Šport

Angleški mediji: V Parizu bo tekmoval obsojeni posiljevalec

Dnevnik pred 2 dnevoma
Med športniki, ki se bodo borili za olimpijske medalje, je tudi v Veliki Britaniji obsojeni posiljevalec mladoletnice, so pred uradnim začetkom olimpijskih iger v Parizu opozorili angleški mediji, med njimi tabloid Daily Mail. Gre za člana nizozemske… »

Primož Roglič po zlomu vretenca počasi nazaj na kolo, udeležba na Vuelti je še odprta

Dnevnik pred 2 dnevoma
Kot je 34-letnik zapisal na Instagramu, je med padcem utrpel zlomljeno vretence v spodnjem delu hrbta. »Življenje včasih ni najlažje, kajne? Nadaljnji zdravniški pregledi so pokazali, da sem utrpel zlom vretenca v spodnjem delu hrbta, zato sem minuli… »

Slovenski odbojkarji odpotovali v Pariz: "Cilji in želje so visoki!"

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je danes odpravila na pot v Pariz, kjer bo zgodovinsko prvič nastopila na olimpijskih igrah. Pred odhodom so slovenski odbojkarji v Ljubljani pokazali navdušenje pred premiernim nastopom na igrah, a… »

Uefa zaradi vedenja navijačev na Euru NZS-ju naložila še 30.000 evrov kazni

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je med sedmimi nacionalnimi zvezami, ki jim je Evropska nogometna zveza (Uefa) izrekla kazni zaradi neprimernega vedenja navijačev na tekmah nedavnega evropskega prvenstva v Nemčiji. NZS-ju je Uefa naložila 30.000 evrov… »

Uefa zaradi navijačev na Euru izrekla kazen Sloveniji

Zurnal24 pred 3 dnevi
Uefa zaradi neprimernih navijaških dejanj NZS naložila kazen 30.000 evrov. Evropska nogometna zveza (Uefa) je objavila nov seznam kazni z minulega evropskega prvenstva v Nemčiji. Na njem se je skupaj še s šestimi zvezami znašla tudi Nogometna zveza… »

"Prepričan sem, da UAE ima plan, ki pa ga mi ne poznamo"

Zurnal24 pred 5 dnevi
Fink navdušen nad navidezno lahkotnostjo Pogačarjevih dosežkov. Prvi mož dirke po Sloveniji Bogdan Fink kot mnogi ljubitelji kolesarstva v deželi na sončni strani Alp uživa ob zadnjih dosežkih Tadeja Pogačarja. Pri prvem kolesarju sveta ga… »

Norris primoran Piastriju prepustiti zmago v Budimpešti

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Oscar Piastri (McLaren) je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Madžarske v Budimpešti. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Lando Norris, tretji je bil Lewis Hamilton (Mercedes). Takšen razplet je bila strategija moštva iz Wokinga, a… »

Žigart menja ekipo, razvpiti šef se šali, da ji bo sledil tudi Pogačar

Zurnal24 pred 5 dnevi
Urška Žigart tudi v prihodnji sezoni v svetovni seriji. Najboljša slovenska kolesarka na svetovni lestvici Urška Žigart bo tudi v prihodnji sezoni del svetovne serije. Iz ekipe Liv AlUla Jayco se bo preselila k AG Insurance-Soudalu, je potrdil šef… »

Kakšen triler! Slovenski mladci zgrešili trojko za evropski naslov

Zurnal24 pred 6 dnevi
Slovenski košarkarji srebrni na evropskem prvenstvu do 20 let. Slovenska moška košarkarska reprezentanca do 20 let je osvojila srebrno medaljo na evropskem prvenstvu v Gdynii na Poljskem. V finalu je izgubila proti branilcem naslova Francozom z 78:82… »

Španec Pedreno okrepil obrambo Olimpije

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Dan pred začetkom nove sezone v Prvi ligi se je Olimpija okrepila s Špancem Manuelom Pedrenom. 23-letni branilec je nazadnje igral za španskega tretjeligaša Tarazono. Nogometaš iz Murcie je v karieri nastopal za pet španskih klubov. Športno pot je… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem