Necenzurirano

Svetovalna skupina vladi predlagala širitev pogoja PC

Necenzurirano pred 34 minutami
Menijo, da testiranje ne prispeva k temu, da se ljudje ne bi okužili, koristno je le za to, da okužene prepoznajo. Svetovalna skupina za covid-19, ki jo vodi infektologinja Mateja Logar, vladi Janeza Janše predlaga širšo uporabo pogoja PC, torej… »

To je Harald K., ki je ponoči v Zagrebu z lastnimi rokami umoril svoje tri otroke

Necenzurirano pred dvema urama
Znanih je vse več informacij o nočni grozljivki na severu Zagreba, kjer je avstrijski državljan Harald K. umoril svoje tri otroke in nato poskušal storiti samomor. Njegovo zdravstveno stanje je še vedno kritično. Ni trajalo dolgo, da so se hrvaški… »

FOTO in VIDEO: Na brniškem letališču drama s številnimi ranjenci, UKC Ljubljana na nogah

Necenzurirano pred dvema urama
Drama se je začela na Letališču Jožeta Pučnika in se nadaljevala v največji ljubljanski bolnišnici. Med pristajanjem je potniško letalo zdrsnilo z vzletno-pristajalne steze na ljubljanskem letališču. Ob tem sta se poškodovala glavno podvozje in… »

Z BMW-jem na prehodu trčil na otroka na skiroju

Necenzurirano pred 10 urami
Prometna nesreča s pobegom se je pripetila včeraj ob približno 16. uri v Miklavžu na Dravskem polju. V bližini gostišča Chaplin na križišču Ptujske ceste in Tomažičeve ulice v naselju Miklavž pri Mariboru se je včeraj popoldne zgodila… »

Odpadno blato odstranjeno, a nekaj še vedno smrdi

Necenzurirano pred 58 minutami
Ob vseh covidnih težavah smo že skoraj pozabili, da smo se poleti utapljali v blatu. Je na to pozabil tudi minister Andrej Vizjak, ki je delo inšpektorjev ocenil kot dobro? Tudi afere, ki močno razburijo javnost, hitro utonejo v pozabo. To je opazil… »

Angela Merkel, političarka, ki se je uprla populizmu, tudi za ceno napredka

Necenzurirano pred 11 urami
Nedeljske nemške parlamentarne volitve prinašajo novo dobo za Nemčijo, Evropsko unijo, Slovenijo in ves svet. Ko je Angela Merkel v Nemčiji zasedla položaj kanclerke, je bil slovenski premier Janez Janša. Ko Merklova odhaja, je premier znova Janša… »

Uršula in Janez Ramoveš: Dobro je živeti v tišini

Necenzurirano pred 8 urami
Kar nekaj ovinkov sva prevozila s fotografom in kar nekaj pogovora je steklo med nama, preden sva se povzpela v vas Suša pod Blegošem v Poljanski dolini, kjer že trideset let živita pevka Uršula in pesnik Janez Ramoveš. V idilični beli hiški z… »

Skupaj nad vodo in pod njo premikata meje mogočega

Necenzurirano pred 5 urami
Primorka Alenka Artnik, nekdanja kandidatka za Slovenko leta, vedno znova dokazuje, da zanjo ni ovir, saj vsak njen rekord presega meje dojemljivega. Pred kratkim je svoj lanski rekord 114 metrov na vdih z monoplavutjo poglobila še za osem metrov in se… »

Horoskop za soboto, 25. septembra

Necenzurirano pred 12 urami
Prisluhnite svetu zvezd. Oven Sprejmite odgovornost za konkretne stvari in se ne izmikajte v odnosih, ki so vam pomembni. Ustvarite si lahko dobro življenje, če se boste le usmerili v pravo smer. Bik Nestrpni boste in želeli na lep način izpeljati… »

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

Necenzurirano pred 14 urami
Politične kulture v Sloveniji ni več. Izgubila se je nekje med Hojsovim zmerjanjem, Počivalškovim "poslovnim sestankom" v prleški taverni in Vizjakovo odločitvijo, da plebiscitarni "ne" na referendumu ni razlog za odhod. Od ukradenega do prleškega… »

Necenzurirano, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem