Piščanec na modelu za potico

Gorenjski glas 29.05.2024  |  Erika Jesenko

Model za peko potice ni uporaben zgolj za peko potice in drugih sladkih zavitkov.

Več kot koristno se obnese tudi za peko piščanca. Mariniranega piščanca postavimo na sredino modela, v model pa razporedimo krompir z zelenjavo. Med peko bodo sokovi piščanca tekli na krompir in zelenjavo ter to naredili sočno in polno okusov. Za pripravo piščanca v modelu za potico potrebujmo: 1 srednje velikega piščanca (približno 1,5 kg), 4 žlice olivnega olja, pol žličke mlete rdeče paprike, pol žličke timijana, pol žličke rožmarina, sol in poper (po okusu); za

Gorenjski glas »

Obnova bo trajala še nekaj let

Gorenjski glas 11.08.2024

Pariz, ljubezni iz drugih časov

Gorenjski glas 11.08.2024

Druga violina (1)

Gorenjski glas 11.08.2024

Zahvala nagrajencem za njihovo predanost

Gorenjski glas 11.08.2024
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference