Arhiv novic 08.02.2016

V občini Domžale se bo pričel tedenski odvoz bioloških odpadkov

Domžalec 08.02.2016
Vse uporabnike obveščamo, da bomo na območju občine Domžale s 15. februarjem 2016 pričeli s tedenskim odvozom biološko razgradljivih odpadkov. Poletni urnik bo veljal do vključno 18. novembra 2016. Vse informacije o ločenem zbiranju odpadkov in… »

Bi rad pilotiral letalo? Ta želja se ti lahko uresniči že to soboto!

Domžalec 08.02.2016
Tale novica je več kot dobrodošla za vse tiste, ki ljubijo letenje in letala različnih vrst in oblik, od majhnih in velikih do jeklenih, plastičnih, lesenih in papirnatih. Društvo za modelarstvo in aeronavtiko Modra Ptica Domžale v soboto, 13… »

Predsednici LD Mengeš Leonidi Goropevšek srebrno priznanje ZKDOM za delo v ljubiteljski kulturi

Domžalec 08.02.2016
V Kulturnem domu Mengeš je v v nedeljo, 7. februarja 2016, v organizaciji Zveze kulturnih društev občine Mengeš potekala Slavnostna akademiji ob kulturnem prazniku, na katerem so podelili tudi priznanja za področje kulture. Med prejemniki priznanj je… »

»Požar na domačiji v Šmarci spravil na noge vaščane, ki so se z ognjem spopadli z ročno brizgalno«

Domžalec 08.02.2016
Zgodilo se je davnega leta 1912, ko so ognjeni zublji zajeli Bidrovo poslopje v Šmarci. V tistih časih so imeli požarno obrambo, se pravi organizirano gasilsko službo predvsem v mestih, na vaseh pa bolj poredko, zato so se s požari spopadali… »

FOTO, VIDEO: Pustni karneval na Viru je bil tudi letos malo za res in malo za hec

Domžalec 08.02.2016
V Pustni deželi Vir imajo tamkajšnji oblastniki oblast res trdno v rokah, saj njihovi strogi pustni zakoni z vsemi členi vključno s pikami in vejicami, v teh pustnih dneh uravnavajo vse vidike življenja, med drugim tudi vreme, saj kljub napovedi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem