Arhiv novic 19.03.2016

Lepotica – butara velikanka tudi letos krasi Goričico

Domžalec 19.03.2016
Tudi letos so odrasli domžalski skavti združili moči in zavihali rokave ter naredili butaro velikanko, ki že stoji pred domžalsko cerkvijo na Goričici in naznanja, da se bližajo velikonočni prazniki. Jutri je namreč že Cvetna nedelja. Že več… »

Živahno spomladansko vzdušje na tržnici Okusi Kamnika

Domžalec 19.03.2016
Vremenski pregovor za Jožefovo pravi, če je vreme lepo na Jožefovo, naj veselo bo srce kmetovo. Današnji prekrasen dan je prav gotovo razveselil kmete, ki si glede na pregovor lahko obetajo dobro letino. Vonj po pomladi in toplo spomladansko sonce sta… »

Planica kraljica: Tam za pravo navijaško vzdušje skrbijo tudi Homčani

Domžalec 19.03.2016
V teh dneh je v naši državi pravi praznik, kot vsako leto, ko Planica gosti zaključek svetovnega pokala v smučarskih skokih. Letos je praznik zaradi podiranja rekordov Petra Prevca ter uspešnih nastopov ostalih naših orlov, še toliko večji… »

Sovražna propaganda: S Hitlerjem prelepili tablo na sedežu domžalskih odborov strank SDS in NSi

Domžalec 19.03.2016
Iz leta v leto smo Slovenci med seboj skregani čedalje bolj. Veliko za to je naredila naša politika. V času migrantske krize pa se zdi, da se vsa stvar stopnjuje iz dneva v dan. Marsikdo se ob tem sprašuje, kje so tisti časi izpred 25. let, ko smo se… »

Uradno glede jutranjega krvavega dogodka: Plačilo za vožnjo s taksijem sta poravnala z nožem

Domžalec 19.03.2016
Danes navsezgodaj zjutraj, ko je večina občanov še dremala, je na Prešernovi ulici v Domžalah prišlo do prave krvave drame, saj sta neznana storilca v sporu s taksistom – le-tega zabodla. Nesrečni taksist je zaradi tega pristal v bolnišnici… »

Krvava jutranja drama na Prešernovi ulici v Domžalah: Z nožem zabodli taksista

Domžalec 19.03.2016
Danes na vse zgodaj zjutraj se je na Prešernovi ulici v Domžalah dogajala prava krvava drama. Zaenkrat še neznani storilci so z nožem zabodli taksista in zbežali s kraja kaznivega dejanja. Po zaenkrat še neuradnih informacijah, naj bi nesrečni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem