Necenzurirano

Poleg peščenih plaž in sanjskih vasic tudi gore smeti in uničene znamenitosti

Necenzurirano pred 31 minutami
Medtem ko lahko turizem spodbudi gospodarstvo, po drugi strani preobremenjenost mest s turističnimi obiskovalci škoduje okolju in lahko celo izkorenini lokalno prebivalstvo. Preden torej rezervirate naslednje potovanje, razmislite, kako bo vaše… »

Na lovu z avtocestno policijo: kuhajo, gledajo film, telefonirajo, se šminkajo

Necenzurirano pred eno uro
Vse, kar ste si vedno želeli vprašati avtocestno policijo, pa niste imeli priložnosti, smo vprašali za vas. Same tehtne stvari, na primer, ali polna luna res vpliva na voznike. Zakaj moraš imeti vedno pri sebi prometno in vozniško dovoljenje, če pa… »

"Nihče ne bo ušel odgovornosti!"

Necenzurirano pred 31 minutami
V Ukrajini bo danes pred sodišče stopil 21 letni Vadim Šišimarin. To bo prvi obtoženec, ki mu bodo sodili zaradi vojnih zločinov v aktualni vojni v Ukrajini. Mladi vojak, ki ga najverjetneje čaka dosmrtna kazen, je obtožen zaradi uboja 62-letnika… »

Odstopljeni minister izsilil milijone za Janševega zaveznika iz Lendave

Necenzurirano pred dvema urama
Zadnje darilo Janševe vlade poslušnemu poslancu madžarske narodne skupnosti. Kako je minister Jože Podgoršek izsilil nove državne milijone za projekt Ferenca Horvátha? So Podgorška pustili na ministrstvu tudi zaradi Madžarov? Kdo bo prejel… »

Horoskop za sredo, 18. maja

Necenzurirano pred eno uro
Poglejte v zvezde in spoznajte svojo prihodnost. Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec ANGEL MEHKOBE vas objame z željo, da vam pomaga preko čustvenih izzivov, ki so se odprli. Čutite njegovo blagodejnost, dovolite da napolni vsako celico v telesu. Ovne… »

FOTO in VIDEO: Jeklarno Azovstal zapustil nov konvoj avtobusov z ukrajinskimi borci

Necenzurirano pred 11 urami
Jeklarno Azovstal, zadnje oporišče ukrajinskih borcev v Mariupolju na jugovzhodu države, je zapustilo novih sedem avtobusov, s katerimi prevažajo ukrajinske vojake. Po navedbah enega od očividcev za razliko od nočne evakuacije v tem zadnjem konvoju… »

FOTO: Brglez vandale, ki so onečedili njegovo pisarno, vabi na pogovor

Necenzurirano pred 12 urami
Evropski poslanec Milan Brglez vandale prosi, da se o razlikah v pogledih z njim pogovorijo. Kot je pojasnil, "vandalizem in zmerjanje nista rešitvi nakopičenih problemov v državi in družbi." Pisarno evropskega poslanca Milana Brgleza iz vrst SD so v… »

V Kambodži prijeli slovenskega pedofila

Necenzurirano pred 22 urami
Na begu je bil od leta 2017, v Slovenijo so ga že deportirali. Dlje časa trajajoče iskanje slovenskega državljana, obsojenega zaradi storitve kaznivega dejanja spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let, in kaznivega dejanja izdelave in posesti… »

Španija načrtuje uvedbo plačane bolniške zaradi menstruacije, potekajo ostre razprave

Necenzurirano pred 9 urami
Koliko časa bo trajala bolniška, bo ocenil zdravnik. Pojavljajo pa se pomisleki, ali bi nov zakon lahko "stigmatiziral ženske" in jim predstavljal težavo pri zaposlitvi. Španska vlada je v torek potrdila osnutek zakona, ki delavkam nudi pravico do… »

Protestirajo zaradi avstrijskega podaljšanja nadzora na meji

Necenzurirano pred 18 urami
Pet slovenskih evropskih poslancev se je pri vrhu avstrijske politike pritožilo zaradi podaljšanja mejnega nadzora med Avstrijo in Slovenijo. Pet evropskih poslancev, Irena Joveva, Ljudmila Novak, Klemen Grošelj, Franci Bogovič in Milan Brglez je z… »

Necenzurirano, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem