Arhiv novic 01.02.2016

FOTO, VIDEO: 20. jubilejno tekmovanje v smučarskih poletih na Gori pri Komendi

Domžalec 01.02.2016
Društvo Skakalni Komite Gora je v nedeljo, 31. januarja 2016, priredilo 20. jubilejno tekmovanje v smučarskih poletih na Gori pri Komendi. Po besedah predsednika Žige Pavliniča, so imeli člani društva veliko dela z izpeljavo 20. tradicionalnih… »

Ker je postalo že NEVZDRŽNO bo potekala Čistilna akcija »POSPRAVI KAKEC«

Domžalec 01.02.2016
Ni dolgo nazaj, ko smo na našem portalu pisali o »zbledeli« idealni podobi zelene rekreacijske osi ob reki Kamniški Bistrici, za kar po eni strani poskrbijo nevestni lastniki štirinožnih prijateljev, ki za njimi ne pospravljajo iztrebkov, po drugi… »

V ringu 4. kroga slovenske boks lige nastopila tudi borca Kluba borilnih veščin Domžale

Domžalec 01.02.2016
V Red power centru v Mariboru je minulo soboto potekal 4. krog slovenske boks lige. Tekmovanja sta se udeležila tudi člana Kluba borilnih veščin Domžale, Tilen Javoršek, ki je kljub srčni borbi izgubil proti izkušenejšemu in starejšemu borcu ter… »

Podelili Zlate ribice za posebne dosežke na področju svobodne video produkcije

Domžalec 01.02.2016
V soboto, 30. januarja 2016, se je v Mladinskem centru Kotlovnica Kamnik odvil že 3. Festival svobodne video produkcije. Gre za žanrsko odprt festival, ki k sodelovanju vabi video ustvarjalce iz najrazličnejših video področij – od filmarjev in… »

Poskus ropa v Domžalah: Z nožem grozil uslužbenki potovalne agencije Alpetour

Domžalec 01.02.2016
Tik preden so danes zvečer ob koncu delovnega časa zaklenili vrata poslovalnice Alpetour, d.d., potovalne agencije na Ljubljanski cesti 82, v Domžalah, je vanjo stopil neznani moški in od uslužbenke zahteval denar. Da misli zelo resno, je svojo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem