Nova 24TV

[Foto] Takoj ko so protestniki začeli ovirati promet je policija razpustila shod

Nova 24TV pred 37 minutami
foto: posnetek zaslona Policija je sporočila, da je neprijavljeni shod razpustila, “shod je zaradi zagotovitve varnosti razpuščen. Vse opozarjamo naj ne ovirajo prometa. Vse pozivamo naj mirno zapustijo območje centra Ljubljane in upoštevajo… »

Kljub 2145 novim okužbam in hospitaliziranim triletnikom Stevanović danes vnovič poziva na protest proti ukrepom

Nova 24TV pred 5 urami
Kranjski mestni svetnik Zoran Stevanović (Foto: Printscreen) “Čudovito jutro, ki diši po svobodi. Rožljanje verig se ob sredah ne sliši. Nocoj spet prižgimo dan! Se vidimo!,” sporoča stranka Resni.ca, katere predsednik je Zoran Stevanović… »

Milan Krek: Rojeva se nova različica, ki je bolj kužna od delte! Čas je, ko moramo misliti drug na drugega

Nova 24TV pred dvema urama
Direktor NIJZ Milan Krek. (Foto: STA) Na novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni covid-19 sta sodelovala Milan Krek, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje, in Deana Potza iz zdravstvenega inšpektorata. Milan Krek je uvodoma… »

V pogoreli hiši našli žensko truplo

Nova 24TV pred tremi urami
Slika je simbolična. (foto: Pixabay) Včeraj, 19. oktobra ob 14.27, je bila policija obveščena o požaru montažne stanovanjske hiše na območju naselje Pečine na Šentviški planoti v Občini Tolmin. Poleg policistov PP Tolmin so bili na kraj… »

[Video] Darsove kamere ujele mladeniča, ki je se za “dobro fotografijo” ulegel na avtocesto!

Nova 24TV pred 7 urami
Foto: posnetek zaslona Neverjetno, kaj so Darsove kamere ujele na slovenski avtocesti. Trije mladeniči so se brezskrbno sprehajali po avtocesti, eden se je za “dobro sliko” celo na cesto ulegel. “Saj ni res, pa je,” so na zapisali Darsu in… »

[Video] Vesoljski turizem ali nove jedrske konice?

Nova 24TV pred eno uro
Balistične rakete medcelinskega dosega na vojaški paradi ob 70. obletnici ustanovitve Ljudske Republike Kitajske leta 2019 (foto: EPA) Financial Times je v soboto, 16. oktobra 2021, objavil trditve, da je “Kitajska vojska izstrelila raketo, ki je… »

Protesti motijo šolski proces: Zaradi negotove situacije so pouk morali organizirati na daljavo!

Nova 24TV pred eno uro
Fotografija je simbolična. (Foto: epa) Elektrotehniško-računalniška strokovna šola in gimnazija Ljubljana (poznana kot Vegova Ljubljana) s sedežem na Vegovi ulici 4 v Ljubljani je zaznamovana na račun današnjih neprijavljenih protestov, na katere… »

SDS, NSi in SMC vložile novelo Zakona o štipendiranju, ki bo tudi šahistom in športnikom omogočila pridobitev Zoisove…

Nova 24TV pred eno uro
Poslanske skupine SDS, NSi in SMC so vložile novelo Zakona o štipendiranju. Novela zakona bo omogočila, da Zoisovo štipendijo pridobijo poleg dosedanjih upravičencev tudi dijaki in študenti z najvišjimi športnimi in šahovskimi dosežki, ki imajo… »

Minister Mark Boris Andrijanič v izolskem Dinitu o izzivih slovenskih visokotehnoloških podjetij

Nova 24TV pred eno uro
Foto: STA V sklopu vladnega obiska obalno-kraške regije je Mark Boris Andrijanič, minister, pristojen za digitalno preobrazbo, obiskal izolsko visokotehnološko podjetje Dinit Card Services. V podjetju, ki zaposluje 90 strokovnjakov s področja… »

[Video] Vzvišeno in superiorno obnašanje nizozemskega premierja Rutteja vodi v zaničevanje narodov Južne in Vzhodne Evrope

Nova 24TV pred eno uro
Nizozemski premier Mark Rutte (Foto: epa) Evropska unija pod sloganom “Združeni v raznolikosti” temelji na spoštovanju človekovega dostojanstva, pravni državi, svobodi, demokraciji in enakosti. Glede slednjega se dozdeva, da je vedno bolj na… »

Nova 24TV, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem