Svet24

VIDEO: Širi se posnetek grozljivega napada v Ljubljani, a policija sporoča...

Svet24 pred eno uro
Slovence je šokiral posnetek, ki se je včeraj pojavil na Twitterju in prikazuje, kako nek moški napade žensko. Iz krajše vsebine je razvidno, da oseba moškega spola pristopi do sedeče osebe in se brutalno fizično znese nad njo. Zgodilo naj bi se… »

Minister Bešič Loredan: V zadnjem predlogu dviga plač spet ni zdravnikov

Svet24 pred 4 urami
Sindikati zdravstva in socialnega varstva ter vlada bodo danes nadaljevali pogajanja. Na pogajalski mizi bodo imeli vladni protipredlog, za katerega sindikati ocenjujejo, da je pomanjkljiv in bodo zahtevali dodatna pojasnila. Med drugim kljub drugačnim… »

Elon Musk naj bi vendarle prevzel Twitter

Svet24 pred dvema urama
Ustanovitelj Tesle in podjetja Space X, milijarder Elon Musk, naj bi vendarle izpeljal načrtovani prevzem družbenega omrežja Twitter po prvotno ponujeni ceni 54,2 dolarja za delnico. Prevzem bi bil s tem vreden 44 milijard dolarjev. Po objavi, da bo… »

Inšpektorat nadzira tudi delovanje CSD in urejanje razmerij med ločenci in otroci

Svet24 pred dvema urama
Inšpektorat RS za delo je lani opravil 38.624 inšpekcijskih pregledov, leta 2020 denimo 14.118. Na področju delovnih razmerij je izvedel 23.639 pregledov, na področju varnosti in zdravja pri delu 4549 in na področju socialnih zadev 436. Ob tem je… »

Horoskop za sredo, 5. oktobra

Svet24 pred 5 urami
Sonce je v tehtnici, Luna je v kozorogu, ob 12.20 preide v vodnarja. OVEN – Zagledanost v lastne cilje bo danes presegla vse okvire. Preprosto boste imeli občutek, da vam noben cilj ni nedosegljiv in s svojo energijo lahko dosežete vse. BIK – Pri… »

Tega protesta Slovenci ne bodo pozabili: V ljudi 400 nabojev in vodni top

Svet24 pred dvema urama
Danes mineva leto dni od protesta v Ljubljani, ki je ušel izpod nadzora. Policija je šla nad protestnike tudi s solzivcem in plinskimi bombami. Duhovi zaradi njenega ravnanja še niso pomirjeni, ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar pa skozi… »

Se spomnite tega TV obraza? Rad bi postal župan

Svet24 pred eno uro
Nekoč smo ga spremljali na televizijskih ekranih, saj je na nacionalni in komercialnih TV postajah delal kot novinar in urednik, nakar se je umaknil iz medijev. Zdaj je sporočil, da bo vnovič kandidiral za župana ene od turistično najbolj markantnih… »

Harryju in Meghan se tresejo hlače, kako dolgo ju bodo še prenašali?

Svet24 pred dvema urama
Zahtevala naj bi precejšnje popravke, zaradi česar so se pojavili pomisleki, ali bodo vsebine sploh kdaj ugledale luč sveta. Zakonca princ Harry in Meghan Markle naj bi prišla navzkriž z Netflixom, potem ko naj bi ju zagrabila panika zaradi vsebin… »

»Bojimo se, da kmet ni več svoboden pri svojem delu."

Svet24 pred 4 urami
Zaradi negotovih razmer na trgu so razmišljanja o prehranski varnosti in samooskrbi bolj aktualna kot kdaj prej. Veliko preveč smo namreč odvisni od uvoza. O tem je tekla beseda tudi na nedavnem Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, kjer soudeleženci… »

Predsedniški kandidat Vladimir Prebilič: »Moj osebni vzor je Janez Drnovšek«

Svet24 pred 5 urami
Rodil se je 21. maja v Ljubljani in odraščal v Dolgi vasi, kjer z družino živi še danes. Na ljubljanski filozofski fakulteti je diplomiral iz zgodovine in geografije, kasneje pa na Fakulteti za družbene vede magistriral in doktoriral iz… »

Svet24, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem