RTV Slovenija

Ajanović Hovnik: Dokler ne bo izpogajano vse, ne bo izpogajano nič

RTV Slovenija pred 9 urami
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je predstavila načrt prenove plačnega sistema, ki bo potekal v dveh stopnjah. Najprej se bodo s sindikati pogodili o odpravi plačnih nesorazmerij, leta 2025 pa se bo začela uvajati nova plačna… »

V Sloveniji in BiH-u potekajo številne hišne preiskave glede pranja denarja iz fiktivnih poslov

RTV Slovenija pred 4 urami
Slovenska policija in policija BiH-a izvajata hišne preiskave zaradi sumov kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala in pranja denarja. Šlo naj bi za prenose denarja med državama v fiktivnih poslih. Med osumljenimi neuradno tudi Milan… »

Umrl je Janez Gorišek, konstruktor letalnice v Planici

RTV Slovenija pred 10 urami
V 90. letu starosti je umrl Janez Gorišek, poroča Delo. Smučarski skakalec in gradbeni inženir, ki je skupaj z bratom Vladom skonstruiral letalnico v Planici in nato od leta 1969 tudi bedel nad največjo skakalnico na svetu. Brata Gorišek sta bila… »

ZDA bodo tanke abrams dobavile Ukrajini do jeseni

RTV Slovenija pred 31 minutami
ZDA bodo Ukrajini dobavile obljubljene tanke tipa abrams do jeseni 2023. Po prvotnem načrtu bi naj Kijev dobil moderne tanke šele leta 2024, a so se v Washingtonu v koordinaciji z Ukrajino odločili za pospešitev postopkov. Tiskovni predstavnik… »

Protest zaradi zaprtja lakirnice hoške Magne klavrno propadel

RTV Slovenija pred 4 urami
Čeprav se vodstvo hoške Magne in predstavniki zaposlenih še niso uspeli dogovoriti o pogojih za izvedbo programa presežnih delavcev, je za danes napovedani protestni shod pred lakirnico v Hočah klavrno propadel. Udeležila se ga je le peščica… »

Kralji so se znesli nad Calgaryjem, Kopitar druga zvezda večera

RTV Slovenija pred 13 urami
Los Angeles je v naletu in se bojuje za vlogo prvega nosilca končnice na Zahodu. Kingsi so z 8:2 razbili Calgary, ki je doživel hud udarec v boju za končnico, kapetan Anže Kopitar je prispeval dve podaji, njegova ekipa pa je že 10 tekem brez poraza… »

Neuradno naj bi delovna inšpekcija na RTV-ju ugotovila več kršitev. RTV: Postopki potekajo.

RTV Slovenija pred eno uro
Delovna inšpekcija je neuradno v nadzoru na RTV Slovenija ugotovila več kršitev delovne zakonodaje. Med njimi prikrita delovna razmerja, zaposlovanje brez razpisa ... "Oba postopka še potekata, zato podrobnosti ne moremo komentirati," odgovarja RTV… »

Putin po pogovorih s Šijem: Zahod in Kijev še nista pripravljena na mir

RTV Slovenija pred dvema urama
Ruski predsednik Vladimir Putin je po pogovorih s kitajskim predsednikom Ši Džinpingom dejal, da bi bil lahko kitajski načrt za končanje vojne v Ukrajini podlaga za mirovni dogovor, a po njegovih besedah Zahod in Kijev na to še nista pripravljena… »

Kupcu, ki ne bo prevzel računa, grozi 40 evrov globe

RTV Slovenija pred 6 urami
V DZ-ju je znova tekla razprava o noveli zakona o davčnem potrjevanju računov. Ta med drugim določa, da mora zavezanec pri gotovinskem poslovanju za prodano blago ali opravljeno storitev kupcu izročiti račun. Če ga kupec ne obdrži, mu grozi globa… »

Roglič z drugim mestom na dvatisočaku obdržal skupno vodstvo

RTV Slovenija pred dvema urama
Italijan Giulio Ciccone (Trek Segafredo) je v zaključnem finišu trojice slavil pred Primožem Rogličem in Remcom Evenepoelom na drugi etapi kolesarske Dirke po Kataloniji, ki se je končala z vzponom na 2135 m visok Vallter. Gorska etapa s 3357… »

RTV Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem