Nova 24TV

Huda provokacija Levice: Družinski resor bi vodil aktivist LGBT, ki je želel spremeniti definicijo družine

Nova 24TV pred 16 urami
Simon Maljevac (Foto: FB) Po poročanju STA so v stranki Levica potrdili, da sta njihova kandidata za ministra Asta Vrečko za resor kulture in Simon Maljevac za resor dela, družine, socialnih zadev in enakih možnosti. Kandidata mora sicer potrditi še… »

V prvem komunističnem pomoru civilistov pobili 53 ljudi – povečini Romov

Nova 24TV pred 21 urami
Grob pobitih Romov v Iški, kjer je tudi okostje otroka. (Foto: Twitter) 17. maja 1942 se je na Slovenskem zgodil prvi množični komunistični pomor slovenskih civilistov, ko so partizani v soteski Iške, južno od Ljubljane, umorili 53 oseb, povečini… »

Kočevje: Škoda ocenjena na 36 milijonov evrov

Nova 24TV pred 23 urami
Eksplozija in požar v Kemični tovarni Melamin v Kočevju. (Foto: Mitja Ofak) Nadzorni svet družbe Melamin se je včeraj na izredni seji seznanil s posledicami četrtkove hude industrijske nesreče. Po besedah direktorja Srečka Štefaniča so… »

[Ekskluzivno] Na računalniku te aktivistke Levice je nastala koalicijska pogodba

Nova 24TV pred 1 dnevom
Kaja Mlakar-Agrež (Foto: Levica) Praktično vsi so si edini, da je koalicijska pogodba Roberta Goloba eno veliko razočaranje – na določenih mestih je skoraj radikalno nagnjena v levo, kar je veliko bolj razumljivo, če vemo, da je bil njen osnutek… »

Bo primer financiranja novinarjev s strani državnega Gen-I-ja na državne stroške postal predmet preiskave?

Nova 24TV pred 1 dnevom
Najverjetnejši bodoči mandatar Robert Golob (Foto: Youtube, STA) Vlada pod vodstvom predsednika Gibanja Svoboda Roberta Goloba ni še niti nastopila mandata, pa že poslušamo napovedi revanšizma. Glede na to, da je pred volitvami na plano priplavalo… »

Podjetnika o novi koalicijski pogodbi: Pripravljavci dokumenta živijo na drugem planetu!

Nova 24TV pred 1 dnevom
Podjetnika Janez Rihter in Aleš Štrancar. (Foto: sbc, sta) “Komentiranje ekonomskih izhodišč koalicijske pogodbe je v tem trenutku izguba časa. Ali pripravljavci dokumenta živijo na drugem planetu ali pa so še pijani od volilne zmage. Počakajmo… »

Radikalno politiko umorov civilnega prebivalstva je narekoval Kardelj z Zdenko Kidrič

Nova 24TV pred 1 dnevom
“Radikalno politikov umorov narekoval Edvard Kardelj skupaj z Zdenko Kidrič,” je na okrogli mizi ob dnevu spomina na vse žrtve komunizma dejal zgodovinar dr. Jože Možina, ki je ob tem prisotnim pokazal njuno korespondenco, v kateri so navodila o… »

V Evropi zaskrbljeni nad levico, ki napoveduje razveljavitev nakupa oklepnikov boxer

Nova 24TV pred 1 dnevom
Foto: STA Matej Tonin, slovenski obrambni minister, ki opravlja tekoče posle, je danes po zasedanju obrambnih ministrov članic EU v Bruslju povedal, da ga je več evropskih kolegov “z zaskrbljenostjo spraševalo” glede napovedi prihodnje slovenske… »

Svoboda po slovensko in poraz zmagovalcev

Nova 24TV pred 1 dnevom
Kolumnist Davorin Kopše Naj začnem z zgodbo. Pride popotnik v vaško gostilno in vpraša, po koliko imajo pivo. Birt mu reče, da po tri evre. “U mater, to pa je drago,” reče popotnik in nadaljuje: “Ko sem prihajal, sem videl na začetku vasi… »

V SDS predlagajo ukinitev obvezne RTV-naročnine

Nova 24TV pred 11 urami
Foto: STA Poslanska skupina SDS je v petek v parlamentarni postopek vložila predlog zakona o spremembah zakona o RTV Slovenija, s katerim želijo odpraviti obvezno dajatev prispevka RTVS in omogočiti fizičnim ter pravnim osebam, da se same odločijo… »

Nova 24TV, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem