Arhiv novic 07.03.2016

Radomljani v polfinalu pokala

Domžalec 07.03.2016
V tretjem krogu Pokala MNZ Ljubljana sta se v radomeljskem Športnem parku v soboto srečali ekipi Kalcer Radomlje in Bele krajine. Radomljani so nekdanjemu prvoligašu, ki sedaj igra v četrti ligi, nasuli kar šest zadetkov in se tako uvrstili v… »

Center za ravnanje z odpadki Zaboršt II. del – avtoodpad

Domžalec 07.03.2016
Da je Zaboršt oziroma območje pri uvozu in izvozu na avtocesto pri Domžalah postal res pravi center za ravnanje z odpadki oziroma divje odlagališče, veliko pove že to, da smo takoj po naši današnji objavi o divjem odlagališču, v uredništvo… »

KiK Radomljankam podaril nove drese!

Domžalec 07.03.2016
Pred nedeljskim polfinalom pokala, ki bo odigran v Ankaranu ob 12. uri, so članice Ženskega nogometnega kluba Radomlje od največjega evropskega tekstilnega trgovca, nemškega KiK Textilien prejele nove drese. V sklopu akcije Spravimo otroke z ulice! je… »

NOVO V DOMŽALAH: V Zaborštu se nahaja center za ravnanje z odpadki!

Domžalec 07.03.2016
Tik ob avtocesti v Zaborštu pri Domžalah je v dobrem letu dni nastalo divje odlagališče odpadkov različnih vrst in oblik, ki tja vsekakor ne spadajo. S tem je onečaščeno še tisto zelenje in drevje, ki je tam ostalo po gradnji avtoceste. Seveda… »

17. Gostičevi dnevi: »Zaradi globoke povezanosti z ljudmi, se je veliki tenorist vedno znova rad vračal na Homec«

Domžalec 07.03.2016
V cerkvi Marijinega rojstva na Homcu je v nedeljo, 6. marca 2016, potekala spominska sveta maša v spomin na opernega pevca Jožeta Gostiča. Sveto mašo je daroval msgr. dr. Franc Šuštar, Ljubljanski pomožni škof. Da je maša potekala res slavnostno… »

Dialogi in Čudežna dežela Arven Šakti

Domžalec 07.03.2016
Mengeška fotografinja Arven Šakti Kralj Szomi je v dobrih štirinajstih dneh (druga polovica januarja, prva polovica februarja) presenetila kar dvakrat, z dvema razstavama. Najprej se je skupaj z umetnico Sašo Bezjak predstavila v Galeriji Ekonomske… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem