Zurnal24

Ajanović Hovnik pojasnila, kakšne bodo plače javnih uslužbencev

Zurnal24 pred 11 urami
Do konca 2024 odprava plačnih nesorazmerij, nato uvedba nove plačne lestvice. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je na novinarski konferenci pojasnjevala sprejeta izhodišča za pogajanja z reprezentativnimi sindikati javnega sektorja o… »

Prigoljufali so si pet milijonov evrov

Zurnal24 pred 4 urami
V Sloveniji in Bosni in Hercegovini se danes vršijo hišne preiskave zaradi suma pranja denarja, zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti in hudodelskega združevanja. Nacionalni preiskovalni urad (NPU) skupaj s kriminalisti sektorjev… »

Umrl je Janez Gorišek, planiška legenda

Zurnal24 pred 11 urami
Umrl je legendarni Janez Gorišek, oče planiške letalnice. V 90. letu starosti je umrl Janez Gorišek, slovenski gradbeni inženir, nekdanji smučarski skakalec in športni delavec, prava legenda Planice. Gorišek je kot gradbenik s starejšim bratom… »

"Z grožnjami se je začelo že v petek"

Zurnal24 pred 4 urami
Protestnega shoda delavcev Magne se je udeležila le peščica zaposlenih. Predsednik Konfederacije slovenskih sindikatov Gvido Novak meni, da je vodstvu uspelo prestrašiti delavce. Čeprav se vodstvo hoške Magne in predstavniki zaposlenih še niso… »

Kopitar pomagal kraljem do nove zmage in skoka na vrh lestvice

Zurnal24 pred 11 urami
Kopitarjevi kralji vnovič na vrhu zahoda. Hokejisti moštva Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL premagali Calgary Flames kar z 8:2 in se na vrhu lestvice na zahodu izenačili z Las Vegasom, a imajo kralji tekmo več. Prvi del so gostitelji… »

Dva pomembna obiska, eden v Moskvi, drugi v Kijevu

Zurnal24 pred 5 urami
Xi Jinping v Moskvi, Fumio Kishida v Kijevu. Kitajski predsednik Xi Jinping se je danes v Moskvi sestal z ruskim predsednikom vlade Mihailom Mišustinom in se zavezal, da bo Peking še naprej prednostno obravnaval in krepil vezi z Moskvo. Prav tako je… »

Roglič tokrat moral priznati premoč, a ima razloge za zadovoljstvo

Zurnal24 pred tremi urami
Primož Roglič je na drugi etapi Dirke po Kataloniji (Mataro–Vallter, 165,5 km) v ciljnem sprintu v klanec moral priznati premoč Italijanu Giuliu Cicconeju. A vendarle bo lahko zadovoljen, saj je v cilj prišel pred velikim konkurentom Remcom… »

Vodstvo RTVS se ne strinja z odločitvijo sodišča

Zurnal24 pred 6 urami
Odločitev sodišča spoštujejo, a bodo proučili možnosti uporabe drugih pravnih sredstev. Po mnenju vodstva Radiotelevizije Slovenija (RTVS) Višje delovno in socialno sodišče v Ljubljani, ki je odločilo, da je bila razrešitev Natalije Gorščak z… »

Foto: Spalnica znanega slovenskega para v kurilnici!

Zurnal24 pred 11 urami
Znani pari bodo v Popovem novem šovu sicer živeli v razkošni vili, nekdo pa bo žal spal v kurilnici ... Spoznali smo že osem parov, ki se bo pred našimi očmi podalo v najbolj zabavno ljubezensko dogodivščino te pomladi – Super par. A poligon ne… »

Poštarji pripravljeni ustaviti poslovanje med podjetji in državljani

Zurnal24 pred 20 minutami
Sindikat poštnih delavcev je zadnji predlog vodstva Pošte Slovenije glede zvišanja plač zavrnil. Če dogovora do 1. aprila ne bo, napovedujejo stavko. Sindikat poštnih delavcev je zadnji predlog vodstva Pošte Slovenije glede zvišanja plač zavrnil… »

Zurnal24, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem