Arhiv novic 26.02.2016

V Knjižnici Domžale na Literarni kavarni gostili Milana Deklevo

Domžalec 26.02.2016
V Knjižnici Domžale je v četrtek, 25. februarja 2016, potekala Literarna kavarna, katere gost je bil priznani slovenski pesnik in prozaist Milan Dekleva. Pogovor z priznanim pesnikom je vodila Mirjam Slanovec. Rdeča nit pogovora je bila tokrat izdaja… »

V prometni nesreči na trzinski obvoznici ena oseba huje poškodovana

Domžalec 26.02.2016
Ob 11.52 uri je prišlo do prometne nesreče na trzinski obvoznici, v križišču za industrijsko cono, v kateri se je huje poškodovala ena oseba in bila nato prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju nesreče so poleg reševalcev NMP ZD Domžale in… »

V marcu in aprilu spomladanska akcija zbiranja kosovnih in nevarnih odpadkov

Domžalec 26.02.2016
Spomladanska akcija zbiranja in odvoza kosovnih ter nevarnih odpadkov, ki jo organizira Javno komunalno podjetje Prodnik, se bo odvila v marcu in aprilu 2016. Objavljamo urnike odvoza na območju občin Domžale, Mengeš, Trzin, Moravče in Lukovica… »

Društvo diabetikov Domžale letos obeležuje 30-letnico delovanja

Domžalec 26.02.2016
Društvo diabetikov Domžale, ki bo letos leto obeležilo 30-letnico delovanja, praznovanje bo predvidoma v prvi polovici novembra letos, vključuje preko 450 članic in članov iz občin Domžale, Trzin, Mengeš, Lukovica in Moravče. V vseh teh letih… »

Nepridipravu ponoči denar bolj dišal kot pa kruh

Domžalec 26.02.2016
Neznanemu storilcu je ponoči zadišalo iz pekarne v Domžalah, da je vlomil vanjo. Kruh mu pa očitno ni dišal kaj preveč, saj je v svojem vlomilskem podvigu odtujil denar in lastnika pekarne oškodoval za nekaj sto evrov. Iz Policijske uprave… »

Mali oklepniki na ledu spoznavali hokejske veščine

Domžalec 26.02.2016
Otroci iz Domžal in okolice so imeli včeraj zvečer na domžalskem drsališču možnost spoznati kako je biti mali oklepni bojevnik na ledu. Pod vodstvom izkušenih trenerjev hokejskega kluba Slavija junior so namreč spoznali osnovne hokejske elemente… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem