Arhiv novic 13.01.2016

Najlepše novoletno drevesce na svetu se poslavlja

Domžalec 13.01.2016
Danes so delavci podjetja EIS Skočaj d.o.o. začeli pospravljati najlepše novoletno drevesce na svetu, katera nas je vse dni božičnih in novoletnih praznikov razveseljevala v Domžalah. Novoletna jelka bo svoje mesto dobila v skladišču in tam… »

Tovarna Induplati, nekdanji ponos domžalske občine na fotografijah iz leta 1932

Domžalec 13.01.2016
Tovarna Induplati, ki so jo leta 1923 na pogorišču Majdičevega mlina v Zgornjih Jaršah zgradili sudetski Nemci, je bila skoraj sedem desetletij ponos domžalske občine, saj je v dobrih časih dajala kruh okrog tisoč zaposlenim. Izdelki tovarne pa so… »

Mladoletnik s konopljo in digitalno tehtnico padel v roke domžalskim policistom

Domžalec 13.01.2016
Pred novim letom je v roke domžalskim policistom padel mladoletnik, ki je imel pri sebi prepovedano drogo rastline konoplje in manjšo digitalno tehtnico. Seveda so mladoletniku, ki je med drugim tudi stari znanec policije, zasegli prepovedano drogo in… »

Bodifit poskrbi, da se lahko gibamo vsi, zlasti tudi ti – naša Tia

Domžalec 13.01.2016
Idejni pobudnik projekta Gibanje je življenje, predsednik Bodifit društva g. Marko Geršak je omogočil, da s pomočjo donacij zagotovimo naši učenki Tii dodatnega spremljevalca. Zbirali smo prostovoljne prispevke za zapestnice. Kot sam pravi je… »

Odprtje razstave Mitje Kokola: Asemblaži

Domžalec 13.01.2016
S tematsko in likovno pestrim izborom likovnih del, se je v Menačenkovi domačiji v Domžalah, v torek, 12. januarja 2016, predstavil Mitja Kokol iz Suhadol pri Komendi, izbranec zadnjega likovnega natečaja Figura. Razstavo je postavil Roman Kos… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem