Arhiv novic 02.03.2016

Zaradi jutranjega požara v bloku na Kolodvorski ulici v Mengšu evakuirali 52 ljudi

Domžalec 02.03.2016
Danes okrog pol pete ure zjutraj je zagorelo v večstanovanjskem objektu na Kolodvorski ulici v Mengšu. Na kraju požara so posredovali gasilci PGD Mengeš, PGD Loka pri Mengšu, PGD Topele, pridružili pa so se jim tudi gasilci PGD Kamnik in PGD Moste… »

Medgeneracijska druženja v Radomljah: Šola zdravja – Vrtec Kekec Radomlje

Domžalec 02.03.2016
Mlada generacija je polna življenja, zvedavo radovedna, pred sabo pa ima še vse življenjske možnosti. Na drugi strani pa imamo starejšo generacijo, katere možnosti so z leti vse bolj omejene. Ravno zaradi tega kontrasta pa je tesen stik obeh… »

V obnovo slovenskih smučarskih skakalnic z dobrodelno kampanjo

Domžalec 02.03.2016
Ob izjemnih uspehih Petra Prevca in izvrstni sezoni slovenskih smučarskih skakalcev nikakor ne smemo pozabiti na prihodnost tega športa. Smučarska zveza Slovenije in Telemach zato v marcu začenjata z dobrodelno kampanjo »Obnovimo skakalnice v… »

Gorniški večer s Petro Draškovič Pelc: Narava je še vedno živa

Domžalec 02.03.2016
V torek, 1. marca 2016, je v Knjižnici Domžale potekal Gorniški večer s Petro Draškovič Pelc, z naslovom Narava je še vedno živa. Po uvodni predstavitvi se je s Petro pogovarjal Borut Peršolja. Življenje doktorice biomedicine Petre Draškovič… »

Prehrana naj ne bo raketna znanost!

Domžalec 02.03.2016
Piše: dipl.kin. Črt Korošec Recimo, da si se že tridesetič odločila za večjo spremembo prehranjevalnih navad in nameravaš s tem tednom zopet obrniti hladnilnik na glavo ter kuhati in jesti 'zdravo'. Si pomislila, da je dveurni izlet v trgovino… »

Helios Sunsi v finalu Sixt Alpe Adria Cup-a

Domžalec 02.03.2016
Hala KC Domžale je včeraj gostila prvi del Final Four turnirja Sixt Alpe Adria Cup. V prvi polfinalni tekmi sta se pomerila Prievidza in Zlatorog, večerna tekma pa je bila rezervirana za gostitelje, Helios Suns in njihove nasprotnike, Zagreb. Rezultata… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem