Necenzurirano

Gostilniški pretep se je za 25-letnega Tolminca končal v mlaki lastne krvi

Necenzurirano pred 14 urami
Zaradi uboja so policisti 56-letnemu osumljencu na licu mesta odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili. Z več kot pol mlajšo žrtvijo sta bila znanca. V enem od gostinskih lokalov na Tolminskem, natančneje v Mostu na Soči, je včeraj tekla kri… »

Je z obema molotovkama ciljal hišo koprske državne tožlke?

Necenzurirano pred 12 urami
Policisti se ubadajo s primerom lučanja molotovk v dvostanovanjsko hišo v Kopru, v kateri živi tudi državna tožilka. Na hišo, v kateri živi državna tožilka, ki je zaposlena na Okrožnem državnem tožilstvu v Kopru, je nekdo v ponedeljek v… »

Poslovil se je sloviti snemalec in producent Aco Razbornik

Necenzurirano pred 12 urami
Umrl je eden od velikanov slovenske glasbe, snemalec in producent ter ustanovitelj znamenitega ljubljanskega Studia Tivoli Aco Razbornik. Da se je poslovil leta 1946 rojeni velikan slovenske glasbene produkcije, so prvi poročali na Valu 202. »Aco… »

Je divjak v rdečem focusu namerno zapeljal na pločnik in zbil približno 20 ljudi?

Necenzurirano pred 5 urami
V Szczecinu na severozahodu Poljske je okoli 15.30 voznik osebnega avtomobila zapeljal na pločnik med tirnicami za tramvaj in cesto. Tudi ko bi lahko spoznal zmoto, če je šlo za napako, bi lahko ustavil, a ni. Z rdečim ford focusom starejše izvedbe… »

Zapeljali na njegov dovoz, 66-letnik pa takoj streljal! Čaka ga 25 let zapora

Necenzurirano pred 6 urami
Najvišja možna zaporna kazen za 66-letnika, ki je 20-letnico ustrelil, ker so z avtom pomotoma zavili pred njegovo hišo. Tragična zgodba je potrdila »filmski kliše«, da nekateri Američani najprej streljajo, nato šele pomislijo ali preverijo, kaj… »

Na sodišče je morala eni od najožjih sodelavk ministrice Alenke Bratušek

Necenzurirano pred 8 urami
Ta teden je pred sodnico Natalijo Goldinskij Husar stopila Olga Belec, nekdanja lastnica soboškega hotela Diana in bivša državna sekretarka v uradu za Slovence v zamejstvu, ki je trenutno zaposlena v kabinetu ministrice za infrastrukturo Alenke… »

Ob bioplinarni v Ormožu morajo ljudje smrad prenašati 24 ur na dan

Necenzurirano pred 8 urami
Prebivalci Ormoža, ki živijo v bližini bioplinarne ne upajo odpirati oken, sušiti perila na prostem odpovedali so se aktivnostim na prostem, tudi piknikom. A potrpljenja jim zmanjkuje. Z bioplinarnami je pogosto križ, kažejo prakse po Sloveniji… »

Mirko Tuš trkal na vest delavcev, sam pa Engrotušu dolguje milijon evrov

Necenzurirano pred 10 urami
Zakaj je Mirko Tuš, ki je nekoč vodil na lestvici najbogatejših Slovencev, trgovski verigi Engrotuš dolžan več kot milijon evrov? In ali bo sploh moral poravnati svoj dolg? Konec lanskega leta je delavcem v Tuševih trgovinah prekipelo. Zahtevali so… »

Stefan je pijan za volanom "ubil" sedem mladih! Kazen? Sedem let zapora

Necenzurirano pred 10 urami
V začetku januarja leta 2020 je takrat 27-letni Stefan Lechner v Lutagu (Luttach) na Južnem Tirolskem, ki spada pod Italijo, povzročil katastrofo s svojim Audijem TT. Okoli 1. ure ponoči je zapeljal v skupino nemških turistov, ki je prečkala cesto… »

Foto in video: Navalnega ob Franku Sinatri spustili v grob, nato so zadoneli zvoki Terminatorja

Necenzurirano pred 12 urami
Malo pred 12. uro, ob kateri je bil predviden začetek pogreba ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, se je pred moskovsko cerkvijo Matere Božje vila dolga, približno 700-metrska kolona žalujočih. Ti so čakali, da tja s pogrebnim vozilom… »

Necenzurirano, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem