Pripravite velikonočno pojedino kot pravi chef: meni s tremi zvezdicami

SiolNET 07.04.2023

Boste tudi letos na praznično mizo postavili kakšno vrhunsko kreacijo s chefovskimi zvezdicami? Za pripravo izvrstne pojedine vam ni treba biti vrhunski kuhar. Pod znamko SPAR Premium boste našli odlične jedi iz najboljših sestavin, ki so jih ustvarili trije Michelinovi chefi. Kaj bo torej letos na meniju?

Nekaj posebnega za začetek Vrhunsko pojedino otvorite s hladno in / ali toplo predjedjo. Ponudite lahko namaz s prekajeno postrvjo in z olivami SPAR Premium chefa Uroša Fakuča. Navdušeni boste tudi nad ravioli s šparglji SPAR Premium chefa Fakuča ter pirinimi ravioli s tartufi SPAR Premium chefa Fakuča, ki so pripravljeni iz slovenske pirine moke, popoln okus pa jim dajejo koščki gomolja črnega tartufa in albuminska skuta. Nekaj novega Na Sparovih policah vas

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uporabniške preference