Mladina

Na pogrebu Navalnega množica ljudi

Mladina pred 10 urami
V zbrani množici pred cerkvijo so bili tudi tuji diplomati, med njimi veleposlaniki ZDA, Francije, Nemčije, vodja misije EU v državi in tudi slovenska veleposlanica Darja Bavdaž Kuret. Na pokopališču na obrobju Moskve so pokopali vodjo ruske… »

»Stavka je neupravičena in Fides bo daleč najbolj odgovoren za njene posledice«

Mladina pred 11 urami
IZJAVA DNEVA. "Stavkajoči zdravniki ne zahtevajo ničesar drugega kot višje plače, čeprav že sedaj zasedajo vrhnji položaj v javnem sektorju. Majhna nesorazmerja med njihovimi plačami nikakor niso legitimen razlog za stavko na plečih bolnikov, pa… »

Adam in tuba / Prva knjiga iz Slovenije, ki se je uvrstila na ameriški seznam najboljših del za otroke

Mladina pred 12 urami
Poklon slovenski slikanici. Po nedavni poglobljeni in odmevni predstavitvi slovenske ilustratorke Alenke Sottler v pomembni ameriški reviji za sodobno ilustracijo 3x3 Magazine so slovenska ilustracija in z njo tudi slovenska otroška literatura in… »

REJVikend / Vodnik po klubskih dogodkih

Mladina pred 16 urami
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 1. marec (20.00): Ljubljanski grad: Jazz Club (Fake Orchestra) LJyZzycBJsQ (20.00): Zorica Ljubljana: Chilli Space (Douchean in Organon)… »

Uvodnik / Kriv je minister Han

Mladina pred 1 dnevom
Anja Z. je stara 32 let. Na prvi pogled bi lahko rekli, da ji ne gre slabo. Že tri leta je zaposlena v ugledni javni raziskovalni instituciji, službo pa ima za nedoločen čas, delo jo veseli, sodelavci so prijetni. V Ljubljani živi že od študentskih… »

Prijatelja za vedno

Mladina pred 1 dnevom
Zakaj Janez Janša brezpogojno podpira politiko predsednika izraelske vlade Benjamina Netanjahuja. Na začetku se posvetimo Janševi napovedi, da bo preselil slovensko veleposlaništvo iz Tel Aviva v Jeruzalem, ko bo spet – kot da je to že kar dejstvo… »

Jeremy Corbyn / »Sem skrajnež, če si želim miru v svetu? Prav, pa naj bo tako.«

Mladina pred 1 dnevom
Nekdanji vodja britanskih laburistov. Jeremy Corbyn je že 40 let poslanec britanskega parlamenta, zase pravi, da je socialist. Od leta 2015 do 2020, v zelo politično in družbeno razburkanem obdobju, ko se je Evropa spoprijemala z migrantsko krizo, ko… »

Po petih mesecih še nič

Mladina pred 1 dnevom
Kje je preiskava sumov nepravilnosti, zaradi katerih je odstopila ministrica Sanja Ajanović Hovnik? Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je odstopila 6. oktobra lani. Po skoraj petih mesecih na ministrstvu napovedujejo le, da bodo rezultati… »

Slovenija : Izrael

Mladina pred 1 dnevom
Košarkarsko tekmo med Slovenijo in Izraelom so spremljali protesti. Kljub pozivom, naj Košarkarska zveza Slovenije tekmo odpove, je bila v nedeljo v koprski športni dvorani Bonifika tekma med slovensko in izraelsko košarkarsko reprezentanco. Policija… »

Banke izkoriščajo lojalnost strank

Mladina pred 1 dnevom
Pogovor s finančnim strokovnjakom Tilnom Božičem. Tilen Božič je bivši državni sekretar na finančnem ministrstvu, zdaj se s poslovnim svetovanjem ukvarja kot zasebnik. Z ministrstva je odšel, pravi, ko je bilo jasno, da se z obljubljenimi… »

Mladina, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem