Zurnal24

Konec prestopne sage Josipa Iličića

Zurnal24 pred 25 minutami
Eden najboljših slovenskih nogometašev Josip Iličić se vrača v Ljudski vrt. Legendarni slovenski nogometaš Josip Iličić bo kariero nadaljeval v Mariboru, katerega član je bil že leta 2010. "Jojo, dobrodošel doma," so vrnitev 34-letnega… »

V SD razočarani nad dejanji Gibanja Svoboda

Zurnal24 pred eno uro
Svetujejo jim, naj se do partnerjev vedejo partnersko. V SD niso bili navdušeni nad odločitvijo Gibanja Svoboda, da bo nekdanji direktor mariborskega UKC Vojko Flis na lokalnih volitvah nastopil kot njihov županski kandidat. Prej se je namreč o… »

Janja Sluga Branku Grimsu: Želela sem si, da očeta ne bi bilo

Zurnal24 pred eno uro
Poslanka Gibanja Svoboda je Branku Grimsu razkrila svoje izkušnjo odraščanja v "idealni" družini. Poslanci koalicije so včeraj z 48 glasovi za in 29 proti sprejeli zakon, ki določa, da je zakonska zveza življenjska skupnost dveh oseb. Istospolnim… »

Odgovor vlade hladen tuš za zdravnike

Zurnal24 pred dvema urama
Odgovor: Vlada Fides znova vabi k dialogu in ga poziva, da v interesu pacientov napovedano stavko prekliče. Zahteve zdravnikov in zobozdravnikov iz enotnega plačnega sistema ne podpira. Sindikati zdravstva in socialnega varstva ter vlada bodo danes… »

Slovenka: "Gre za enega največjih škandalov"

Zurnal24 pred eno uro
"Lahko bi rekli, da gre za enega največjih škandalov," v luči najnovejše šahovske sage pravi Laura Unuk, prva slovenska šahistka z nazivom mednarodnega mojstra. Šahovski svet še naprej močno pretresa saga med norveškim svetovnim prvakom Magnusom… »

Janša mora na sodišče

Zurnal24 pred tremi urami
Tožilstvo Janši očita, da naj bi leta 1992 za 350.000 tolarjev (1460 evrov) kupil sporno parcelo, leta 2005 pa jo prodal podjetju Eurogradnje za kar 31,4 milijona tolarjev oz. 131.000 evrov. Na celjskem okrožnem sodišču je za danes napovedan… »

Muska stisnili v kot

Zurnal24 pred dvema urama
Ustanovitelj Tesle in podjetja Space X, milijarder Elon Musk, naj bi vendarle izpeljal načrtovani prevzem družbenega omrežja Twitter po prvotno ponujeni ceni 54,2 dolarja za delnico. Prevzem bi bil s tem vreden 44 milijard dolarjev. Twitter je, potem… »

Protest ušel izpod nadzora, policija uporabila solzivec

Zurnal24 pred dvema urama
Leto dni od protesta, ki se je končal z izdatno policijsko uporabo solzivca in drugih prisilnih sredstev. Danes mineva leto dni od protesta v Ljubljani, ki je ušel izpod nadzora. Policija je šla nad protestnike tudi s solzivcem in plinskimi bombami… »

Brad Pitt med prepirom otroka davil, drugega pa udaril v obraz

Zurnal24 pred eno uro
Pravni boj med nekdanjima zakoncema se nadaljuje, na dan pa prihajajo šokantne podrobnosti iz njunega zakona. Pravni boj med Angelino Jolie in Bradom Pittom se nadaljuje, na dan pa prihajajo šokantne podrobnosti, ki so se dogajale znotraj te družine… »

Naša zvezda Ljubezni po domače pred kamerami v postelji že z drugim!

Zurnal24 pred 25 minutami
V slabem mesecu med rjuhami pred kamero že z drugim. Po Mireli Lapanović, ki smo jo lahko videli tudi v šovu Parovi, in Denise Dame, ki je lani gledalce Zadruge razveseljevala z vročo akcijo v kopalnici, se je seksu pred kamero v istem šovu predajala… »

Zurnal24, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem