Arhiv novic 01.01.2016

Malega Vida, ki se je v ljubljanski porodnišnici letos rodil prvi in njegovo mamico Špelo iz Domžal je obiskal predsednik…

Domžalec 01.01.2016
Kot prvi novorojenček v ljubljanski porodnišnici v novem letu, se je devet minut čez eno uro mamici Špeli Debeljak Zore iz Domžal rodil deček Vid. Že takoj po rojstvu pa je pa je mali Vid dobil zelo visok obisk, saj ju je obiskal predsednik… »

Javorska energijska pot – Javorje

Domžalec 01.01.2016
Športno društvo Javor iz vasi Javorje nad povirjem reke Temenice je uredilo Javorsko energijsko pot, ki je vsekakor nekaj posebnega. Poleg zemeljske zdravilne energije je tam tudi izjemno lepo urejena okolica, kjer so zasadili številne zdravilne… »

Tudi Domžale so stopile v novo leto

Domžalec 01.01.2016
V velikem šotoru pri domžalskem tržnem prostoru se je na Silvestrovo zvečer pelo, igralo in plesalo in se na ta način poslovilo od starega in pozdravilo novo leto. Župan Občine Domžale Toni Dragar je pred odštevanjem vsem občankam in občanom… »

FOTO: Posledice večjega novoletnega požara na Veliki planini

Domžalec 01.01.2016
Okrog 30 gasilcev iz Gasilske zveze Kamnik je danes ponoči predčasno zaključilo novoletno praznovanje. Ob 0.24. uri so bili obveščeni, da sta na težko dostopnem terenu, med Gradiščem in Zelenim Robom na Veliki Planini, zagorela podrast in gozd… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem