Arhiv novic 05.01.2016

Uspešen zaključek leta v ŽKK Domžale

Domžalec 05.01.2016
Konec leta je v ŽKK Domžale minil precej delovno in še v posebno dobrem vzdušju. Spet smo izvedli že tradicionalno prireditev pred novim letom, ko se predstavijo vse klubske selekcije, dekleta, ki pridno trenirajo vse leto, pa preseneti Božična… »

Grožnja? Občan Domžal prejel pisemsko pošiljko z neznano snovjo

Domžalec 05.01.2016
Včeraj smo na našem portalu poročali, da so poklicni gasilci CPV Domžale nekaj po 16. uri posredovali na Policijski postaji v Domžalah, saj so bili pozvani, da se v njihovih prostorih nahaja sumljiva poštna pošiljka. Na intervencijo se je odpravilo… »

Svetovni prvak v Domžalah

Domžalec 05.01.2016
Po Nemanji Maksimoviću in Veljku Simiću je Nogometnemu klubu Domžale uspelo v svoje vrste zvabiti še tretjega člana zlate generacije srbskega nogometa. Filip Janković, ki bo 17. januarja praznoval svoj 21. rojstni dan, je lansko poletje z Orli… »

FOTO/VIDEO: Hud požar v centru Domžal: Hiša v plamenih

Domžalec 05.01.2016
Ob 21.12 uri je bil Regijski center za obveščanje seznanjen o požaru hiše poleg Zdravstvenega Doma Domžale. Na kraj požara so takoj pohiteli poklicni gasilci CPV Domžale, ki so aktivirali tudi gasilce iz požarnega sektorja Domžale (PGD… »

UKI CUP 2016: Peti tradicionalni turnir deklet v nedeljo, 20. marca!

Domžalec 05.01.2016
Leto je naokoli in ponovno je čas, da se dekleta predstavijo na sedaj že tradicionalnem, PETEM turnirju za deklice, ki poteka v organizaciji ŽNK Radomlje, UKI CUP! Tako kot lansko leto, bodo na turnirju v mesecu marcu, natančneje, v nedeljo, 20.3.2016… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem