Slovenske novice

Večina podjetih bo od danes lažje dihala: cene elektrike so regulirane

Slovenske novice pred 6 urami
Naslednji korak bo sprejem zakonskih rešitev s shemo subvencioniranja elektrike in plina za 2023. Uporabljati se začne vladna uredba o določitvi mehanizma oblikovanja cene elektrike za velike poslovne odjemalce, s katero z opredeljeno referenčno… »

Umrl nekdanji kitajski predsednik

Slovenske novice pred tremi urami
V 97. letu starosti je umrl Džjang Dzemin. V Šanghaju je danes v 97. letu starosti umrl nekdanji kitajski predsednik in vodja kitajske komunistične partije Džjang Dzemin. Kot poroča kitajska tiskovna agencija Šinhua, je umrl po odpovedi organov… »

Oktobrska nesreča na štajerski avtocesti posledica naravne smrti voznika tovornjaka

Slovenske novice pred eno uro
Voznik tovornega vozila s polpriklopnikom je takrat zapeljal desno izven vozišča na nabrežino, kjer se je vozilo prevrnilo. Prometna nesreča 24. oktobra letos, v kateri je na štajerski avtocesti pred izvozom Slovenska Bistrica-jug v smeri proti… »

Policija išče 66-letnega Zvonka: ste ga videli?

Slovenske novice pred 7 urami
Od doma je odšel peš. Od ponedeljka je pogrešan 66-letni Zvonko Pertinač iz Kompol, ki je v popoldanskih urah peš odšel od doma. Vse, ki so ga opazili policija prosi, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko 113.… »

Moški na fotografiji zbiral denar za gluhoneme: iz rok ji je iztrgal bankovec (FOTO)

Slovenske novice pred dvema urama
Oškodovanki je dejal, da zbira prostovoljne prispevke za gluhoneme. Policisti obravnavajo primer drzne tatvine v Rušah. V torek popoldne je neznani moški prišel do oškodovanke v trgovini s pojasnilom, da zbira prostovoljne prispevke za gluhoneme. Ko… »

Zaradi pobegle sove ima tudi grenke spomine

Slovenske novice pred 6 urami
Nika Križnar se že veseli naslednjih tekem konec tedna v Lillehammerju. Z mislimi že pri silvestrski turneji Beljak-Ljubno in letalnici v Vikersundu. Med slovenskimi smučarskimi skakalkami je v novo sezono najbolje odrinila Nika Križnar, ki je pred… »

Znana Poptvjevka sporočila: pri 44-ih bo postala mamica

Slovenske novice pred 4 urami
Katja Jevšek je v veselem pričakovanju. Že 22 let jo lahko spremljamo na malih ekranih, sedaj pa je simpatična vremenarka Katja Jevšek sporočila najlepšo novico v njenem življenju. Z dolgoletnim partnerjem sta si že dlje časa prizadevala za… »

Kava na Bledu skoraj 4 evre: Kdor ima denar, naj plača

Slovenske novice pred 28 minutami
Bralce smo povprašali, kaj si mislijo o astronomskih cenah kave v turističnem biseru. Cene v letošnjem letu se neizprosno višajo. Zaradi inflacije in negotovosti na globalnih trgih so podražitve vidne na vsakem koraku. In čeprav so cene v nekaterih… »

Taksist med vožnjo otipaval dekle po nogah in prsih: Rekla sem mu, naj ustavi avto

Slovenske novice pred 4 minutami
Sodišče je odločilo v korist dekleta. Sodišče v Vukovarju je potrdilo sodbo taksistu iz Karlovca, ki je potnico med vožnjo otipaval po prsih in nogah. Kot pišejo hrvaški mediji, je sodišče taksista kaznovalo z denarno kaznijo v vrednosti 40… »

Po razvratu je sin Aneti poslal sporočilo, oblile so jo solze

Slovenske novice pred eno uro
Za nameček bo morala v areno za dvobojevalce. V Kmetiji se preračunavanja niso izplačala. Ivan se je na vse pretege trudil, da bi Aneta zmagala v dvoboju, a ni mogel več zavlačevati. Ta bo morala v četrtkovo areno, poleg tega je Manja iz šotora… »

Slovenske novice, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem