Lahko in okusno

Gorenjski glas 30.05.2023  |  Erika Jesenko

S prihodom toplejših dni se prilegajo tudi lažje jedi.

Za pripravo pečenega piščanca s korenjem in bučkami potrebujemo: 600 g piščančjega fileja, 8 rezin pršuta, 2 srednji veliki bučki, 2 večja korenčka, 4 stroke česna, 1 žličko mlete rdeče paprike, sol in poper, 3 žlice olivnega olja. Česen olupimo, bučke in korenje narežemo na daljše rezine. Narezano zelenjavo in česen stresemo v skledo, malo posolimo, prelijemo z žlico olja ter premešamo. Piščančje fileje operemo in osušimo ter jih razdelimo na štiri dele. Fileje

Gorenjski glas »

Obnova bo trajala še nekaj let

Gorenjski glas 11.08.2024

Pariz, ljubezni iz drugih časov

Gorenjski glas 11.08.2024

Druga violina (1)

Gorenjski glas 11.08.2024

Zahvala nagrajencem za njihovo predanost

Gorenjski glas 11.08.2024
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference