Šport

#video Grčija predala olimpijski ogenj Parizu

Dnevnik pred 15 urami
Grčija je danes na slovesnosti na marmornem stadionu v Atenah, kjer so leta 1896 potekale prve moderne olimpijske igre, predala olimpijski ogenj pariškim organizatorjem iger leta 2024. Predsednik Grškega olimpijskega komiteja Spiros Capralos je na… »

Drugi finalist znan po šesti seriji enajstmetrovk

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Ob Gorici v pokalnem finalu še Rogaška. Nogometaši Rogaške so drugi finalisti pokala Pivovarne Union. Slatinčani so v polfinalu v Murski Soboti po enajstmetrovkah premagali Muro s 7:6 (1:1, 2:2). V finalu, ki bo 24. maja v Stožicah, se bodo merili z… »

Senzacionalna vrnitev Hirscherja v nizozemsko reprezentanco

Dnevnik pred 3 dnevi
Petintridesetletnik iz Salzburga, ki je leta 2019 končal kariero, si želi nastopiti za Nizozemsko, za državo, v kateri se je rodila njegova mama. Avstrijska smučarska zveza je danes odobrila spremembo države. »Seveda zelo obžalujemo njegovo… »

Ilka Štuhec se je razšla z mamo

Zurnal24 pred 4 dnevi
V ekipi Ilke Štuhec bo Darjo Črnko, s katero naj bi bilo preprosto preveč razhajanja v pogledih, zamenjal Aleš Gorza. Najboljša slovenska alpska smučarka v hitrih disciplinah Ilka Štuhec se je po koncu minule sezone odločila za korenito spremembo… »

Marku Bezjaku namesto 30-dnevne kar enoletna prepoved igranja

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega prvenstva med Nexejem in Zagrebom kaznovan z 12 meseci prepovedi igranja, je sporočil disciplinski sodnik Hrvaške rokometne zveze, ki je prvotno kazen podaljšal kar za 11 mesecev… »

Oče Lukovega soigralca z vso silo udaril po Dončiću in Dallasu

Zurnal24 pred 4 dnevi
Tima Hardawaya je ponovno zmotilo, da pri Dallasu v napadu premalo uporabljajo njegovega sina. Dallas Mavericks so na prvi tekmi prvega kroga končnice doživeli boleč poraz, ko so jih po odličnem zaključku sezone prizemljili Los Angeles Clippers, ki… »

Arsenal s "petardo" napolnil mrežo Chelseaja; boleč poraz Liverpoola

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Nogometaši Arsenala so po bolečem domačem porazu proti Aston Villi in izpadu v četrtfinalu Lige prvakov proti Bayernu na preloženi tekmi Premier lige s 5:0 odpravili mestnega tekmeca Chelsea ter so še naprej na prvem mestu na lestvici. Uspeh… »

Dončić prvič v ožjem izboru za najkoristnejšega igralca

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Luka Dončić je pričakovano prišel v ožji izbor za najkoristnejšega košarkarja (MVP) rednega dela Lige NBA. Poleg njega se bosta za prestižno nagrado potegovala Nikola Jokić (Denver) in Shai Gilgeous Alexander (Oklahoma). Favorit je Jokić, ki je… »

V NHL zmage za Florido, NY Rangers, Winnipeg in Vancouver

Dnevnik pred 5 dnevi
V severnoameriški hokejski ligi NHL so doslej vse bolje postavljene ekipe v četrtfinalu svojih konferenc v končnici povedle z 1:0. Do zmag so v nedeljo zvečer oz. ponoči prišle zasedbe Florida Panthers, New York Rangers, Winnipeg Jets in Vancouver… »

Pot Cedevite Olimpije v jadranski končnici ekspresno končana

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Košarkarji Mege so slavili tudi v Stožicah. Cedevito Olimpijo so ugnali s 85:71 in četrtfinalno serijo dobili z 2:0 v zmagah. Zmaji tako niso izpolnili še enega cilja v zelo slabi sezoni. Po velikem neuspehu v Evropi so Ljubljančani klavrno končali… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem