Nova 24TV

Plače javnih uslužbencev v nebo – najbolje plačani bi zaslužili več kot 8 tisočakov

Nova 24TV pred 6 urami
Premier Robert Golob in ministrica Sanja Ajanović Hovnik (Foto: STA) Golobova vlada trdo dela na tem, da državljanom in državljanom pobere prav vse in to razdeli med javne uslužbence, ki niso ravno »zgled« delovno uspešnih in ambicioznih… »

Umrl je konstruktor planiške letalnice

Nova 24TV pred 11 urami
Janez Gorišek, eden od konstruktorjev letalnice v Planici (Foto: STA) Danes dopoldne je v 90. letu starosti umrl konstruktor planiške letalnice Janez Gorišek. Čez slaba dva tedna bodo najboljši skakalci na svetu v Planici lovili daljave prek dvesto… »

Debirokratizacija Slovenije?! Kupcem brez papirnatega računa bo grozilo 40 eur kazni!

Nova 24TV pred tremi urami
Foto: družbena omrežja Vladajoča koalicija nas oddaljuje od želene debirokratizacije. Kupce bi znova obvezala, da do izhoda iz poslovnega subjekta zadržijo papirnat račun, sicer jim grozi globa v višini 40 evrov! V DZ je ponovno potekala razprava o… »

Hrvaško sodišče obsodilo vodjo vojaškega pregona proti četverici JBTZ

Nova 24TV pred 8 urami
Aleksandar Vasiljević, nekdanji vodja jugoslovanske vojaške protiobveščevalne službe (Kos) Sodišče v Osijeku je nekdanjega vodjo jugoslovanske protiobveščevalne službe KOS Aleksandra Vasiljevića v odsotnosti obsodilo na 20 let zaporne kazni za… »

Poslanka Lep Šimenko: Ukinitev Upravne enote Ptuj je nesprejemljiva

Nova 24TV pred 11 urami
Poslanka SDS Suzana Lep Šimenko (Foto: SDS) Vlada v svojem programu navaja, da si bo prizadevala za pospešitev vzpostavitve regij v državi, kar bo omogočilo decentralizacijo razvoja. V imenu optimizacije poslovanja upravnih enot pa nekatere ukinja… »

Podpora vladi pada – se strici poslavljajo od Goloba?

Nova 24TV pred 13 urami
Foto: STA Nekaj časa traja, ampak resnica vedno pride na dan. In resnica je, da se Golobva vlada od nastopa na oblast niti za milimeter ni premaknila z delom v korist državljanov, kar tudi oni vedno bolj občutno opazijo in občutijo v svojih… »

Jarčeva naj bi dobila novo službo – gre za nagrado za njeno protestniško angažiranost?

Nova 24TV pred 45 minutami
Foto: STA Sinikalistki Teji Jarc se je spet nasmehnila sreča – obetala naj bi se ji služba v enem izmed vodilnih evropskih sindikatov, in sicer za več kot odlično plačilo. Jarčeva informacije sicer še ni potrdila. Sindikalistko si je slovenska… »

Dvojna “ruska” igra Tanje Fajon

Nova 24TV pred eno uro
Zunanja ministrica Tanja Fajon (Foto: Twitter) “V razpravi na FAC dopoldne v Bruslju sem med drugim opozorila, da je enotnost EU o ukrepih, povezanih z rusko agresijo v Ukrajini, ključna. Ne koristijo nam neusklajeni odzivi glede ICC odločitve… »

Poklukar naj bi dvignil roke nad kadrovanjem v policiji: v opoziciji ne nasedajo puhlicam

Nova 24TV pred eno uro
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar (Vir: STA) Novi vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije je izvedel prvo serijo premestitev, odkar je na čelu mož v modrem. Lindava je oblast, kot smo že poročali, pospravila v Škofjo Loko… »

Skvoterji vedno bolj pogosta težava tako v ZDA kot pri nas

Nova 24TV pred 5 urami
Foto: Freepik Si predstavljate, da se brez vašega dovoljenja v vašo nepremičnino naselijo ljudje, ki nočejo oditi? S tem se sooča ogromno lastnikov nepremičnin v ZDA, ki so se znašli vpleteni v dolgotrajne in drage pravne bitke, da bi dobili nazaj… »

Nova 24TV, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem