Delo

Max Verstappen se je ogreval nekaj krogov, potem pa švignil mimo vseh

Delo pred 4 urami
Svetovni prvak je zmagovalec sprinterske dirke v Šanghaju za svetovno prvenstvo formule 1. Najhitrejši tudi v kvalifikacijah za jutrišnjo klasično dirko. Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec sprinterske dirke pred veliko nagrado Kitajske… »

New Orleans in Miami zmagovalca dodatnih kvalifikacij

Delo pred 8 urami
Za preboj v končnico lige NBA sta zmagovalca izločila Sacramento in Chicago. Luka Dončić in Dallas jutri v zvečer v Los Angelesu. Prve tekme že danes zvečer. New Orleans in Chicago sta si v dodatni tekmi zagotovila nastop v končnici lige NBA. Prvi… »

Armand Duplantis za centimeter izobljšal svetovni rekord

Delo pred 57 minutami
Šved je na uvodni atletski diamantni ligi sezone v kitajskem Xiamenu v skoku s palico preskočil 6,24 metra. Šved Armand Duplantis je na uvodni atletski diamantni ligi sezone v kitajskem Xiamenu v skoku s palico preskočil 6,24 metra in za centimeter… »

Milanović vendarle pride na predsedniški vrh

Delo pred dvema urama
Z namenom potrditve dobrega sodelovanja in pripadnosti EU bodo med drugim spregovorili o širitvi na Zahodni Balkan. Potem ko je hrvaški predsednik Zoran Milanović v petek zvečer sprva opravičil svojo prisotnost na ponedeljkovem vrhu predsednikov na… »

SD z izvolitvijo preostalih članov vodstva stranke zaključila volilni kongres

Delo pred dvema urama
V SD so morali zaradi zapletov na volilnem kongresu minuli soboto tega še formalno zaključiti. V SD so teden dni po volilnem kongresu tega danes tudi formalno zaključili. Delegati so z digitalnim glasovanjem izvolili še preostale člane vodstva… »

V Iraku eksplozija v vojaški bazi proiranskih oboroženih skupin

Delo pred tremi urami
Nobena od strani ni govorila o odgovornih. Prav tako ni nihče prevzel odgovornosti za morebiten napad. V Iraku je ponoči odjeknila eksplozija v vojaškem oporišču proiranskih oboroženih skupin, ki so del redne iraške vojske. Pri tem je bil po… »

Ko voli Indija, je vse v velikih številkah

Delo pred 8 minutami
969 milijonov volivcev šteje volilno telo v najštevilnejši državi sveta z več kot 1,4 milijarde prebivalci. V nadaljevanju preberite: Nekdo bo glasoval za metlo. Nekdo za kolo. Nekdo za dlan desne roke, a po vsej verjetnosti bo dala večina svoj glas… »

Spomladanska ohladitev na borzah je dobrodošla

Delo pred eno uro
V zadnjih tednih se spet prebija v ospredje stara ekonomija – surovine, energija, industrija in finance. V nadaljevanju preberite: Delnice so letos nagradile optimistične vlagatelje s skoraj osemodsotnimi donosi, vendar pa kažejo od začetka aprila… »

Članstvo v Uniji tudi omejuje koridor za samovoljo politikov. In to ni slabo

Delo pred eno uro
Z ekonomistom Mojmirom Mrakom o evidenci našega dvajsetletnega bivanja v EU, pomenu bližnjih evropskih volitev in izzivih, ki čakajo Slovenijo in Evropo. V nadaljevanju preberite: »Sem ekonomist, a menim, da bi bilo zelo narobe gledati članstvo v EU… »

Dopingirani? Ne, kontaminirani!

Delo pred dvema urama
Svetovna protidopinška agencija je potrdila poročila, da je bilo 23 kitajskih plavalcev pred olimpijskimi igrami v Tokiu leta 2021 pozitivnih na doping testu. Svetovna protidopinška agencija (Wada) je potrdila poročila, da je bilo 23 kitajskih… »

Delo, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem