Delo

Kelti niso prenesli floridske vročice

Delo pred eno uro
Miami Heat je na prvi tekmi finala vzhodne konference premagal Boston Celtics s 118:107. Jimmy Butler 41 točk. Gostitelji so se ogreli v 3. četrtini (39:14). Prva tekma finala vzhodne konference lige NBA se je razpletla z zmago košarkarjev Miami Heat… »

Zaradi simbola Z eno leto brez nastopov

Delo pred 56 minutami
Ivan Kuljak ne bo smel tekmovati, kjer je na podelitvi odličij nosil znak Z. Ob njem je stal Ukrajinec. Vrniti mora tudi kolajno in denar. Ruski telovadec Ivan Kuljak leto dni ne bo smel nastopati, kjer je marca na tekmi svetovnega pokala v Dohi na… »

Tampa sosedom pokazala, kdo je prvak

Delo pred 57 minutami
Hokejisti Colorada so v konferenčnem polfinalu zmagali doma v podaljšku, Tampa Bay prepričljivo boljši v gosteh na Floridi. Ekipa Colorado Avalanche je v drugem krogu končnice severnoameriške hokejske lige NHL St. Louis Blues po podaljšku premagala… »

Šport je posel, športniki pa odlični ambasadorji

Delo pred 20 minutami
S športno panogo sta prepletena gospodarstvo in turizem. Velike prireditve pa imajo multiplikativne učinke. Da je treba športne organizacije voditi kot podjetja, smo v preteklosti že velikokrat slišali. Prav tako je bilo velikokrat izrečeno, da je… »

Ne tako zelo nedolžno skakanje za zabavo

Delo pred 20 minutami
Približno 90 odstotkov poškodb se zgodi otrokom in mladostnikom do 18. leta, večinoma je lažjih, ženskam pa je redna vadba na trampolinih odsvetovana. Pogled skozi ograje kaže, da zadnja leta trampolini kraljujejo na vrtovih. A kot pripoveduje mama… »

Muzeji vabijo k brezplačnemu obisku ob mednarodnem muzejskem dnevu

Delo pred 8 minutami
Slovenski državni muzeji so ob mednarodnem muzejskem dnevu pripravili skupno panojsko razstavo z naslovom Skrita moč muzejev. Ob današnjem mednarodnem muzejskem dnevu bo obiskovalcem v številnih slovenskih muzejih in galerijah na voljo pestro… »

Park, v katerem iz Evrope mimogrede skočiš v Afriko

Delo pred 20 minutami
Nova daljinska pohodniška pot na območju stika afriške in evropske litosferske plošče je dolga 262 kilometrov in razdeljena na 13 etap. Čezmejni Geopark Karavanke, ki združuje pet slovenskih in devet avstrijskih občin, ima novo daljinsko… »

Finska in Švedska sta uradno predali prošnjo za članstvo v Natu

Delo pred 57 minutami
V članku povzemamo relevantne informacije o dogajanju v Ukrajini na 84. dan vojne. 08.30 Finska in Švedska sta uradno predali prošnjo za članstvo v Natu Generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg je dejal, da je to »zgodovinski korak«. Članici bosta… »

Dva minusa, en plus

Delo pred eno uro
Volitve so pokazale še nekaj – skrajne stranke v Nemčiji izgubljajo zagon, vzrok pa je tokrat mogoče iskati v zgrešeni politiki AfD in Levice do Rusije. Celoten članek je na voljo le naročnikom. Berite Delo prvi mesec že za 24,99 € 1,99 €… »

Mala šola aerobike, prvič

Delo pred eno uro
Kakšna je razlika med aerobno in anaerobno vadbo? Recimo, da v kisiku ... Ko se rekreativci srečujemo z nekoliko bolj kakovostnimi opisi vadbe, velikokrat naletimo na nekatere izraze, ki se sicer slišijo privlačno, žal pa ne vemo, kaj pomenijo. In… »

Delo, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem