Nova 24TV

Francija: Radikalni islamist v Parizu z nožem in kladivom ubil turista!

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: AFP Nova tragedija na ulicah Pariza. 26- letni državljan Francije iranskega porekla je z nožem in kladivom v soboto zvečer ubil turista in ranil še dva mimoidoča. Ob napadu je vzklikal “Allahu Akbar”, pred dejanjem pa je o namenu napada… »

Kristjani stopili v advent

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: iStock Kristjani z današnjo prvo adventno nedeljo začenjajo adventni čas, s katerim se pripravljajo na Božič, ko obeležujejo Jezusovo rojstvo. V tem času v cerkvah prevladuje vijolična barva, mize vernikov, pogosto pa tudi nevernikov, pa… »

[Video] Zakaj NSi ne dela usluge reformi sodstva

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: STA V petek je potekala nujna seja Ustavne komisije državnega zbora o imenovanju sodnikov. Seja je bila kot nujna sklicana brez razloga. Janez Janša je na omrežju X zapisal, da vladajoča koalicija (Svoboda, SD in Levica) hiti s cementiranjem… »

Po kakšnem premierju kliče današnji čas?

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: SDS Odgovor na vprašanje, po kakšnem premierju kliče čas, je odgovor na vprašanje, v kakšnem času pravzaprav živimo. Naša analiza pokaže, da ima samo Janez Janša potrebno znanje in izkušnje, da na predvečer »velikega nereda« prevzame… »

Mnenje treh pravnih strokovnjakov: reforma sodstva ne rešuje naslovljenih vprašanj

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: STA Razlog, da vladajoča koalicija hiti s reformo sodstva, tiči drugje. Ta namreč po mnenju treh pravnih strokovnjakov ne naslavlja temeljnih vprašanj. Nasprotno – nova reforma sodstva bo po njihovem mnenju še dodatno poglobila nezaupanje v… »

“Magija” Zahoda: Razlika med Izraelci in Palestinci

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: AFP Čeprav so ugotovili, da so si genetsko Izraelci in Palestinci najbolj podobni na vsem svetu, obstajajo med obema kulturama ekstremne razlike. Gre za to, da so Izraelci že stoletja del zahodne civilizacije, medtem ko so Palestinci del islamske… »

Dosežki “Golobnjaka” − Golobovo slovo

Nova 24TV 03.12.2023
Dr. Vinko Gorenak Te dni se očitno uresničuje moja politična napoved, ki sem jo izrekel pred slabim letom dni. Konec leta 2022 ali v začetku leta 2023 sem v neki oddaji z Borisom Tomašičem na Nova24TV dejal, da Golob v vlogi predsednika Vlade… »

Golobove obljube Jankovićevi Tini

Nova 24TV 03.12.2023
Odgovorni urednik portala Spletni časopis Peter Jančič Po vrnitvi iz podaljšane bolniške je premier Robert Golob (Svoboda) gospodarstvenikom napovedal zmanjšanje dodatno administracijo z evidencami delovnega časa, ki ga je ravno uvedel. Pravosodna… »

Janša, reši nas

Nova 24TV 03.12.2023
Foto: X “Medtem ko “elita” v prestolnici prižiga lučke, pije penino, se v prestižnih restavracijah nažira … V podhodih brezdomci in narkomani ležijo v mrazu ter zrejo predse …. in vedno več jih je. Na stenah pa prošnje “Janša, reši… »

Bodo zaradi “slabih pogojev” tudi zavetišču odvzeli živali?

Nova 24TV 03.12.2023
Razmočeno blato v zavetišču za živali. (Foto: FB) Ali tudi za vse ostale veljajo enaka pravila, ko pride do vprašanja “zanemarjanja živali” in “slabih pogojev”? To se je spraševal uporabnik Facebooka, ki je objavil fotografije zavetišča… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem