Slovenske novice

Hrgota po zlati medalji zapušča skakalce? »Vsak dela za denar, a na koncu ...«

Slovenske novice 05.03.2023
Z vsemi uspehi bo glavni trener ob koncu sezone zanesljivo postal zanimivo ime tudi na mednarodnem skakalnem trgu. Slovenski skakalci so v Planici po zmagi Timija Zajca na posamični tekmi osvojili še naslov svetovnih prvakov na ekipni tekmi na veliki… »

Šokantne podrobnosti smrti štirih otrok v Srbiji. Oče jih je skušal rešiti (VIDEO)

Slovenske novice 05.03.2023
V srbskih medijih so bile objavljene šokantne podrobnosti poskusa reševanja otrok. V tragediji v Novem Pazarju v Srbiji so življenje izgubili štirje mladoletni otroci. Otroci so umrli v požaru, ki je izbruhnil v stanovanju. Najmlajši je bil star le… »

Grški premier družine žrtev železniške nesreče prosil za odpuščanje

Slovenske novice 05.03.2023
V grških medijih so se medtem pojavile podrobnosti o relativni neizkušenosti 59-letnega načelnika postaje na tem delovnem mestu in dejstvu, da je bil med napornim prazničnim vikendom brez nadzora. Grški premier Kiriakos Micotakis je prosil za… »

Iz Trumpa vrelo: Sem edini, ki lahko prepreči tretjo svetovno vojno

Slovenske novice 05.03.2023
Nekdanji predsednik na zborovanju ameriških republikancev z ostrimi besedami. Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je v soboto v svojem govoru ob koncu letnega zborovanja ameriških konservativcev v Marylandu zatrdil, da je edini kandidat za položaj… »

Na avstrijskem Koroškem se zmaga nasmiha socialdemokratom

Slovenske novice 05.03.2023
Predvolilne ankete so zmago napovedovale vladajočim socialdemokratom pod vodstvom Petra Kaiserja. Na današnjih deželnih volitvah na avstrijskem Koroškem so slavili socialdemokrati (SPÖ) z okoli 38,6 odstotka glasov podpore, kažejo prve projekcije… »

Pomurski policisti prijeli večje število ilegalcev

Slovenske novice 05.03.2023
Tujce so prijeli v čezmejnem zasledovanju. Pomurski policisti so bili danes malo po 3. uri s strani madžarskih varnostnih organov (MVO) obveščeni, da zasledujejo manjše kombinirano vozilo, slovenskih registrskih oznak, ki na zvočne in svetlobne… »

Turno smučarja (63) odpeljal helikopter nujne medicinske pomoči

Slovenske novice 05.03.2023
Zgodilo se je v soboto okoli 12.30. Kranjski policisti so bili v soboto okoli 12.30 obveščeni o 63-letnem turnem smučarju, ki je smučal s Kalškega grebena proti Neškarjevem grabnu, na območju občine Preddvor. Med smučanjem je padel in se telesno… »

Starši skočili v zrak, ko so dobili položnico za vrtec

Slovenske novice 05.03.2023
Medtem ko se v nekaterih občinah pogovarjajo o dvigu cen, so druge že spremenile cenike vrtcev. V četrtek so poslanci SD na vlado naslovili pobudo, s katero predlagajo vzpostavitev sistema brezplačnega predšolskega varstva in vzgoje ter prenos… »

Poglejte, kje je danes Slovenka, ki je obnorela Balkan (FOTO)

Slovenske novice 05.03.2023
Pravi, da obožuje moške, ki so zavoljo ljubezni pripravljeni podreti vse meje. Privlačna Slovenka Ula Šemole (31) je ena najbolj vročih vplivnic, ki se je pred tremi leti odločila zapustiti Balkan in uživa ​​na eksotičnem Baliju. Hišo si deli… »

Banke služijo na račun Slovencev: v tujini varčevalcem tri odstotke, pri nas pa ...

Slovenske novice 05.03.2023
V Sloveniji so depoziti najpogostejši način dolgoročnega varčevanja. A ob pogledu na obrestne mere, ki jih banke ponujajo, se sprašujemo, ali se nam to sploh izplača. Vsak, ki se je v zadnjem času ukvarjal z nakupom stanovanja, mu je jasno, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem