SiolNET

Nasprotniki ukrepov znova na ljubljanskih ulicah, policija razpustila shod #foto

SiolNET pred 31 minutami
Nasprotniki protikoronskih ukrepov so se tudi danes zbrali v središču Ljubljane, tokrat na Kongresnem trgu. Trg republike, ki je do zdaj veljal za njihovo zbirno mesto, je zaradi prihajajočega Ljubljanskega maratona namreč v celoti ograjen. S… »

Opozicijske LMŠ, SD, Levica, SAB in NeP vložile že drugo interpelacijo ministra Hojsa

SiolNET pred tremi urami
Opozicijske LMŠ, SD, Levica, SAB in NeP so danes vložile v tem mandatu že drugo interpelacijo ministra Aleša Hojsa, ki so jo zasnovali v Levici. Med drugim mu očitajo odgovornost za soustvarjanje izrednih razmer v državi in policijsko nasilje, pa… »

Krek: Prihaja nova, še bolj kužna različica koronavirusa #video

SiolNET pred dvema urama
"Rojeva se nova različica, ki je še za 20 odstotkov bolj kužna od različice delta," je na novinarski konferenci o aktualnem stanju, povezanem z boleznijo covid-19, povedal direktor NIJZ Milan Krek. "V tem trenutku prevladuje različica delta, ki je… »

"Virusu je vseeno, koliko grand slamov si osvojil"

SiolNET pred 8 urami
Avstralski minister za priseljevanje je danes izključil oprostitev cepljenja za teniške igralce, ki bodo nastopili na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu. "Naše zdravstveno priporočilo je, da bodo morali biti vsi, ki pridejo v Avstralijo, ko… »

ZD Žalec: dva zaposlena izdajala lažna cepilna potrdila

SiolNET pred tremi urami
V Zdravstvenem domu (ZD) Žalec sta dva zaposlena izdajala lažna cepilna potrdila. Zato je vodstvo doma zanju izdalo sklep o odstranitvi z delovnega mesta, so danes sporočili iz Zdravstvenega doma Žalec. Zadevo že preverjajo tudi celjski policisti, so… »

Smrtno nevarno ravnanje slovenskih najstnikov: vse za všečke #video

SiolNET pred 8 urami
Nekateri so za všečke na družbenih omrežjih očitno pripravljeni narediti marsikaj, so ob objavi nenavadnega posnetka z gorenjske avtoceste zapisali na Darsu. Družba za avtoceste (Dars) je na družbenem omrežju Twitter objavila nenavaden posnetek z… »

Vlada o možnih ukrepih za zajezitev cen visokih energentov

SiolNET pred dvema urama
Vlada se je na današnji seji seznanila s poročilom delovne skupine za zajezitev visokih cen energentov. Ministrski zbor je opravil razpravo o možnih ukrepih, pri katerih se je delovna skupina omejila na tiste, ki jih je v svojem sporočilu kot… »

Za posledicami covida umrl nekdanji general JLA Branko Mamula

SiolNET pred 5 urami
V 101. letu starosti je umrl Branko Mamula, eden najprepoznavnejših generalov nekdanje SFRJ, jugoslovanski obrambni minister in načelnik generalštaba JLA, poročajo srbski in črnogorski mediji. Umrl je za posledicami bolezni covid-19 v svojem… »

Strokovnjak: Posnetek Vizjaka in Petana je res "lepljenka" #video

SiolNET pred 32 minutami
Vsaj eden od zvočnih posnetkov domnevnega spornega pogovora izpred 14 let med takratnim ministrom za gospodarstvo Andrejem Vizjakom in LDS-ovim tajkunom Bojanom Petanom, ki so vznemirili Slovenijo, je bil prirejen in je torej res neke vrste "lepljenka"… »

V Madridu se je kresalo tudi po koncu spektakla #video

SiolNET pred eno uro
V torek smo bili v ligi prvakov priča eni izmed najbolj zanimivih tekem v tej sezoni najelitnejšega evropskega tekmovanja. V Madridu je Liverpool po izjemno zanimivi predstavi v končnici vendarle strl upor Atletica z Janom Oblakom in se veselil zmage s… »

SiolNET, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem