Svet24

VIDEO: Poslanka LMŠ Jerca Korče o vplivu Janševega dopusta na sklenitev milijonskih poslov

Svet24 pred tremi urami
Na poročanje o dopustovanju premierja Janeza Janše na Mavriciju v družbi eminentnih dobaviteljev slovenskega zdravstva so se danes odzvali v stranki LMŠ. Poslanka in podpredsednica LMŠ Jerca Korče je ob 13. uri stopila pred mikrofon v Parku narodnih… »

Sindikati opominjajo, da mora strošek testiranja kriti delodajalec

Svet24 pred 4 urami
Napoved vlade, da hitri antigenski testi na novi koronavirus od 23. avgusta ne bodo več brezplačni za vse, je razburila zaposlene v gostinstvu in turizmu. V skladu z vladno uredbo bodo hitri antigenski testi na novi koronavirus od 23. avgusta… »

Preverjanje PCT pogojev obvezno od ponedeljka dalje, aplikacija trenutno le za Android. Ima pa še eno veliko pomanjkljivost…

Svet24 pred 7 urami
Preverjala bo zgolj veljavnost potrdila, ne pa tudi identitete osebe, ki ga bo predložila. Od ponedeljka bo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani) veljal za udeležbo na dogodkih in shodih, je včeraj določila vlada. Organizatorji dogodkov oziroma… »

Lenarčič o ravnanju vlade in tem, kdo dejansko škoduje Sloveniji

Svet24 pred 7 urami
Evropski komisar Janez Lenarčič je danes znova zanikal, da bi se zavzemal za to, da bi Sloveniji kakorkoli pogojevali, omejevali ali celo odvzemali evropska sredstva. Evropski komisar Janez Lenarčič se danes mudi na Brdu pri Kranju, kjer poteka… »

FOTO: Prvi močnejši nalivi nad Pohorjem, padala je "kot jajce debela toča"

Svet24 pred dvema urama
Pred sončnim in vročim koncem tedna nam lahko petkovo popoldne popestrijo lokalne nevihte. Predvideno je bilo, da bodo do poldneva ponekod v severni Sloveniji oblaki zbrali dovolj vodne pare in jo ponekod v obliki dežnih kapljic spustili nazaj proti… »

RAZKRIVAMO: Slovenska LEPOTICA bo na otvoritvi OI nosila zastavo afriške reprezentance! Ona je ...

Svet24 pred 7 urami
Zastavo Zambije bo na olimpijskih igrah nosila Slovenka. Slovensko zastavo bosta na petkovem odprtju olimpijskih iger v Tokiu nosila kajakašica na divjih vodah Eva Terčelj in igralec namiznega tenisa Bojan Tokič, zanimivo pa je, da sploh ne bosta edina… »

Čakajoč delta cunami, številke še ne »ubogajo«

Svet24 pred 8 urami
Znana je četrtkova bera koronavirusa. Na testiranjih s PCR testi so v četrtek polovili 58 pozitivnim primerkov, opravili pa so 1641 testov. Delež okuženih je skromnih 3,5 odstotka. Četrtkov izkupiček se niža že dva tedna zapored. Če so 8. julija… »

Hrvatje odločili, strožji ukrepi bodo veljali tudi v Istri

Svet24 pred 5 urami
Na Hrvaškem bodo nove ukrepe v boju proti epidemiji virusa sars-cov-2 uvedli v vseh županijah na jadranski obali. Istre kljub razmeroma ugodnem stanju tako ne bodo izvzeli. Nove ukrepe sta v zadnjih dneh napovedala tako hrvaški notranji minister in… »

Franci Matoz bo kar predsednik upravnega odbora slabe banke

Svet24 pred 6 urami
Včeraj ga je vlada imenovala za enega od dveh neizvršnih direktorjev Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB), danes pa ga je upravi odbor DUTB imenoval za neizvršnega direktorja. Poročali smo, da je v sredo položaj zapustil predsednik upravnega… »

FOTO: Nika Veger: Žalostna sem, prvič sem tudi na Jadranu letos doživela, da plavam med koščki plastike

Svet24 pred eno uro
S partnerjem - priljubljenim voditeljem Petrom Polesom - sta zavihala rokave. Televizijski voditelj Peter Poles in njegova partnerica Nika Veger sta letos dopustujeta na hrvaški obali. Natančneje počinikujejo na lokaciji, ki je odmaknjena od… »

Svet24, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem