Arhiv novic 21.01.2016

Svetniki izdali soglasje k imenovanju Uroša Križaniča za direktorja Zavoda za šport in rekreacijo Domžale

Domžalec 21.01.2016
Svetnice in svetniki so se danes popoldan sestali na prvi letošnji seji Občinskega sveta Občine Domžale. Že predhodno so prejeli kar zajeten kup gradiva za sejo, saj jih je čakal kar obsežen dnevni red, na katerem so po potrditvi zapisnika najprej… »

Na Ljubljanski cesti pri Luna baru v Domžalah voznik osebnega vozila zbil peško

Domžalec 21.01.2016
Okrog 18.30 ure je na prehodu za pešce pri Luni na Ljubljanski cesti v Domžalah, pred križiščem z regionalno cesto Domžale – Želodnik, voznik z osebnim vozilom zbil peško. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CPV Domžale, policisti… »

V dveh prometnih nesrečah na AC pri počivališču Lukovica udeleženih šest vozil

Domžalec 21.01.2016
Danes popoldan je morala dnevna izmena poklicnih gasilcev CPV Domžale, v dobre pol ure posredovati na dveh prometnih nesrečah, ki so se zgodile na avtocesti pri počivališču Lukovica. V obeh prometnih nesrečah je bilo skupaj udeleženih šest vozil… »

Obvestilo o rekonstrukciji Bukovčeve ceste na Viru pri Domžalah – II. etapa

Domžalec 21.01.2016
Občina Domžale bo v času od 1. marca 2016, do predvidoma 20. maja 2016, na Bukovčevi cesti na Viru pri Domžalah izvajala investicijsko vzdrževalna dela rekonstrukcije ceste in pločnika ter rekonstrukcije vodovoda, vključno s hišnimi priključki… »

Mestni kino Domžale se bo spremenil v eno od prizorišč Mednarodnega filmskega festivala v Rotterdamu

Domžalec 21.01.2016
Mestni kino Domžale se tudi letos spreminja v eno od prizorišč Mednarodnega filmskega festivala v Rotterdamu. V festivalsko dogajanje se bodo vklopili z dvema projekcijama, ki ju bo hkrati s festivalsko premiero v Rotterdamu predvajalo več kot 40… »

V Leku, članu skupine Sandoz, novo razvojno področje in nova delovna mesta v biofarmacevtiki

Domžalec 21.01.2016
Danes so v Biofarmacevtiki Mengeš, ki je ključni del Sandozove in Novartisove biofarmacevtike slavnostno odprli nove laboratorije za razvoj končnih biofarmacevtskih izdelkov, kontrolo kakovosti in tehnični razvoj biofarmacevtike. Z naložbo v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem