Arhiv novic 21.03.2016

Zaradi odvrženih cigaretnih ogorkov bi danes lahko zgorela stavba Občine Domžale

Domžalec 21.03.2016
Hitro posredovanje poklicnih gasilcev CPV Domžale, je danes malo pred drugo uro popoldan poskrbelo, da so hitro pogasili požar, ki je nastal zaradi nevestnega odmetavanja cigaretnih ogorkov v kanalizacijski jašek, nasproti občine Domžale. V kanalu se… »

Cvetna nedelja: Spomin na slovesni Jezusov prihod v Jeruzalem

Domžalec 21.03.2016
Cvetna nedelja, polno zelenja in različnih barv. Pomlad se prebuja, nas navdihuje z začetkom novega življenja. Vse kar mladike potrebujejo, imajo v naravi pripravljeno od Stvarnika. Tako tudi mi. Prejeli smo krst, obhajilo, Svetega duha. Vsako nedeljo… »

Kuhna na plac – popestritev sobotnega dogajanja na domžalskem tržnem prostoru

Domžalec 21.03.2016
In kaj bo Kuhna na plac, se boste vprašali? To bo dogodek v stilu ulične kuhinje, ki se bo odvijala vsako prvo soboto v mesecu in bo dodatno poživil tržni prostor v Domžalah in obiskovalcem ponudil lokalne kulinarične specialitete po dostopnih… »

Sovražna propaganda II. del: V Radomljah se nahaja levičarski izdajalski bankomat

Domžalec 21.03.2016
Minulo soboto smo na našem portalu pisali o sovražni propagandi, ki je več kot očitno prisotna tudi v domžalski občini. Delitev na vaše in naše ter še marsikaj je pripeljala do tega, da smo Slovenci sprti, kot še nismo bili nikoli. V petek so z… »

Eva, domžalska oboževalka smučarskih skokov s prvimi zvezdami Planice

Domžalec 21.03.2016
Na letošnji planiški praznik so se odpravili tudi številni Domžalčani in okoličani. O udeležbi Homčanov na sobotni tekmi, ki so pomagali skrbeti za fenomenalno vzdušje, smo na našem portalu poročali že v soboto. Tokratni prispevek pa govori o… »

Klub borilnih veščin Domžale minuli vikend tekmoval v Luciji

Domžalec 21.03.2016
V soboto, 19. marca 2016 se je zaključilo 6. kolo slovenske boksarske lige 2015/2016, katerega sta organizirala Boksarski Klub Portorož in Boksarska zveza Slovenije v Luciji. Tekmovanja so se udeležili tudi boksarji Kluba borilnih veščin Domžale… »

Praznična peka: V Krtini na ogled postavili potice

Domžalec 21.03.2016
V Podružnični šoli Krtina je v soboto, 19. marca 2016, potekala razstava potic z raznoraznimi nadevi. Kot je dejala predsednica Turističnega društva Rača Ana Šlibar, ki je skupaj s preostalimi članicami društva pripravila razstavo in prodajo… »

FOTO/VIDEO: UKI CUP 2016, ko se za žogo podi več kot 250 nogometašic

Domžalec 21.03.2016
Zadnja 7-metrovka v polfinalu U15 med ZNK Pomurje in ZNK Radomlje. Objavil/a UKI CUP dne 20. marec 2016 V nedeljo, 20. marca 2016 je v Športnem parku Radomlje v organizaciji ŽNK Radomlje potekal že jubilejni, peti mednarodni turnir za deklice in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem