseslovenskih gričev ter okusne tople jedi, med katerimi ne bodo manjkali idrijski žlikrofi, štruklji, ajdova ričota, piranski brancin, kranjska klobasa, jedi iz ponve, zmagovalne pogače in dobrote iz sladke 'špajze'.« Ljubljana – Jezeršek gostinstvo, ki od maja 2024 skrbi tudi za kulinariko na gradu Taggenbrunn in za štirizvezdični butični hotel na

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference