Necenzurirano

Moški se je spravil nad avtobus in njegovega voznika

Necenzurirano pred 9 urami
Mariborski policisti so sporočili, da so okoli poldneva obravnavali incident, v katerem je nek moški poškodoval avtobus in njegovega voznika. Povod za storitev navedenih dveh kaznivih dejanj je bil parkiranje vozila. "Zaradi navedenega je voznik… »

»Človek ne ve, kdaj bo svet eksplodiral ali pa nas nas bodo uničili bacili in virusi«

Necenzurirano pred 12 urami
Legendarna slovenska glasbena skupina Zmelkoow, ki zase pravi, da so rock'n'roll cirkus bend, primorski in vseslovenski posebneži, se poslavlja. Morda prvič, morda za vedno – ne vemo še! Minulo sredo so imeli v ljubljanskem Kinu Šiška poslovilni… »

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

Necenzurirano pred 15 urami
Društvo za zaščito živali Kočevje je na Facebooku na dobre ljudi naslovilo prošnjo. Javnost seznanjajo s krasnim sivim muckom večje rasti, ki je prostoživeč. "Prijazen, ogromen siv muc, ki živi v gozdu v Cvišlerjih, išče ljubeč dom z varnim… »

FOTO: Pozor, če vidite to policijsko vozilo

Necenzurirano pred 17 urami
Verjetno se je marsikateri Idrijčan prejšnje dni spraševal, kaj pomeni prisotnost novega policijskega kombija v njihovem kraju. Na tamkajšnjih cestah je bilo namreč moč opaziti novo kombinirano vozilo policije z napisom "Mobilna policijska postaja"… »

To se je zgodilo igralcema iz Jezera in Primerov inšpektorja Vrenka

Necenzurirano pred 17 urami
Igralka Nika Rozman in igralec Jurij Drevenšek žanjeta nove uspehe v tujini, saj sta pred kratkim znova snemala v Nemčiji in Avstriji; ona igra fotoreporterko, on pa duhovnika. Televizijski gledalci se bodo Nike Rozman in Jurija Drevenška spomnili kot… »

Mladi zdravnik: »Lažen je vtis, da za sedem ur na dan v službi na račun dobim 7000 evrov«

Necenzurirano pred 19 urami
David Zupančič je mladi zdravnik, ki je Slovenijo presenetil s pisateljsko žilico. Spisal je popis covidnega časa – čemu je med zdravstveno krizo pričal v največji slovenski bolnišnici. Na doživet, neposreden in humoren način je izlil svoja… »

Štajerki ponoči 'razstavili' avto

Necenzurirano pred 19 urami
Včerajšnje jutro je bilo za Mariborčanko Leo precej neobičajno. Svoje vozilo je namreč našla v povsem drugačnem stanju, kot ga je pustila. Po neuradnih informacijah je imela osebno vozilo parkirano v mariborski Industrijski coni Melje, na… »

Horoskop za soboto, 28. januarja

Necenzurirano pred 22 urami
Danes je sonce v vodnarju, Luna pa v ovnu. Ob 0.42 preide v bika. OVEN – Dan boste preživeli tradicionalno. Sicer je verjetno, da boste morali opraviti nekaj poslovnih obveznosti, a kasneje boste pripravili večerjo in preživeli lep večer. BIK –… »

Denar, izplačan zaradi covidnih dodatkov, bosta morali vrniti

Necenzurirano pred 21 urami
Inšpektorat za javni sektor je odločil, da morata direktorica DSO Metlika Ivica Lozar in njena namestnica Jerneja Šterk vrniti dobrih devet tisoč evrov neupravičeno izplačanih covidnih dodatkov. Dom starejših občanov (DSO) Metlika so si mnogi… »

Ali Tomašič in Možina verjameta, da Zemlja ni okrogla? #kolumna

Necenzurirano pred 24 urami
RTV Slovenija je dala Borisu Tomašiču prostor za širjenje istih skrajnih desničarskih idej, ki jih je propagiral norveški terorist Anders Breivik. Kdo vam laže? Je zemlja ploskev? Nevarna teorija, ki je ustvarila množičnega morilca RTV zlorabili… »

Necenzurirano, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem