Arhiv novic 10.02.2016

Povabilo k sodelovanju na likovnem in literarnem natečaju »Stročnice v deželi pravljic«

Domžalec 10.02.2016
Zagotovo poznate pravljice Kraljična na zrnu graha, O treh grahih ter Fižolček, ogelček in slamica. Veste, kaj jim je skupnega? V vseh se pojavljajo stročnice. Naj bodo le-te navdih za vaša pravljična likovna ali literarna dela. Center za mlade… »

Luka iz Nožic je dopolnil 40, saj je letnik 76. Takih NE delajo več. ZALOGE NI!

Domžalec 10.02.2016
»Kam le čas beži, kam se mu mudi …«, govori neka slovenska skladba, ki jo lahko velikokrat slišimo po radiu, predvsem v času čestitk, ko srebramo govejo juho. Na te besede se ponavadi spomnimo, ko praznujemo okroglo obletnico, saj se nam v… »

FOTO: Za Radomljanke so se začele priprave, testiranja, treningi in tekme

Domžalec 10.02.2016
Članice in dekleta U17 ŽNK Radomlje so s pripravami na spomladanski del prvenstva pričela v ponedeljek, 25. januarja 2016, od takrat pa se vsakodnevno mudijo na treningih pod vodstvom trenerjev Milomirja Mandića in Petra Kristana. Poleg vsakodnevnih… »

Bližajo se informativni dnevi. Že veš, kam greš?

Domžalec 10.02.2016
Začetek leta prinaša učencem, ki nadaljujejo šolanje na naslednji izobraževalni stopnji pomembne odločitve. Bliža se trenutek, ko bo potrebno nepreklicno izbrati šolo, ki bo za nekaj let postala nov dom in le še dober teden nas loči do trenutka… »

Izredna novica: Pust zapustil več žalujočih vdov, ki so šle sedaj med nune!

Domžalec 10.02.2016
Ker ima vsak začetek vedno tudi svoj konec, se je včeraj zvečer zaključilo tudi s pustnimi norčijami. Od pusta, ki je poskrbel, da tudi letos niso bila suha usta, se je na dostojen način poslovila tudi pustna druščina iz Vira. Ves dan so namreč… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem