Finance.si

Gorenjsko embalažno-logistično podjetje odprlo 1,5-milijonsko naložbo v Škofji Loki

Finance.si pred 35 minutami
Tricor, ki je del nemške multinacionalke, ima namesto najetih raje lastne prostore Tricor, podjetje, ki ima samo šest zaposlenih, si je za 15-letnico poslovanja prislužilo lepo darilo. »V roku in načrtovanem proračunu so izpeljali naložbo v 2.500… »

Delovati je začela največja evropska tovarna za reciklažo baterij

Finance.si pred 6 urami
V podjetju Hydrovolt na jugu Norveške bodo na leto reciklirali okoli 25 tisoč baterij za električna vozila, načrtujejo pa širitev po Evropi… »

Zakaj bi upočasnitev podnebnih sprememb koristila slovenskemu gospodarstvu

Finance.si pred 6 urami
Slovenija je del Evrope, kjer bo število vremenskih ujm raslo najhitreje, ujme pa kažejo, kaj čaka slovenska podjetja in infrastrukturo… »

Renault se je še uradno odpovedal premoženju v Rusiji

Finance.si pred 21 urami
V šestih letih lahko Francozi odkupijo nazaj svoj delež v Avtovazu. Uprava francoskega Renaulta je včeraj soglasno potrdila podpis pogodb o prenosu stoodstotnega deleža v Renaultu Rusija mestu Moskva in 67,69-odstotnega deleža v proizvajalcu Avtovaz… »

Prevelike košarice, spretno zapakirane v tehnično popolnost

Finance.si pred 11 urami
Po zavojih nad špansko Malago z romantičnim potovalnikom K1600 v različicah GT, GTL, B in grand america, ki med nogami nosijo velik šestvaljnik. Ali motocikel res potrebuje šestvaljni stroj!? Odgovarjam z vprašanjem: ali dekle šolsko idealnih mer… »

Evropska Toyota bo s partnerjema razvijala vodikovo mobilnost

Finance.si pred 11 urami
Podjetja bodo skupaj razvijala celostno verigo vodikove mobilnosti, ki sega od proizvodnje obnovljivih ali nizkoogljičnih vodikov, infrastrukture za distribucijo in oskrbo z vodikom do uvajanja vodika kot energenta v različne segmente vozil. Toyota… »

Inflacija je top tveganje 2022 za zavarovalnice in zavarovance: pričakujte višje cene zavarovanj

Finance.si pred 11 urami
Podražila sta se material in delo, podražili so se avti in rezervni deli zanje, podražili sta se gradnja in obnova, zaradi inflacije so pritiski na višje odškodnine … To je samo ena stran, po kateri inflacija udarja po zavarovalnicah.… »

Veliki cilji podjetnikov

Finance.si pred 11 urami
Podjetniki, ki se lotevate novih podvigov, imejte v mislih, da bo razvoj vašega podjetja trajal več kot le eno olimpijsko obdobje. Skladno s tem si poiščite tudi dolgoročne cilje, ki bodo aktualni tudi potem, ko bodo vsi trenutno najbolj vroči… »

Pet slovenskih evroposlancev pisalo na Dunaj in v Bruselj zaradi avstrijskega podaljšanja nadzora na meji

Finance.si pred 15 urami
Včeraj smo že pisali, da so Avstrija, Danska, Francija, Nemčija, Norveška in Švedska, ki imajo že dlje časa spet uvedene notranje mejne kontrole, priglasile, da nadzor na notranjih mejah podaljšujejo še za pol leta. In to kljub nedavni sodbi… »

Nova vlada: kar je Janša dal, bo Golob očitno vzel

Finance.si pred 17 urami
Kako boleča bo vlada Roberta Goloba za vaš žep in kako bomo namesto korenčka in palice dobili samo še palice… »

Finance.si, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem