Dnevnik

Antti Karhula želi obdržati jedro ekipe

Dnevnik pred eno uro
Hokejisti SŽ Olimpije so v Brunicu končali letošnjo sezono v ligi ICEHL, v kateri so presegli lanske izide, zato pa zaostali za predlanskimi, ko so izpadli v četrtfinalu končnice. Pred ekipo so še tekme finala končnice državnega prvenstva, v… »

Ižanska cesta: Letos prenova nadvoza čez avtocesto

Dnevnik pred eno uro
Mestna občina Ljubljana išče izvajalca za prenovo nadvoza Ižanske ceste čez južno avtocesto. V letošnjem letu se bo začela rekonstrukcija še enega nadvoza čez ljubljansko obvoznico, in sicer nadvoza Ižanske ceste. Mestna občina Ljubljana že… »

Predor Karavanke: pet mesecev zamude in devetmilijonska podražitev

Dnevnik pred 4 urami
Čez najkasneje dva tedna naj bi Cengizovi delavci končno predrli vzhodno cev karavanškega predora in se tam srečali z avstrijskimi delavci. Poleg zamud je projekt zaznamovala tudi podražitev, ki je predvsem posledica energetske krize. Promet naj bi… »

Ob vikendih zastoji na primorki do konca marca

Dnevnik pred 4 urami
Minulo soboto so zastoji na primorski avtocesti pokvarili načrte marsikateremu vozniku v smeri proti Obali. Ta dan so dela potekala na dveh nadvozih med Brezovico in Vrhniko, isti dan so tudi sanirali poškodovano vozišče na odseku med Postojno in… »

S prvim nožem po trebuhu, z drugim po vratu

Dnevnik pred 4 urami
Marjan Elemir Rozman bo v zaporu 11 let in 11 mesecev, je včeraj (še nepravnomočno) razsodilo ljubljansko okrožno sodišče. Obsodili so ga zaradi poskusa uboja, povzročitve lahke poškodbe in nasilništva, pridali pa še lani izrečeno kazen zaradi… »

Pri stavki zdravnikov gre za povrnitev ugleda

Dnevnik pred 4 urami
Ljudje smo posebne živali, ki se navadimo na vse. Kmalu vse postane samoumevno. Gre le za stopnjo prilagodljivosti. Tako so nam svetovali med pandemijo covida in tako nam svetujejo, če zbolimo. Dragi moj pacient, ne boste večno zdravi, se glasi… »

Oče Taylor Swift udaril fotografa

Dnevnik pred 4 urami
Edina glasbenica, ki se lahko pohvali s štirimi nagradami grammy za album leta, Taylor Swift, je še naprej – kmalu bo minilo že eno leto – na svoji megalomanski svetovni turneji Eras Tour, v okviru katere v hipu razprodaja največje stadione na… »

Trhla osnova državnega sveta

Dnevnik pred 4 urami
Ta teden so ga naši politiki biksali, kot bi bili v risanki A je to. Za zabaven vložek je denimo poskrbel ljubljanski župan Zoran Janković, ko je na predstavitvi junaških voznikov kavalirja enega od junakov naslavljal z Dragiša, čeprav je bil Miro… »

Našemu Janezu se res dobro godi

Dnevnik pred 4 urami
Kot prebiram v medijih, se Janezu Janši (in njegovi – tudi razširjeni – družini) že 30 let dobro godi. Eni so mu plačevali počitnice z igranjem golfa na eksotičnih otokih, drugi ga vozijo z jahtami po širnih morjih, tretji zaposlujejo njegove… »

RKC in spolne zlorabe: Neodvisnost na preizkušnji

Dnevnik pred 4 urami
Neodvisni preiskovalci so v Franciji leta 2021 javnosti razkrili strahovite razsežnosti zlorab otrok in mladoletnikov, ki so jih zagrešili v cerkvenih ustanovah od leta 1950 do 2020. Odkrili so približno 216.000 žrtev; velika večina žrtev je bila… »

Dnevnik, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem