24ur

Glavni vzrok za smrt Matthewa Perryja je bil ketamin

24ur 15.12.2023
Ameriški igralec Matthew Perry je umrl zaradi "ponesrečenega" predoziranja s ketaminom, kaže poročilo obdukcije, ki ga je objavil mrliški oglednik okrožja Los Angelesa. Umrl je v starosti 54 let, 28. oktobra 2023. Obdukcija je pokazala še utopitev… »

Vodilnim izplačali za 21 milijonov evrov nagrad, božičnic ne bodo dali

24ur 15.12.2023
Potem ko so sredi leta javnost razburili z izplačilom 21 milijonov evrov nagrade vodilnim kadrom, so iz Slovenske industrije jekla zdaj sporočili, da njihovi zaposleni ob koncu leta nagrade za poslovno uspešnost oziroma božičnice letos ne bodo… »

Spolni napad na mladoletnico: nekdanji ravnatelj naj bi priznal očitke

24ur 12.12.2023
Nekdanji ravnatelj jeseniške osnovne šole, ki je osumljen domnevnega spolnega napada na mladoletno deklico, naj bi na sodišču priznal očitke tožilstva. Kazni mu še niso izrekli. Kot poroča Dnevnik, se je osumljenec v ponedeljek zagovarjal na… »

Sodišče razsodilo proti princu Harryju v primeru obrekovanja v medijih

24ur 09.12.2023
Princu Harryju sodišče ni naklonjeno. Sodnik je namreč odločil, da njegova tožba zaradi obrekovanja proti tabloidu Daily Mail nima dovolj trdnih dokazov. Nekdanji član kraljeve družine je trdil, da je članek, ki ga je pred časom objavil omenjen… »

'Ko sem zbolela, so se me ljudje zaradi strahu pred smrtjo začeli izogibati'

24ur 08.12.2023
"Ko sem zbolela za rakom, so se me ljudje zaradi strahu pred smrtjo začeli izogibati, saj so mislili, da bom umrla." Tako Marta Satler opisuje težko obdobje borbe z rakom. Zato je po končani kemoterapiji, ko še ni vedela, ali je raka premagala, kot… »

Policisti s stingerjem ustavili tihotapca: ko je pobegnil, ga je iskal celo helikopter

24ur 07.12.2023
Policisti so na območju Čateža ob Savi poskušali ustaviti romunskega voznika, ki je pred njimi bežal, sunkovito menjal pasove in vozil celo s hitrostjo 180 km/h. Pri predoru Leščevje so uporabili stinger, ki je preluknjal pnevmatike in mu… »

PGD Mengeš prerazporedil pol milijona evrov donacij. Zajc: Izčrpan sem

24ur 07.12.2023
Je zgodba o donacijah mengeškemu gasilcu Sandiju Zajcu vendarle zaključena? Po dolgotrajnem postopku ugotavljanja namena nekaterih transakcij in vpletanju odvetnikov je denar zdaj končno razdeljen, so sporočili mengeški gasilci. Zbranega je bilo več… »

Politično kadrovanje v Agenciji za civilno letalstvo: na tapeti je Bratuškova

24ur 06.12.2023
Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je v celoti ignorirala priporočila strokovnega sveta Agencije za civilno letalstvo, ki je za direktorja s polnimi pooblastili predlagal dosedanjega vršilca dolžnosti Jureta Griljca. Namesto njega je vladi… »

Tovornjak trčil v avto, ga obrnil in ga še nekaj metrov potiskal po avtocesti

24ur 06.12.2023
V soboto zvečer se je na primorski avtocesti ob močnem sneženju zgodila prometna nesreča, v katero sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. Voznik tovornega vozila je vozil po levem smernem vozišču, nato pa zavil na desni pas, kjer je trčil v… »

Slovo očeta umorjene Giulie: Moja draga hči, čas je, da te izpustim

24ur 05.12.2023
Padova je zavita v črnino, pred baziliko Santa Giustina se je zbrala več kot 10.000-glava množica žalujočih. Udeležili so se pogreba 22-letne Italijanke Giulie Cecchettin, ki jo je pred skoraj enim mesecem umoril njen bivši fant. "Prej ali slej se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem