Necenzurirano

VIDEO: Širi se posnetek grozljivega napada v Ljubljani, a policija sporoča...

Necenzurirano pred eno uro
Slovence je šokiral posnetek, ki se je včeraj pojavil na Twitterju in prikazuje, kako nek moški napade žensko. Iz krajše vsebine je razvidno, da oseba moškega spola pristopi do sedeče osebe in se brutalno fizično znese nad njo. Zgodilo naj bi se… »

Horoskop za sredo, 5. oktobra

Necenzurirano pred tremi urami
Sonce je v tehtnici, Luna je v kozorogu, ob 12.20 preide v vodnarja. OVEN – Zagledanost v lastne cilje bo danes presegla vse okvire. Preprosto boste imeli občutek, da vam noben cilj ni nedosegljiv in s svojo energijo lahko dosežete vse. BIK – Pri… »

Se spomnite tega TV obraza? Rad bi postal župan

Necenzurirano pred 23 minutami
Nekoč smo ga spremljali na televizijskih ekranih, saj je na nacionalni in komercialnih TV postajah delal kot novinar in urednik, nakar se je umaknil iz medijev. Zdaj je sporočil, da bo vnovič kandidiral za župana ene od turistično najbolj markantnih… »

Harryju in Meghan se tresejo hlače, kako dolgo ju bodo še prenašali?

Necenzurirano pred 47 minutami
Zahtevala naj bi precejšnje popravke, zaradi česar so se pojavili pomisleki, ali bodo vsebine sploh kdaj ugledale luč sveta. Zakonca princ Harry in Meghan Markle naj bi prišla navzkriž z Netflixom, potem ko naj bi ju zagrabila panika zaradi vsebin… »

Predsedniški kandidat Vladimir Prebilič: »Moj osebni vzor je Janez Drnovšek«

Necenzurirano pred tremi urami
Rodil se je 21. maja v Ljubljani in odraščal v Dolgi vasi, kjer z družino živi še danes. Na ljubljanski filozofski fakulteti je diplomiral iz zgodovine in geografije, kasneje pa na Fakulteti za družbene vede magistriral in doktoriral iz… »

»Bojimo se, da kmet ni več svoboden pri svojem delu."

Necenzurirano pred tremi urami
Zaradi negotovih razmer na trgu so razmišljanja o prehranski varnosti in samooskrbi bolj aktualna kot kdaj prej. Veliko preveč smo namreč odvisni od uvoza. O tem je tekla beseda tudi na nedavnem Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju, kjer soudeleženci… »

Se spomnite Boruta Petka? Kupil si je vilo. #foto

Necenzurirano pred 4 urami
Nedokončana vila nad Malečnikom, ki jo je gradil eden ključnih mož danes propadlega bioplinskega imperija Keter Group, je dobila novega lastnika. Bioplinarne: zgodba Nove KBM in Francija Matoza Kaj danes počne Borut Petek Stanovanja pod ljubljanskim… »

Grozili in žalili tudi ostale kandidate za predsednika. Pirc Musarjevi: »Debela si«

Necenzurirano pred 1 dnevom
Na včerajšnjem prvem soočenju kandidatk in kandidatov za predsednika države na nacionalni televiziji, so kandidati med drugim povedali, da so se tako kot Gregor Bezenšek ml., že soočail z grožnjami. Pet kandidatov in dve kandidatki za predsednika… »

Peskov pohvalil Muskov predlog

Necenzurirano pred 15 urami
Nesramno bogati Elon Musk se je mimogrede vključil v iskanje rešitve za kolobocijo v Ukrajini. Šef Tesle je navrgel, da bi lahko v štirih zasedenih ukrajinskih regijah izvedli nove referendume pod nadzorom Združenih narodov. Pri tem je Musk poudaril… »

Janez Janša jutri ponovno na zatožno klop

Necenzurirano pred 19 urami
Jutri bo na Celjskem okrožnem sodišču potekal pred obravnavni narok v zadevi Trenta, v kateri so med obtoženimi poleg za predsednika SDS Janeza Janše še nekdanji predsednika uprave Imosa Branko Kastelic in nekdanji direktor Eurogradenj Klemen… »

Necenzurirano, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem