Arhiv novic 04.03.2016

Srečanje ob svetovnem dnevu Civilne zaščite

Domžalec 04.03.2016
1. marca obeležujemo Mednarodni dan Civilne zaščite, ki je hkrati priložnost, da se poudari pomen pripravljenosti in izjemne situacijo, ki lahko vsak trenutek kjerkoli na svetu, na ožjih ali širših območjih, ogrozijo življenja ljudi ter uničijo… »

Nikoli ni prezgodaj, nikoli ni prepozno

Domžalec 04.03.2016
Nikoli v mojem pestrem življenju si nisem predstavljal, da bom na stara leta še telovadil. Navdušil sem se takoj, ko sem slišal, kaj se ob Kamniški Bistrici dogaja. Ko te zjutraj ura s cviljenjem prebudi, ali pa si že buden, ker je postelja postala… »

Godba Domžale prvič v svoji zgodovini dobila predsednico – Ano Ivanšek

Domžalec 04.03.2016
Če je Ljubljana po besedah ljubljanskega prvega moža najlepše, najboljše, najbolj zeleno in še ne vem kakšno mesto na svetu, se moramo tudi v Domžalah pohvaliti s kakšnim presežkom. Res je, da imamo tudi mi zelenja na pretek, veliko lepih deklet… »

Dušica Kunaver: Slovenske ljudske o vilah in škratih

Domžalec 04.03.2016
V Knjižnici Domžale je v četrtek, 3. marca 2016, potekala predstavitev knjige "Slovenske ljudske o vilah in škratih", ki je izšla pri založbi Studio Hieroglif. Pogovor in pravljično urico so organizirali Studio Hieroglif, Dušica Kunaver, Irena… »

V Tuš supermarketu Domžale so ga podaljšali

Domžalec 04.03.2016
Tuš še korak bližje svojim kupcem Tuš, največji slovenski trgovec, z vizijo zagotavljanja najsodobnejših trendov nakupovanja svojim kupcem v izbranih krajih po Sloveniji odslej vrata poslovalnic odpira po podaljšanem delovnem času. Tudi v Tuš… »

Na avtocesti v bližini Domžal trčila osebno in tovorno vozilo

Domžalec 04.03.2016
Nekaj po 7. uri zjutraj je počilo na avtocesti na relaciji Ljubljana – Domžale. V prometni nesreči v kateri na srečo ni bilo poškodovanih, sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CPV… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem