Nova 24TV

Najbogatejši Zemljan bo prevzel Twitter, napoveduje nastanek superaplikacije X!

Nova 24TV pred 18 minutami
Elon Musk (Foto: epa) Kot kaže, bo milijarder, ustanovitelj Tesle in podjetja Space X Elon Musk vendarle izpeljal načrtovani prevzem družbenega omrežja Twitter po prvotno ponujeni ceni 54,2 dolarja za delnico. Novico je kot prvi razkril ugledni… »

[Odzivi na boksarski duel] Klakočar z Zavcem, državljani pa z draginjo: Državni zbor je zdaj tudi uradno cirkus

Nova 24TV pred eno uro
Foto: Twitter “Podobno kot v filmu Umobolnica na samem. Zelo podobno”; “Včasih je bil v Ljubljani na Linhartovi cirkus #MoiraOrfei, sedaj je pa cirkus na Šubičevi, ki se imenuje #ParlamentSvoboda;” sta snemanje kratkega filma za otroke z rakom… »

Policisti na območju Ivančne Gorice zasegli več kosov orožja

Nova 24TV pred 54 minutami
Grosupeljski policisti so v hisni preiskavi v okolici Ivancne Gorice zasegli zracno pusko, pistolo znamke Walter, 33 nabojev in okoli pol kilograma posusene konoplje. Grosupeljski policisti so včeraj na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili… »

Grims z dejstvi o novem družinskem zakoniku nad Slugo, ta je odgovorila s praznim argumentom

Nova 24TV pred 18 minutami
Poslanec SDS Branko Grims in Janja Sluga iz Gibanja Svoboda (foto: zajem zaslona) “Ustava v 53. členu jasno določa, da država ščiti materinstvo, očetovstvo, družino in otroka. Po drugi strani splošna deklaracija o človekovih pravicah, ki je… »

[Foto+video] V osvobojeni vasi v regiji Harkov odkrili mučilnico: Domačine so žive zakopali in jim pulili zobe

Nova 24TV pred eno uro
Foto: družbena omrežja V vasi Pisky-Radkivski v regiji Harkov, ki je bila osvobojena od ruskih sil, so ukrajinski organi pregona odkrili še eno mučilnico, ki so jo okupatorji postavili v kleti. Ukrajinski uradnik je v torek predstavil fotografske… »

V DZ odločili, da bodo lahko tudi homoseksualci posvajali otroke – pričelo se je zbiranje podpisov za družinski…

Nova 24TV pred 11 urami
Foto: iStock Državni zbor je danes z 48 glasovi za in 29 proti sprejel spremembe družinskega zakonika, ki določajo, da je zakonska zveza življenjska skupnost dveh oseb. Istospolnima partnerjema v partnerski zvezi hkrati omogočajo, da skupaj posvojita… »

Obrat k Rusiji: Slovenija s Tanjo Fajon očitno ne podpira članstva Ukrajine v Natu

Nova 24TV pred 16 urami
Zunanja ministrica Tanja Fajon (Foto: STA) “To zaostrovanje razmer, posledično tudi prošnja Ukrajine oziroma pogovori Ukrajine za članstvo v zvezi Nato, so zelo zaskrbljujoči,” je dejala zunanja ministrica Tanja Fajon, ki meni, da bi bilo veliko… »

[Video] Jedrsko oborožena Severna Koreja izstrelila balistično raketo nad Japonsko – prebivalci zbežali v zaklonišča

Nova 24TV pred 1 dnevom
Fotografija je simbolična (foto: epa) Severna Koreja je davi po lokalnem času izstrelila najmanj eno balistično raketo, ki je preletela ozemlje Japonske in nato padla v Tihi ocean okoli 3000 kilometrov od japonske obale. Prebivalce so pozvali, naj se… »

Ukrajinske sile so prebile rusko obrambo tudi na jugu države. Bodo na koncu osvobodili še Krim?

Nova 24TV pred 23 urami
Vir: EPA Ukrajinske sile so prebile rusko obrambo na jugu države in dosegle največji preboj na jugu države od začetka vojne, medtem pa nadaljujejo s protiofenzivo na vzhodu, utrjujejo položaje na ponovno zavzetih ozemljih in prodirajo v regijo… »

Zdravstvo se ji podira pred nosom, Klakočarjeva pa boksa v hramu demokracije

Nova 24TV pred 11 urami
Poslanec Gibanja Svoboda Dejan zavec in predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič sta se boksala sredi dvorane parlamenta. V dvorani Državnega zbora sta se poslanec Dejan Zavec in Urška Klakočar Zupančič, navkljub protestu poslanke… »

Nova 24TV, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem