Arhiv novic 06.03.2016

Območno srečanje odraslih folklornih skupin v Grobljah: »Folklora je poleg petja in plesa še mnogo drugega«

Domžalec 06.03.2016
Zatem, ko so v soboto, 5. marca 2016, oder Kulturnega doma Groblje dodobra ogrele otroške folklorne skupine, o tem smo že poročali na našem portalu, so na vrsto prišle odrasle folklorne skupine, ki so nastopile na Območnem srečanju odraslih… »

Otroške folklorne skupine v Grobljah s petjem in plesom prikazale slovenske ljudske običaje

Domžalec 06.03.2016
V Kulturnem domu Groblje je v soboto, 5. marca 2016, v organizaciji Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Območne izpostave Domžale in v sodelovanju z Zvezami kulturnih društev občin Domžale in Mengeš, občinami Domžale, Lukovica, Mengeš… »

Najstarejša Ihanka Frančiška Svetlin praznovala 96. rojstni dan

Domžalec 06.03.2016
Gospa Frančiška Svetlin iz Ihana je bila rojena 29. februarja 1920, se pravi, da spada med tako imenovane »smolčke« in da je letošnjo 96. letnico lahko praznovala na ta dan. Poleg tega, da je gospa Frančiška najstarejša Ihanka, je najbolj… »

Med Prevojami in Lukovico osebno vozilo zletelo s ceste v graben

Domžalec 06.03.2016
Danes malo pred poltretjo uro popoldan je prišlo do prometne nesreče na lokalni cesti med Prevojami in Lukovico, kjer je osebno vozilo zletelo s ceste v graben, kjer se je prevrnilo na bok. Na kraju prometne nesreče so intervenirali poklicni gasilci… »

Gasilska mladina iz GZ Domžale in GZ Mengeš se je pomerila v gasilskem kvizu

Domžalec 06.03.2016
V prostorih Kulturnega in gasilskega doma na Viru je v petek, 4. in v soboto, 5. marca 2016, potekal kviz gasilske mladine za Gasilski zvezi Domžale in Mengeš. Iz obeh gasilskih zvez se je tekmovanja udeležilo 37 ekip, ki so tekmovale v treh… »

Kaj je videl batler

Domžalec 06.03.2016
Kulturno društvo Mlin Radomlje se je odločilo, da ordinacijo smeha še ta konec tedna. Tako si bodo zdravega smeha željni ogledali predstavo še danes v nedeljo popoldne ob 18. uri, kajti za petkovo so žal že prepozni. Delo angleškega dramatika Joe… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem