Arhiv novic 11.03.2016

Od otroštva naprej na svoje ledvice glej!

Domžalec 11.03.2016
Ljudje imamo dve ledvici, ki ležita v trebuhu ob hrbtenici in ju delno krijejo rebra. Vsaka ledvica je velika približno toliko kot stisnjena človeška pest in je fižolaste oblike. Naše preživetje je odvisno od teh dveh organov, čeprav lahko živimo… »

Zanimiv pogovor s Tonetom Partljičem, komediografom in domoljubom

Domžalec 11.03.2016
V Knjižnici Domžale je v sredo, 9. marca 2016, potekal pogovor komediografom, pisateljem in domoljubom Tonetom Partljičem. Pogovor z letošnjim dobitnikom Prešernove nagrade za življenjsko delo je vodil Janez Gregorič. Tone Partlič, zanimiv pogovor… »

V Mestnem kinu Domžale so vrteli Sufražetke

Domžalec 11.03.2016
V Mestnem kinu Domžale so v četrtek, 10. marca 2016, vrteli film, ki prikazuje zgodbo po resničnih dogajanjih v Angliji takoj po prvi svetovni vojni. Zgodovinska drama o mladi politični aktivistki Maude Watts in njeni vedno večji vpletenosti v… »

Viki Grošelj gost Literarne kavarne: 40 let mojih soočanj s Himalajo

Domžalec 11.03.2016
Viki Grošelj ne piše le o krajih, kamor ljudje navadno ne gredo. Večinoma piše o krajih, kamor človeška noga še ni stopila. Je posrednik med naravo, najmogočnejšimi, najbolj srhljivimi, najbolj neukročenimi in neukrotljivimi deli narave, ter… »

Prenovljeni Tuš supermarket Perovo Kamnik odprl svoja vrata

Domžalec 11.03.2016
Tuš supermarket v Kamniku je včeraj odprl svoja vrata v novi osveženi podobi. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen supermarket odlikuje razširjena ponudba, urejena po željah kupcev, z osveženim prodajnim asortimanom in odlično… »

Gasilni aparat, ki plava po reki Kamniški Bistrici išče lastnika

Domžalec 11.03.2016
Ljudje iz avtomobilov mečejo vse kar je možno. Od vrečk in ostankov od priljubljene hitre prehrane McDonald'sa do čikov in podobno. No, se je pa danes izgubil še celo gasilni aparat na prah. Zgodilo se je na Količevem pod železniškim mostom, kjer… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem