Arhiv novic 09.02.2016

Namesto, da bi brali poezijo, so raje izvedli drzno tatvino

Domžalec 09.02.2016
Kljub temu, da smo v preteklih dneh obeležili kulturni praznik, se nekateri niso obnašali nič kaj kulturno. Namesto, da bi prebrali kakšno knjigo ali pa obiskali kakšno kulturno ustanovo, so se raje na nekulturen način lotili svojih podvigov in si… »

Razstava ilustracij in druženje z Andrejo Gregorič v Knjižnici Domžale

Domžalec 09.02.2016
V Knjižnici Domžale se trenutno predstavlja priznana slovenska ilustratorka Andreja Gregorič z izborom ilustracij iz knjižnih del, v katerih izpostavlja tehniko kolaža. Z uporabo kolaža je ilustracijam dala novo dimenzijo in jih z njihovo… »

Dedek in babica, hvala …

Domžalec 09.02.2016
V tednu kulture smo kot običajno, že skorajda tradicionalno, v Vrtcu Urša, v skupini »želvice,« gostili dedke in babice. Vsako leto se z veseljem v velikem številu odzovejo našemu povabilu. Tudi letos je bilo tako. Na lepo petkovo sončno… »

Samir Masimov nova okrepitev Domžal

Domžalec 09.02.2016
Nogometni klub Domžale se je okrepil z Samirjem Masimovom, 20-letnim Rusom, ki ima tudi Azerbajdžanski potni list. Otrok moskovske Lokomotive je bil zadnji dve leti član Nefčija iz Bakuja, kjer je za prvo ekipo odigral 49 tekem in dosegel dva gola… »

Akademija v spomin na velikega skladatelja in nekdanjega domžalskega župnika Matije Tomca

Domžalec 09.02.2016
Poleg Franceta Prešerna se 8. februarja v župniji Marije Vnebovzete v Domžalah spominjamo tudi enega izmed velikih skladateljev in nekdanjega domžalskega župnika Matije Tomca. V njegov spomin na 30-letnico njegove smrti, so pevci domžalskega… »

Vrtec Urša sodeluje v mednarodnem projektu »Pomahajmo v svet« – »Say Hello to the World«

Domžalec 09.02.2016
Vrtec Urša v sodelovanju z Vrtcem Opatija v okviru mednarodnega projekta »Pomahajmo v svet« – »Say Hello to the world« Vrtec Urša je javno vzgojno izobraževalni zavod, katerega ustanoviteljica je Občina Domžale in ima poleg najstarejše enote… »

Ana Spahić iz Atletskega društva AS Domžale do prve letošnje medalje

Domžalec 09.02.2016
Prvenstvo Slovenije v dvoranskem mnogoboju za pionirje in pionirke do 14 let V dvorani ŽAK-a v Ljubljani se je v nedeljo, 7. februarja 2016, odvijalo Prvenstvo Slovenije v mnogoboju za pionirske kategorije do 14 let. Ana Spahić iz Atletskega društva AS… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem