Slovenske novice

V veljavo stropili novi ukrepi: manj karanten in PCR testov

Slovenske novice pred dvema urama
PCR test le še ob potrjevanju pozitivnih HAT in za rizične skupine. Veljati so začele spremembe pravil karantene v primeru tveganega stika z osebo, okuženo s koronavirusom, ki uvajajo dodatne izjeme od karantene v zdravstvu, šolstvu in socialnem… »

Pripravite se na šok! Janša razkril, koliko pozitivnih je bilo v torek

Slovenske novice pred dvema urama
Gre za najvišje število potrjenih primerov v enem dnevu pri nas. Kot kaže so slovenski strokovnjaki bili nekoliko preveč optimistični, ko so napovedali, da bi lahko predvidoma naslednji torek potrdili več kot deset tisoč okužb na dan. Predsednik… »

Razkrivamo podrobnosti poskusa uboja v Celju

Slovenske novice pred 15 minutami
Moški (31) je z odstom predmetom poškodoval drugega moškega (28). V torek ob 19.15 so na interventno številko 113 prejeli klic, da se v Celju na Ljubljanski cesti pretepa več oseb. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil… »

Slovenski sodnik žrtev napada, s kladivom mu je razbil avto

Slovenske novice pred eno uro
Slovensko sodniško društvo je ogorčeno. Primer se je zgodil že drugič. Slovensko sodniško društvo je opozorilo, da je bil sodnik na Okrajnem sodišču v Ljutomeru Gorazd Tivadar v torek ponovno žrtev napada, ko mu je znani storilec na parkirišču… »

Z Dragićem bo marsikaj lažje

Slovenske novice pred 39 minutami
Košarkarji Cedevite Olimpije po štirih tednih nadaljujejo evropsko sezono. Potem ko so morali preložiti tri tekme zapovrstjo, dve v ligi ABA z Borcem in FMP ter eno evropsko s Promitheasom, se košarkarji Cedevite Olimpije drevi ob 20.30 v Stožicah ne… »

Namerno se je okužila in umrla. Sin proticepilcem: Na rokah imate njeno kri

Slovenske novice pred 39 minutami
Hana Horka je odklanjala cepljenje in prisegala na naravno imunost. Češka pevka folk skupine Asonance Hana Horka(57) se je ob lanskem božiču namerno okužila s koronavirusom, da bi dobila covid potrdilo. Zdaj je njena družina sporočila, da je umrla… »

Črn dan na slovenskih cestah: smrtna žrtev tudi v nesreči pri Krškem

Slovenske novice pred tremi urami
V torek so na cesti umrli kar trije ljudje. Včerajšnji dan je an slovenskih cestah terjal kar tri smrtne žrtve. Poročali smo že o nesreči pri Litiji, v kateri je umrl 23-letnik, smrtna nesreča se je zgodila tudi na Planini pri Sevnici. Malo po 18… »

Lep in pameten po mami, nadarjen po očetu

Slovenske novice pred eno uro
Novi dosežki Krisa Guština. Da je Kris Guštin, kitarist izjemno priljubljene skupine Joker Out, stopil na ustvarjalno pot, ni toliko kriv njegov oče Miha Guštin - Gušti, ki ga nikoli ni potiskal v glasbene vode. Kris se je za to odločil sam, geni… »

Vse, kar moramo vedeti, preden se odpravimo na zimski pohod

Slovenske novice pred eno uro
Ko uporabljamo dereze, imamo v rokah cepin in ne planinskih palic, na rokah pa rokavice. Zimsko pohodništvo je privlačno, hkrati tudi nevarno. Nikoli ne smemo podcenjevati niti hribov niti gora, nikoli. Prav prejšnji teden se je smrtno ponesrečil… »

Zagotovimo primerno vlažnost v stanovanju

Slovenske novice pred dvema urama
Ena od posledic ogrevanja je suh zrak, zato je dobro poznati načine, kako ga v bivalnih prostorih narediti zdravju in dihanju prijetnejšega. Ena od posledic ogrevanja bivalnih prostorov pozimi je suh zrak, ki ne otežuje le dihanja, temveč negativno… »

Slovenske novice, zadnje novice »

Z Dragićem bo marsikaj lažje

Slovenske novice pred 39 minutami

Razkrivamo podrobnosti poskusa uboja v Celju

Slovenske novice pred 15 minutami

Lep in pameten po mami, nadarjen po očetu

Slovenske novice pred eno uro
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem