Arhiv novic 15.03.2016

POZOR: Na območju Domžal na bankomatih lopovi s skimming napravami kradejo denar

Domžalec 15.03.2016
Nepridipravi, večina med njimi s svojimi dejanji poskrbi, da dobiček, seveda neprijavljen, pristane v njihovih žepih, zlorabijo vse kar je mogoče. Domžalski policisti so bili včeraj dopoldan obveščeni, da se je na bankomatu na Cesti talcev v… »

Smučarsko društvo Domžale organiziralo 25. državno prvenstvo v veleslalomu in slalomu za mlade

Domžalec 15.03.2016
Smučarsko društvo Domžale je včeraj in danes organiziralo že 25. državno prvenstvo v veleslalomu in slalomu za kategoriji U14 in U16, v Kranjski Gori. Njihovi tekmovalci so se v težkih razmerah odlično spopadli s progo in dosegli lepe rezultate… »

General Rudolf Maister se bo sedaj lahko proti Podgorju peljal po delno obnovljeni cesti

Domžalec 15.03.2016
V Kamniku so z odprtjem I. faze dela ceste Podgorje–Kamnik začeli sklop prireditev ob prazniku Občine V ponedeljek, 14. marca 2016, je kamniški župan Marjan Šarec skupaj s predsednikom Krajevne skupnosti Podgorje Gregom Cvirnom s simboličnim… »

Brez zadetkov na derbiju

Domžalec 15.03.2016
Uvodni krog spomladanskega dela tekmovanja v II. SNL je takoj postregel z derbijem prvouvrščenih ekip. Radomljani so na domačem igrišču gostili ekipo ptujske Drave, moštvi pa sta se po 90 minutah igre v vetrovnih razmerah razšli s tistim najmanj… »

Zapeljana Zala sedaj tudi v knjigi

Domžalec 15.03.2016
V Knjižnici Domžale je v ponedeljek, 14. marca 2016, potekala predstavitev nove knjige Mateje Kegel Kozlevčar »Zapeljana Zala«. Z avtorico, domžalske pisateljico že svoje devete knjige Matejo Kegel Kozlevčar ter z gosti Tjašo Banko (novinarka)… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem